Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Magnat W 170 CP<----- gdzie kupic

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Magnat W 170 CP<----- gdzie kupic

Siema. Nie orientujecie sie moze gdzie moge dostacx tego magnacika.Bo pytalem BODKA206 i kurde niestety nie ma tego modelu :/
    Bo planuje zrobic podlogowki po jednym na kolumne i wpakowac go do 18 l. Tylko zostaje klopot ze zwrotka:/ bo nie moge znalezc zadnego schematu ;/

Z gory dzieki za pomoc
    Pozdro

mam takie pytanko z czystej ciekawosci dlaczego akorat ten magnat ??

Skomentuj

Właśnie... Miałem go - nic specjalnego... Miałem go w 16L i zachowywał się jak bez obudowy. Bardzo delikatny - ale grał w miarę czysto i przyjemnie.

Skomentuj

Poprostu kiedys kupilem jednego z zamierem robienia monitorkow. Gral dosc tak teraz pomyslelem ze dokupie 2 i zrobie sobie podlogowki bo i tak nie ma jakiegos fajnego midwoferka w tej cenie :)

Skomentuj

Jest Heco :)

Skomentuj

magnat ma niezle brzemienie bardzo przyjemne dla ucha ale z basem jest troche gorzej, po 2 magnaty w jednej kolumnie i bylo by nawet nawet

Skomentuj

no wlasnie slyszalem oba te glosniczki i nie slyszalem wogole roznicy po miedzy nimi. Oba byly wpakowane w 16 l br.

Teraz mi przyszedl do glowy pomysl tylko kasy malo http://www.visaton.de/english/artikel/art_457_1_19.html po jedny na kolumne i do tego http://www.visaton.de/english/artikel/art_380_1_8.html tylko drogie sa ale pewnie bylo by znacznie lepiej niz na heco i magnatach ?

Skomentuj

Ja też myślałem nad tymi niskośredniotonowymi Visatonami tylko ciekawi mnie jak grają :) planowałem dać 2 na kolumne a jako wysokie DX25SC.

Chciałbym też posłuchać tych Heco tylko akurat nikt ze znajomych ich nie ma :(:(.

Może ktoś jest z okolic Siemianowic Śląskich i ma kolumny na Heco co bym mógł się wbić na odsłuch :P:P:P :)

Skomentuj

Czaruję...
                X