Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

headphones

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

headphones

witam. chciałbym sobie sprawić nowe słuchawki Hi-Fi. Miałem wcześniej Philips Hs 900. Niestety, zaczęły pękać, a teraz co najwyżej mogę je sobie wokół głowy sznurkiem obwiązać:)) oczywiście żartuję.
    Teraz poszukuję jakiegoś nie tyle lepszego, co wytrzymalszego sprzętu w cenie.. hmmm
    150- max 250zł.
    Jeśli macie jakieś typy- napiszcie

Pozdro serdeczne!

nie podam ci konkretnego modelu bo sam nei znam ale jedno napisze Panasonic kiedys zakupilem ich sprzet sluchawki kilka razy mi sie uszkodzily z mojej winy mialy popekane elementy plastikowe a i tak zosawaly zawsze wymianiane na nowe

a dziwke sluchawek za nieduze pieniadzei tak jest porownywalny
    chyba ze wezmiemy pod uwage jakies wynalazki 5,1 czy inne tego typu media techy

Skomentuj

jak chcesz wytrzymalego sprzetu to moze ToNSIL? robia fajne sluchawki, jak cos cie sie zepsuje dostaniesz do nich czesci w kazdym sklepie, doslownie wszystko co ma prawo sie zepsuc jest do wymiany, to mi sie spodobalo.

Skomentuj

Najlepiej rozejżyj sie za słuchawkami Sennheiser'a albo jakimiś Kossami znane marki i cenione. No i zdeyduj sie czy chesz mieć słuchawki otwarte czy zamknięte.

Skomentuj

zamknięte- otwarte..(raczej te drugie) myślę nad firmami Sennheiser(hd 500?), koss, lub Philips tylko inny model od poprzednika..

[ Dodano: 2005-11-12, 19:16 ]
          słuchawek typu 5.1, lub bezprzedowowych nie szukam:)

Skomentuj

A propo słuchawek, nie będe zakładał oddzielnego topica. Dręczy mnie pytanie czy istnieją słuchawki z mikrofonem ( takie np do pc ) bezprzewodowe i gdzie by można było je zakupić. Dzięki z góry i sorka jak by komuś przeszkadzało że skożystałem z tego topiku.

Skomentuj

Witam,
              Za Philipsem nie przepadam. Korzystam z pewnego minimum, Koss ur29 (ograniczone środki i raczej rzadko używam słuchawek), zamknięte, za około 100pln. Nie jestem pewien, do 250-ciu, zmieściłbyś się w modelu ur40. Moim zdaniem te ur40 co najmniej 2x lepsze od ur29. Dobre Sennheisery, to już raczej nie taniej niż 400-500pln.
              Życzę dobrego wyboru.
              Pozdrawiam, Piotr01

Skomentuj

Może to wbrew Twojej logice ale ja wrócę to Philipsa. Zachęcony opiniami i odsłuchem zakupiłem rok temu HD 890. Powiem jedno - uwielbiam na nich słuchac. Duże przetworniki, dynamika i przyjemne w dotyku. Jeśli chcesz zmienić markę to ok rozumiem i możesz uznac moją opinię za niestotną.

Skomentuj

philips tez nie jestzly ja jak mam byc szczery to uwazam ze za te pieniazki co kolwiek wybierzesz i tak bedzie gralo bardzo podobnie

Skomentuj

sennheisery eh350 sa za ok 250pln, nigdy hd212pro, jezeli koniecznie chcesz hd to 497 ja mam, nie sa powalajace, zmienilbym na eh jakbym mogl, ale lepsze jak hd212pro ktore na szczescie udalo mi sie oddać (bas <żygi>)

pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                      jak chcesz wytrzymalego sprzetu to moze ToNSIL?
                      to jakiś zart?? tonsile psują się strasznie szybko... i nie piszę tu o własnych doświadczeniach z użytkowania jednego wadliwego egzemplaza czy coś... u mnie na uczelni były tonsile i szybko się rozsypały... a te co działały to popierdywały trochę... sennheisery są bardziej trwałe. W empiku w Poznaniu też były tonsile i wymienili je na jakieś AKG, bo widocznie też nie wytrzymały..

Skomentuj

ende

już są.. Sennheiser Hd 500
                        grają czysto, "beis" mocny i wyraźny, wygląd i - co ważniejsze- wytrzymałość na bardzo wysokim poziomie(niezłej jakości materiały).
                        Pozdro serdeczne!

Skomentuj

Czaruję...
                        X