Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Problem w tym, że wszyscy się teraz przyjebali za to, że ktoś zagłosował na nie.
    Po:
    1. Skoro można sobie wyłączyć avatary, to po co ta ankieta w ogóle?
    2. Skoro jest ankieta, to proszę k...a uszanować to, że ktoś może wybrać inną opcję niż większość, chyba mamy jakotaką demokrację, prawda?
    3. Nie mam nic więcej do dodania w tym temacie. I prosiłbym zakończyć sprawę "tak/nie".

Skomentuj

jestem na tak,
      aczkolwiek popieram esh0...
      w takim sensie ankieta jest bez sensu ...
      skoro każdy będzie mógł sobie wyłączyć ...
      to może powiedzmy inaczej ,
      każdy kto chce będzie mógł sobie je włączyć

Skomentuj

Jestem za kiedys tez chcialem dac taka ankiete ale nei wyprzedzili !!
        pozdro

Skomentuj

Dla mnie brak jakiejkolwiek pstrokatej grafiki to jest wielki plus. Nie ma durnych emotikonek, wielkich banerów w podpisach i beznadziejnych avatarów pod nickiem. Forum jest bardzo czytelne, szybko się ładuje, same zalety. Ale zgadzam się - łatwiej rozpoznać kogoś po obrazku. W sumie to byłoby mi to obojętne skoro by to można wyłączyć. Ale jednak zagłosowałem na nie, bo już sobie wyobrażam te kłótnie o avatary, problemy z obrazkami, potem jakieś żądania podwyższenia limit rozmiaru, bezsensowne dyskusje komu zezwolić na avatara a komu nie (od ilu postów). Zobaczcie np. na http://forum.cdrinfo.pl - kiedyś było bardzo czytelne i przejrzyste, dzisiaj trąci wiochą - wszędzie pełno kolorków, prawie każdy user ma w podpisie wielki baner i różnokolorowy podpis na kilka linijek. Do tego oczywiście duże avatary i kłótnie o licznik postów. Jakby tego było mało - początkowe 4 działy rozbudowali do kilkudziesięciu o dupie maryni, tyle tego że nie wiadomo co czytać.
          Cóż... od avatarów się zaczyna... dlatego mówię: nie.

Skomentuj

Propozycja dotyczy tylko avatarow, zadnych emotikonek i banerow na dole raczej nikt nie przewiduje. I jak wiadomo mozna sobie wylaczyc widok avatarow

Skomentuj

nie ludzie slabicie mnie robicie z tego taki problem jak byscie potem mieli przez to tydzien nie spac, nie pasi to sobie wylacz proste !

a druga sprawa kolego ktorys tam z gory avatar zaladuje ci sie tylko raz potem jest on zachowany w pamieci tymczasowej przegladarki wiec nie panikuj ze ci limitu braknie tez ma neo i limit siedze na 10 innych forach wchodze na nie po 10 razy dziennie na wszystkich sa avatary i jakos od roku jak mam neo jeszcze mi limitu nie braklo wiec spokojnie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
                1. Skoro można sobie wyłączyć avatary, to po co ta ankieta w ogóle?
                .
                No narazie jest taki problem ŻE AVATARÓW NIE MOŻNA WŁĄCZYĆ, więc żeby je wyłączyć trza je najpier mieć !!

Skomentuj

Ale Wy jesteście... nie, nie chcę użyć tego słowa.

Skoro można wyłączyć ( o czym oczywiście wiemy ) to po co ta ankieta do jasnej cholery?!

Skoro jest opcja na NIE to na nią MOŻNA zagłosować i kurwa przestańcie się w końcu przypierdalać do tego, ok? Nie pasuje Wam, że ktoś się nie zgadza? To trzeba było nie robić ankiety...

Nerwy psujecie tylko :-/

Skomentuj

esh0, hmmmmm.... ...a ja nie rozumie jak mogles zaglosowac na nie <joke> :)

Ogolnie to sie robi coraz bardziej zabawny topic.

jestem na...
                    ... bo avatary sa sprzeczne z moimi przekonaniami.

... avatary sa dobre bo mozna je wylaczyc :)

Skomentuj

Jak juz tak bardzo chcecie to lepiej swoje krzywe facjaty dajcie zamiast avatarow :) Pokemony jedne <lol>

Skomentuj

powiedział EZO

Skomentuj

Zamieszczone przez EZO
                          Jak juz tak bardzo chcecie to lepiej swoje krzywe facjaty dajcie zamiast avatarow :) Pokemony jedne <lol>
                          Mamy rozumiec ze EZO to prostak bo ma nie krzywa (prosta) twarz :lol:

Skomentuj

ja uważam ze avatary mogły by być bo pomagają rozpoznac innych urzytkowników ale jak są strasznie kolorowe to przeszkadzają

Skomentuj

nie

Skomentuj

Avatary na zewnętrznych serwerach to bardzo zły pomysł. Jeden serwer z avatarkiem będzie powolny i cała strona będzie się ładować koszmarnie wolno, więc albo avatary na tym samym serku co cały serwis, albo wcale.

Powyższa opinia jest moja i nie zmuszam nikogo do zgadzania się z nią - polemiki podejmować nie będę :))))))

Skomentuj

Przyznam się, że też jestem na NIE.... nie to żebym miał coś do avatarów, ale ta strona nie jest zabardzo komercyjna - nie zarabia sama na siebie. Wszyscy są na tak, bo bedzie fajnie i wogóle, ale nikt nie pomyśli, że jak już pisali, na zewnętrznych serwerach to niedobry pomysł bo w sieci teraz taki ruch, że jeden serwer padnie i będzie tak jak pisał Quester.

A na serwerze diyaudio - to popatrzcie ile jest użytkowników, już nie wspominam o wszystkich, ale o tych aktywnych i każdemu avatara. A później płaczemy, że strona nie działa bo limity zostały przekroczone. Wiadomo co się działo jak foty były na tym serwerze, avatara są dużo mniejsze, ale wyświetlane przy każdym przeglądaniu postów...

Skomentuj

Mi tam avatary nie przeszkadzają. Bardziej mnie wkurzają podpisy na 5 linijek.

Zróbić opcje, że za zeta każdy moze sobie doblokować avatara i bedzie na opłacenie dobrego serwera i odpowiedniej ilości miejsca na dysku dla serwisu na dłuugi czas .

Skomentuj

w pytaniu w ankiecie jest błąd bo chyba chodzi o avatar a nie avantar no chyba że avanture z powodu avatarów

Skomentuj

jak wszedzie sa to tu nie musza byc - proste

-nie-:)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X