Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

może konkurs ?;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A ja nie wystartuje by, dac szanse innym

Skomentuj

TatoTurbo, Ja jestem jeszcze od kiedy Igod miał swoje konstrukcje wystawione na głównej stronie po prawej na górze. Teraz stronka wygląda inaczej. A nieodzywam sie nie dlatego bo się boje tylko czasem nie chce mi sie do klawiatury łapami dotrzeć bo poco dyskutować o czymś co było już przedyskutowane...

Skomentuj

myśle że udało by się załatwić żeby STX coś ufundował - to przeciez tez jest dla nich reklama. Moze jakieś AP??

uwazam że pytania powinny był łatwe żeby zachęcić ludzi do brania udziału w konkursie! myśle że z grupą moderatorów udało by nam sie ułozyć odpowiedni zestaw

war 1 jest do zrealizowania
        war 2 w miare prosty jeśli niepołasimy się odrazu na XLS'a
        war 3 niemozliwy - niema państwa bez oszustów niema społeczności bez oszustów i tu mozna liczyć tylko na uczciwość userów.

Skomentuj

Koszulka Diyaudio jako glowna nagroda
          no bez przesady
          a 90% procent userow tylko czyta ...boja sie odezwac ?! czy co ?!
          Dlaczego to pisze ?! bo jezeli wszyscy beda sie bali odezwac w takim konkursie to tak naprawde nie ma to sensu. Bo kto bedzie startował.
          właśnie po to jest konkurs , żeby ich ośmielić :)
          Daniel, ja też pamiętam te konstrukcje subów na arn226 03 4 w closed, 20 80 2 w br i arn150 w pb
          myśle że udało by się załatwić żeby STX coś ufundował - to przeciez tez jest dla nich reklama. Moze jakieś AP??
          w zamian za reklamę powinien się zgodzić , pozatym ostatnio ja sam ostro reklamuje 18 120 6 sw

Skomentuj

ja tez jestem za :) i moze by to forum platne zrobic? to wtedy by byla kasa na nagrody hehe:) :).
            3 tyś urzytkownikow, niech kazdy po 1zł wplaci i bedize 3 kzł ale wiadomo ze kazdy nie wplaci to niech wlaci chociaz 1/3 :) to bedize 1 kzł :) to i tak sporo :)hehe.

Skomentuj

Płatne forum nie przejdzie... myśle ze stx z nagrada od stxa nie bedzie problemu, bedzie to dla nich ładna reklama:)

Skomentuj

a nie mozna by zrobic tak zeby mozna bylo brac w konkursie dopiero powyzej 20 postow? wyeliminowali bysmy osoby ktore zaloza po 10 kont i beda strzelac w konkursach... ale dyskryminowalo by to nowe osoby ale zawsze jest jakies ale :) a co do nagrody to mozna by zrobic zzute sam bym z 2 zl wyslal 50 osob po 2 zl i mamy 100zl czyli na stxa starczy :)

Skomentuj

michone, tak jak mowili przedmowcy moze uda sie dostac stxa gratiszamiesci sie jakis ladny banerek jakies pytanka o konstrukcje z stxami czy cos i bedzie do przodu. ewentualnie 'wpisowe' na konkurs mozna ustanowic np 1czy2pln tylko jak je sciagnac? sam przelew bedzie drozszy jak ktos nei ma konta w e-banku a duzo jest tu mlodziakow ktorzy zabili by za stxa;p

Skomentuj

hmm pomysl super jestem jak najbardziej za

prponuje nastepujace reguły
                    1 moga brac udzial tylko osoby powyzej hmm np 30 postow
                    2 zarejestrowane przed data rozpoczecia konkursu
                    3 uwazam ze moderatorzy nei powinni brac udzialu w konkursie

co do nagrody z stxa jestem za tylko czy oni sie zgodza i co beda chcieli w zamian mze by wypuscili jakas specjalna serie dla diyaudio tylko niech ktos z nimi pogada bo mnie nie lubia o maja troche racji

druga firma moze pogadac z matronixem jakis panelik

ja rpoonuje zrobic cos takiego

konkurs na najladniejszy opis swojej konstrukcji zdjecia popstu profesjonalne artykuliki nie tak ze pytanai i odpowiedzi ale moze najladniejszy opis czy recezje jakiegos wyrobu dowolnego tak azeby wykazac sie czyms a nei tylko a b a ba prawda falsz nie wiem trzeba pogadac z rodzimym przemyslem audio a mzoe konkurs fotograficzny na najlepsze zdjecie kolumn suba czy jakiegos inneg o sprzetu czekam na propozycje

[ Dodano: 2005-11-28, 19:04 ]
                    ps dlam nei konkurs z jedna nagroda jest bez sensu

