Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nfs: most wanted, gracie ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a wie ktoś jak odblokować lfs?? Mam ten unlockier a nie wiem co dalej ;/

Skomentuj

ktos wie gdzie mozna sciagnac spolszczenie do nfs mw? bo podobno sie ukazalo w internecie :) pozdrawiam

Skomentuj

wystarczy w rejestrze pare rzeczy zmeinic i juz po polsku jest zaraz wkleje.

EDIT
        "No panowie.Nie wiem czy wiecie,ale ja mam wersje PL A skad ??
        Uruchomilem regedit HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/NEED FOR SPEED MOST WANTED, kliknalem sobie normalnie na tym i zmienilem Language english_uk na polish i Locale na pl i mam wersje PL."

Skomentuj

Zamieszczone przez gummy
          No to pojutrze zobaczymy mysle ze wtedy juz bede pod koniec :]
          musisz byc bardzo dobrym graczem jesli mówisz ze przejdziesz ta gre w kilka dni no chyba ze non toper siedzisz przed kompem...mnie by zbawila kierownica do kompa zeby se w to pograc bo na klawiaturze to nie to samo...moze chce ktos tanio sprzedac czy cos :]

Skomentuj

moj golfik ;]

Skomentuj

teraz sie przesiadlem na linuxa wiec nie moge zrobic screena mojej fury ale mam lambo gallardo i 5 miejsce na czarnej liscie

Skomentuj

ja mam pierwsze miejsce juz i wszystkie fury dostepne, murcialago mam zrobione ze przsypieszenie,v-max,sterowanie ma na max czyli wszystkie te niebieskie 3 kreski

Skomentuj

A mi sie cos gra skopała albo mam rabnietego wirusa ;/ jak wlacze gre, filmik leci wszystko ok, pokazuje ze laduje ustawienia/profil, daje ok i... komp totalnie przymula, ruszy na 2 sekundy i zatrzymuje prace na jakies 30 sekund i tak w kółko...

Skomentuj

no to Maxi masz nie fajnie

Skomentuj

Witam:)

Moje Clio ma wszystko na maksa:)
                      http://img264.imageshack.us/my.php?image=clio9zq.jpg

Przeszedlem juz cala kariere całkiem fajnie sie gra, ale te BMW to troszke kiszka jest.
                      http://img461.imageshack.us/my.php?image=m31xw.jpg

Wada tej gry to dla mnie to ze z badziewnej furki mozna zrobic rakiete i "przejechac" cała gre:/

Skomentuj

dla mnie wada jest ze nie podaja wzrostu i calkowitej mocy w KM tylko jakies kreski

a clio tez mam jedno na maxa ale co z tego jak nie skreca ten samochod hehe ;]

Skomentuj

michone, a grałeś kiedyś w GPL-a?? To jest dopiero symulator.... formuła 1 z poczatkowych lat, praktycznie zero haulców i siliki od 440 KM.Wada=grafika. Ale fizyke można ładnie odczuc..

Skomentuj

Mi tam sie nim dobrze jeździ, mozna poprawic skrecanie w Tuning:P
                            Masz racje z tymi osiagami.

Skomentuj

nie ma co ukrywac najlepiej sie prowadza auta z przednim napedem(Golf) i auta z napedem na 4 kola ( lambo bo innymi jeszcze z napedem na 4wd nie jeździlem)

golfem doszlem do 5 miejsca i bez problemu wygrywalem wyscigi takze cos to musi znaczyc...

ale jest jedno powazne przeklamanie w tej grze... Evo ma naped tylk ona tyl a powinno miec 4wd :]

Skomentuj

co prawda to prawda golfikiem sie fajnie jezdzi, nie rzuca nim tak jak innymi autami i nie obraca na zakretach jak tylno napedowcami

Skomentuj

dokladnie o tym mowie...szczegolnie przydaje sie to przy poscigach,zawsze jest szansa uciec...

Skomentuj

U mnie Evo ma naped na wszystkie osie :)

Skomentuj

Wiecie co wam powiem te wszystkie gry symuloatory to mozna o kant dupy rozbic :P Ja dzisiaj jak spadl snieg z deszczem to poczulem co to znaczy zabawa samochodem... powiem wam ze nie trzeba miec super auta 1000 koni zeby sie dobrze bawic ja mam forda sierra z silnikiem 1.6 ale wiecie co jest najlepsze naped na tyl to co sie przezywa bawiac sie takim autem jest nie do opisania... jak sie czuje ze auto jedzie boczkiem... albo to uczucie uciekajacego tylu.... to jest piekne, ale ma swoje wady jazda w ruchu ulicznym... zakret 90^ i trzeba uwazac jak sie gazuje bo jak snieg to na 3 biegu dupe zazuca. Ale w domu jest jeden plus jak walniesz w drzewa to nic sie nie stanie :) sorki za przydlugi wywod ale tak jakos sobie porownalem :)

Skomentuj

Ta.... ja tam w nfsa niegram bo mi niechcial odpalic a co do jezdzenia w rl... mama ma kupic auto w przyszlym roku(jeszcze w zime chyba) bedzie to maluszek ale wystarcza do pojezdzenia tymbardziej ze jestem niepelnoletni i bedzie to tylko parking :P(narazie z kumplem jezdze-zdaje na prawko..)

[ Dodano: 03-12-05, 23:09 ]
                                        aha zapomnialem dodac ,w grze mozna leciec i 200 km/h bokiem i zadna frajda,a w rl 30 km/h w zakret i leciutko znosi tyl i juz fajne uczucie...

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
                                          Ta.... ja tam w nfsa niegram bo mi niechcial odpalic a co do jezdzenia w rl... mama ma kupic auto w przyszlym roku(jeszcze w zime chyba) bedzie to maluszek ale wystarcza do pojezdzenia tymbardziej ze jestem niepelnoletni i bedzie to tylko parking :P(narazie z kumplem jezdze-zdaje na prawko..)
                                          dokladnie tak jak mowisz maluchem sie da w takich warunkach pojeździc,sam taki "pocisk" posiadam a ze mam 15 lat to na drogi sie nim nie wybieram ale po placu to sie mozna wyszalec nawet maluchem,szczegolnie takim o ktory nie musisz sie martwic jak sie rozbije co w moim przypadku jest dokladnie takie ...pozdrawiam

[ Dodano: 2005-12-03, 23:26 ]
                                          Zamieszczone przez SIWY
                                          U mnie Evo ma naped na wszystkie osie :)
                                          u mnie ma tylko na tyl,nie wiem od czego to zaezty ale to widac jak przy gwaltownym ruszaniu dupa ucieka co nie ma miejsca w 4wd i przednionapedowcach

Skomentuj

Czaruję...
                                          X