Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomysl... do wszystkich!!! i prosze zrobicie to!!!błagam!!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

to ja popieram kandydature EZO :)

Skomentuj

Jak już zaczniecie usuwać posty dodajcie coś w stylu uzasadnienia np. Naruszenie pkt. x regulaminu lub po prostu zwykłe wyjaśnienie aby zapobiec następnym tematom pt. "Czemu usunęliście mój post!!!!!!!!" albo wulgaryzmom (to się nazywa obniżenie poziomu forum)

Skomentuj

Zamieszczone przez wektor
        Ja proponuje rejestrwac tylko osoby z 5-letnim stazem w dziedzinie projektowania kolumn, 3 letnim w dziedzinie stolarki i majacych tytul przynajmniej technika elektronika. Minimalna ilosc wykonanych projektow to 10 z czego co najmniej 4 powinny zajac 1 miejsce na Audioshow czy innych konkursach najlepiej miedzynarodowych. Wszystko musi byc udokumentowane z pieczatka notariusza.

Ludzie to jest forum... ..nie probujcie je na sile ulepszac.
        troche masz racje w tym co piszesz ...forum jest dla wszystkich i lepiej jak bedzie nas wiecej niz mnie ale jezeli nie wymysla pastylek na rozum to wszyscy nerwowi beda sie wq*&^ i losc moderatow jest wystarczajaca tylko ze nie wszyscy maja ochote (moze nie ochote tylko czas na czytanie wszystkich postow)
        Ja bede sie wypowiadal sam za siebie ..wystarczy link na GG do mnie ...ale moje kompetencje sa waskie ( i niech tak zostanie )

Skomentuj

...nawet jakby bylo wiecej moderatorow to z tego co sie orientuje to nie sa oni od kasowania postow ktore w mniejszym lub wiekszym stopniu nie pasuja innym. Co innego jak post jakis obraza kogos albo zostal umieszczony nie w tym dziale. ...Ale posty w stylu jaka buda do glosnika po raz 100 to normalka... ...zawsze mozna ten temat omijac bez zbednych nerwow.

Acha i jeszcze jedno.... Wlasnie tego typu posty "Jaki glosnik, jaka buda" te ktore sie najczesciej powtarzaja i sa pisane przez "raczkujacych" pokazuja ze to forum zyje... ...jak przestana sie one pokazywac to juz po nas.

Skomentuj

ja proponuje przy zakladaniu konta maly FAQ ale taki ze np przez 60 s sie wyswitlal FAQ z podstawowymi informacjami i zeby tego nie mozna bylo zamknac przed czasem tak jak w niektórych reklamach internetowych

Skomentuj

wektor, można dać specjalny dział "bzdurne pytania" na takie rzeczy :)

Skomentuj

Ja bym proponował wprowadzenie możliwośći automatycznego raportowania bzdetnych postów ( coś jak wykrzyknik w prawym rogu postu na audiomani). Wydaje mi się że to proste rozwiązanie usprawniło by moderowanie.

Skomentuj

no przeciez miał być topic czy dział o aplikacjach różnych głośników o tych o które ludzie najczęściej pytają i co?? pozatym regulamin wyswietlajacy sie przy rejestracji. I napisc wielkimi czerwonymi literiami używaj z szukaj

Skomentuj

zajarany nawet jak powstanie dzial aplikacji glosnikow to watpie zeby tam byly przyklady aplikacji debilisi : ) ja proponuje przed zalozeniem konta o pytanie czy masz jeden z podanych glosnikow : dibilisi it. jak ktos odpowie tak to komunikat : niestety ten glosnik do niczego sie nie nadaje sprzedaj go na allegro kup cos innegi i sproboj ponownie P

Skomentuj

moge usuwać wszystkie posty na ktore odpowiedź mozna znaleść w internecie bądź samemu wydedukować - wtedy pojawi się jeden post na tydzień.....

Skomentuj

Sound Wave, w tedy byś miał masakrycznie dużo roboty, bys musiał caly net przekopać jak byś trafił na pytania na które nie wiesz czy są w necie. A tak pozatym cięzko patrzeć czy czegoś przypadkiem nie ma na stronach chińskich albo wietnamskich, japońskich, koreańskich :)

Skomentuj

hehe dobry pomysl:) ale czy ja wie3m mozna powiedziec ze do naszego klubu wpadli by jzu nei liczni ...cos w stylu testu gimnazlalnego albo matury ...zdasz to dostaniesz sie na forum ...hehe
                          pozdro

Skomentuj

Matura a tym bardziej test gimnazjalny to banały, każdy kto choć troche uczęszcza do szkoły i sie orientuje co tam sie dzieje to zda bez problemu ze wszystkich przedmiotów. Na studiach jest gorzej bo nawet jak sie coś umie to można czegoś nie zaliczyć :)

Skomentuj

Czaruję...
                            X