Skomentuj

1 moga brac udzial tylko osoby powyzej hmm np 30 postow
                      zgadzam się zupełnie , choć nie wiem czy to nie zaowocuje tym że nagle każdy będzie pisał jakieś głupkowate posty :/
                      2 zarejestrowane przed data rozpoczecia konkursu
                      hmmm...
                      tu niezupełnie..
                      mamy chyba za zadanie szukać nowych osób i tych konkursem ich zachęcić ...
                      więc trochę się to mija z celem...
                      co do nagrody z stxa jestem za tylko czy oni sie zgodza i co beda chcieli w zamian mze by wypuscili jakas specjalna serie dla diyaudio tylko niech ktos z nimi pogada bo mnie nie lubia o maja troche racji
                      Sound Wave, Ty masz tam dojścia
                      druga firma moze pogadac z matronixem jakis panelik
                      LUKASZ, Ciebie już znają :)
                      konkurs na najladniejszy opis swojej konstrukcji zdjecia popstu profesjonalne artykuliki nie tak ze pytanai i odpowiedzi ale moze najladniejszy opis czy recezje jakiegos wyrobu dowolnego tak azeby wykazac sie czyms a nei tylko a b a ba prawda falsz nie wiem trzeba pogadac z rodzimym przemyslem audio a mzoe konkurs fotograficzny na najlepsze zdjecie kolumn suba czy jakiegos inneg o sprzetu czekam na propozycje
                      i znów okaże się że wygra ktoś bardzo zaawansowany ...
                      nie ma się co uszukiwać ...
                      taki pomysł można rozwiązać robiąc coś cyklicznie jak na elektrodzie ...
                      ale tu chyba mija się z celem ...
                      przypominam że tematem przewodnim konkursu jest 3000 użytkownik ,
                      więc jaki sens ma dawanie nagród komuś kto ma już jakieś tam audio na poziomie itp...
                      po co komuś takiemu nowy stx czy wzmak do suba ?
                      albo postawi sobie na kominku albo sprzeda , a to chyba nie o to chodzi ...
                      Choć to tylko moje zdanie ...

Skomentuj

Łukaszu masz 100% racji ja pisze sie na cos takiego!
                        Jezeli moderzatorzy nie beda "startowac" to juz czesc problemu jest wyealiminowana ...zawsze tak jest ze ktos jest lepszy a ktos gorszy i nie trzeba do tego byc moderatorem zeby tworzyc naprawde fajne konstrukcje i miec tys postow.
                        Podejzewam ze nie bedzie oceniana konstrukcja pod kontem budzetu tylko pomyslowosci i walorow uzytkowych
                        mozna by jeszcze dzielic na przedzialy cenowe ale to juz sie komplikuje

I tak z podkoszulki zrobil sie glosnik ktory trzeba bedzie wyciagnac od jakiegos "sponsora"

Skomentuj

ps dlam nei konkurs z jedna nagroda jest bez sensu
                          dla mnie też:)
                          ale czy ktokolwiek mówił o 1 nagrodzie tylko ?:)
                          w końcu to 3000 użytkownik więc musi być z jakimś tam rozmachem

Skomentuj

Konkurs jest jak najbardziej trafny.
                            Ezo, tobie na razie Tiw powinien wystarczeć:P

SW pogada z ludzmi z stxa i coś tam załatwi:)
                            Koszulka jako nagroda tez moze byc czemu nie:)

Właśnie tylko po co komuś kto ma kase stx? Konkyrs powinien byc wlasnie dla poczatkujacych, ktorzy nie maja zbytnio stycznosci z glosnikami ale chca sie wykazac.

Skomentuj

Ja tam bym z stxa a nawet koszulki cieszył ja proponuje jeszcze nagroda dla 4 osoby w kolejności w stylu konto email DIYaudio żeby nie była takim wielkim przegranym :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
                                Konkurs jest jak najbardziej trafny.
                                Ezo, tobie na razie Tiw powinien wystarczeć:P

SW pogada z ludzmi z stxa i coś tam załatwi:)
                                Koszulka jako nagroda tez moze byc czemu nie:)

Właśnie tylko po co komuś kto ma kase stx? Konkyrs powinien byc wlasnie dla poczatkujacych, ktorzy nie maja zbytnio stycznosci z glosnikami ale chca sie wykazac.
                                Przeciez pisalem ze nie biore udzialu-dam innym szanse hehe
                                A tak na serio nasze forum ma kilkunastu ludzi, ktorzy swoja wiedza zmiotaja cala reszte

Skomentuj

A tak na serio nasze forum ma kilkunastu ludzi, ktorzy swoja wiedza zmiotaja cala reszte
                                  trzeba nowych poedukować :) problem w tym że każdy chce podania wiedzy na widelcu ...
                                  i właśnie dlatego warto dać pytania, a nie konkurs konstrukcji ...
                                  niech zobaczą że da się tak :)

o to chodzi właśnie :)

Skomentuj

uwazam że:

1) obsługa forum nie powinna brać udziału w konkursie
                                    2) moderatorzy przygotują pytania konkursowe
                                    3) konkurs ma na celu pogłębianie wiedzy
                                    4) w czasie konkursu niewolno zakładać tematów na jego temat ani bypać na PW o odpowiedzi
                                    5) zgłoszenie potrwierdzamy wysyłając maila do jednego z moeratorów i dodatkowo wysyłając wiadomość na PW
                                    6) warunek 30 postów jest ok

najdokładniejszy opis konstrukcji czy najładniejsze zdjęcie to by przeszło na forum poetycko artystycznym - moim zdaniem tu chodzi głównie o wiedze i umiejętność jej praktycznego zastosowania - co z tego że ktoś zrobi piękną obudowe cudownie ją wykończy i super dokladnie opisze kolejne etapy składania pudła - a w środku siedzi uniwersalna zwrotka i pudło robione jest na pałe bez pomiarów itp.

ja moge od siebie zasponsorować jednego jig'a a moze jig + preamp jako nagrode co wy na to ?

Łukasz pogadaj z matronixem - niech zasponsorują panel do wzmaka ja postaram się pogadać z STX'em i moze wyjść z tego niezły secik dla początkującego.

Skomentuj

Dobra to ja już sie na tego jig'a czaje :P
                                      No jakby tak było pare ciekawych nagrod, cos z stxa i matronixa to na pewno by to przyciagneło nowych na forum.

Skomentuj

Sound Wave, popieram Cię w 100%
                                        może jacyś inni sponsorzy ?:)

Skomentuj

:/:/ a jak chcialem od ciebie tego jig`a odkupic to sie nieodzywales...
                                          ....

Skomentuj

Czaruję...
                                          X