Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Utwory do testowania Suba ;]

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jeżeli będzie się mialo oryginalną płyte za 60zl i będzie się tego słuchalo na wieży za 500zl to i tak nieosiągnie się takiego efektu jak na sprzęcie wartym 4000zł
    Pozdro

Skomentuj

Hehehe...
      A ja powiem tak :
      Przy ścieżce " dzwiękowej " ( czyli testowej ) wyłączam suba bo po paru chwilach wyjeżdża mi na środek pokoju... Natomiast moje kolumny dają tak niskie częstotliwości, że wówczas sub nie jest potrzebny... Oj biedni ci sąsiedzi...
      2xARN 226-07/4, 1xMagnat W 180 CP 880 ( średnioniski ) plus wysoki Magnat z jedwabną kopułką... W obudowie 75l... I uwaga : na zwrotce Janbo !!!

Skomentuj

To jak tak bardzo narzekacie na mp3, to moze zbierzmy sie i stworzmy wlasny format? Na przyklad cos takiego, ze z czystego pliku *.wav pozostaje jedynie tylko header (pierwsze 44 bajty z pewnymi modyfikacjami), a blok 'data' kompresowany np.: zip'em... W efekcie powstaje plik audio o jakosci CD bez utraty zadnych informacji tak jak ma to miejsce w mp3 - no i jest stosunkowo niewielki - stopien kompresji w granicach 8-10 razy... I co Wy na to?

Skomentuj

To by było bardzo ciekawe rozwiązanie problemu głodu na świecie. Powaga.

Skomentuj

Ale ja tak na powaznie... To by zalatwilo 2 problemy: wielkosci pliku i jakosci dzwieku... I co? Nie ma chetnych?

Skomentuj

ja jestem za tylko jak to zrobic :>??? i to ze mp3 ucina ponizej 40 to mnie sie nie wydaje... no nie wiem....

Skomentuj

zamotanie z poplątaniem a cio do tych 40Hz to teoretycznie tak jest ale cio do praktyki to wątpię
                pozdro

Skomentuj

Lynx:
                  http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?t=684

Skomentuj

Czaruję...
                  X