Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Niedrogie DVD

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Niedrogie DVD

Witam,
    Mam zamiar sprawić sobie odtwarzacz DVD, będę go używał przeważnie do odtwarzania muzyki z CD, ale czasem lubię też obejrzeć film na DVD, wiec postanowiłem poszukać jakiegoś niedrogiego sprzętu. Mam do wyboru właściwie 2 opcje. Mogę kupić tanio nowego Panasonica DVD S-29 lub starszego, używanego Panasonica DVD S-35. O S-35 czytałem kiedyś w jakimś AUDIO chyba i nawet dobre noty dostał, ale ciągnie mnie jednak do nowszego modelu S-29, który ponoć też jest niezły ale nic właściwie o nim nie wiem(jeśli ktoś może mi przesłać skana z Audio 5/2005 byłbym wdzięczny) nie wiem też jak wypadnie konfrontacja tych modeli. Następną rzeczą przemawiającą za S-29 jest to, że jest to nowszy sprzęt, na gwarancji itp., a na S-35 właściwie gwarancji miał nie będę i nikt nie wie ile jeszcze pochodzi.

Który lepiej wybrać? Jak zagra ten S-29?

wg mnie do muzyki dvd sie nie nadaje! jezli bym mial juz wybrac to wybral bym model z gwarancja poniewaz sam mialem dvd philipsa wyzszy model cena w sklepie kolo 1,5kzl i bardzo szybko padl laser! A tam sie okazlo pozniej siedzial tam drozy laserek i koszt takiego to +/- 200zl ;/

Skomentuj

Ja mam kino philipsa i testowalem wiele roznych dvd i wydaje mi sie ze moje jest najlepsze... czyta wszystkie rodzaje plyt... nawet mp3 nagrane na dvd... co do lasera to vip musiales kupic jakis lipny egzemplaz bo moj ojciec to maniak filmow i dvd dziala minimum 1,5 godziny dziennie przez 7 dni w tygodniu a mamy je juz rok

Skomentuj

vip, czumu DVD nie nadaje sie do muzyki? przecież nie rozmawiamy tu o high end tylko o czymś co by poprawnie grało, lepiej od CD z komputera .
        Rozwazałem też zakup zwykłego odtwarzacza CD ale w tej cenie(max 400zł) nie znalazłem nic ceiekawego, a że lubie czasem na DVD sobie coś obejrzeć, zdecydowałem sie na DVD.

Skomentuj

Zamieszczone przez Viper
          vip, czumu DVD nie nadaje sie do muzyki? przecież nie rozmawiamy tu o high end tylko o czymś co by poprawnie grało, lepiej od CD z komputera .
          Rozwazałem też zakup zwykłego odtwarzacza CD ale w tej cenie(max 400zł) nie znalazłem nic ceiekawego, a że lubie czasem na DVD sobie coś obejrzeć, zdecydowałem sie na DVD.
          Odtwarzacze CD to najlepiej używane. Wyrwałem ostatnio Techicsa sl-ps 770D w idealnym stanie za 305zł i kabelki gratis dostałem, więc można dorwać fajne używki. A różnicy między DVD stacjonarnym a CD stacionarnym w odtwarzaniu muzyki nie znam, ale z opinii wynika że jest odczuwalna.

Skomentuj

dvd nadaje sie do muzyki!!!!!

bierz nowszego panasnoica

Skomentuj

aryan, nowszego, ale czy lepszego? oto jest pytanie

Skomentuj

nowszy=lepszy i jest gwaeancja

Skomentuj

noo tak gwaracnja do mnie przemawia, i dlatego rozważam te 2 opcje... ale nowszy model z tego co wiem jest o klase gorszy od tego używanego i starszego. Niezla zagwozdka.. pewnie wezme tego nowego, i tak bedzie lepszy od tego co mam teraz... najwyzej sprzedam

Skomentuj

nowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Skomentuj

Czaruję...
                    X