Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

logo/znaczki na sprzęt "Diyaudio.pl"

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

logo/znaczki na sprzęt "Diyaudio.pl"

tak sobie pomyslałem, moze by tak zrobic wypukłe, metalowe znaczki(takie jak na kolumnach czy cus) diyaudio.pl? Mysle ze to by byl dobry motyw. Pewnie kazdy kto robił kolumienki rozmyslał co by tu dac na frontową scianke zeby "doprawic kolumny szczyptą smaku"/"wisienką na torcie"(niepotrzebne skreslic). Poza tym przy ewentualnej sprzedazy, w swiat szedł by nie tylko sprzet, ale i wiesc o tym forum.

pewnie jak by sie zebrało pare osób to mozna by złozyc wieksze zamowienie(a jak zawsze, wiecej=taniej).

co o tym myslicie? wie ktos z was gdzie mozna by cos takiego zamowic? ile by to kosztowało?

narazie to tylko mysl, ale moze urodzi sie z tego cos fajnego ;-)

PS:ale bedzie zonk jak juz ktos to zaproponował wczesniej...

zobacz w dziale konstrukcje CENTRALNY by EZO i tam kilka ostatnich postow jest mowa o grawerowanych tabliczkach

mysle ze to dobry pomysl z tymi tabliczkami

Skomentuj

no własnie myslalem o takim znaczku 1x4cm. Tylko bardziej mi chodzi o uniwersalny znaczek(diyaudio.pl) Tak zeby zrobic tego duzo(dla całego forum), a w tym temacie jest mowa o indywidulanych tabliczkach. Poza tym nie wiem czy przy duzych ilosciach nie lepiej bedzie zrobic plastikowych(taniej) bo wystarczy zrobic forme do odlewu. tak sobie dumam...

Skomentuj

tylko kto bedzie przyklejal na sprzet ktory sam zrobil znaczej diyaudio.pl... ....co innego koszulka a co innego diy.

Skomentuj

zobacz suba Przemka sam sobie dal do grawerowania mala tabliczke Mekmus bodajze w subie na xls'esie

Skomentuj

dokładnie, sprzęt przecierz jest autorski a produkcją pod nalepke

Skomentuj

Jak ktoś nakleji takie cosik na badziewiu to popularnośc forum może spaśc :)

Skomentuj

Moim zdaniem Daniel ma racje jezeli juz znaczki porobic to przyklejac je do "wyrobow" na to zasługujacych. Ale tu znow by sie pojawial problem na jakiej podstawie takie odznaczenia przyznawac chyba ze w gre wchodzilyby wspolne odsluchy lub cos podobnego.
                A w przypadku rozdawania znaczkow na prawo i lewo to taka inicjatywa sensu nie ma.

Skomentuj

Eee, to nei przejdzie.
                  Chyba az tak duzo nie kosztuje wyrobienie takiego znaczka, jak ktos chce to moze sobie sam wyrobic. (Dac do wyrobienia)

Skomentuj

chetnie bym taki znaczek nabyl,tylko nieplastikowy...

Skomentuj

możnaby znaczki w formie nagrody dawać, tj jeśli ktoś zrobi jakąś ciekawą konstrukcje, wyjątkową to wtedy jemu...
                      bo rozdawanie każdemu nie ma sensu chyba ...

Skomentuj

hmm nie obrazcie sie ale raczej nie nakleil bym z przodu mojej konstrukcji znaczka o tresci diyaudio.pl. Z tylu chetnie ale z przodu...adres internetowy nijak nie pasuje do nazwy sprzetu :/

Skomentuj

Ja tez jestem zdanai aze na MOJEj konstrukcji nei umiescilbym loga diyaudio.pl tylko np Diydejman albo dejman audio....
                          pozdro

Skomentuj

Niech ktos da namiar na taka firme

Skomentuj

Czaruję...
                            X