Siema. Zakupilem wlasnie ten wzmak jak w temacie i mam do was pytanie czy moze zetkneliscie sie z nim. Jakies opinie na jego temat jak gra i wogole bo nie wiem czy dobrze wybralem.
bo kupilem go okazyjnie za 120 zl. Czytalem opinie innych gosci co go mieli i pisali ze gra spoko. A teraz chcialem sie zapytac was ale widze jak to zwykle na diy nie dostane normalnej odpowiedzi. Poprostu zadaje pytanie i che na nie normalnej odp :)
Bardzo dobre brzmienie.Przedwzmacniacz ten sam co w kultowym A 720.Różni się tylko końcówą i oczywiście całym zasilaniem(w końcówie na kanał 2SA1265 i 2SC3182 w zasilaniu mostek 10A i 2x12000uF nichicon for YAMAHA trafo o mocy +/- 250W zasilanie 2x49,5V).Ma 2x70W na 8R sinus (tak podają papiery).Nie wolno obciążać go 4R gdyż zostanie uszkodzony.Brzmienie lekkie z wykopem.Ma świetny bas który naprawde rozbuja każde głośniki.Średnie lekko zmulone i jest ich ogólnie mniej od reszty pasma.Wysokie tony aż proszą się o dobrą opinię.Świetne,krystalicznie czyste i ostre.
ALTON, ty piszesz ze nie mozna go obciazac 4 ohm a w instrukcji pisze ze mozna nawet podana jest moc przy 4 r :) To teraz do czego sie mam stosowac bo chcialem zrobic kolumny na 4 ohm, bo zawsze prz 4 wieksza moc
Skomentuj