to ja popieram kandydature EZO :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pomysl... do wszystkich!!! i prosze zrobicie to!!!błagam!!!
Collapse
X
-
Zamieszczone przez wektorJa proponuje rejestrwac tylko osoby z 5-letnim stazem w dziedzinie projektowania kolumn, 3 letnim w dziedzinie stolarki i majacych tytul przynajmniej technika elektronika. Minimalna ilosc wykonanych projektow to 10 z czego co najmniej 4 powinny zajac 1 miejsce na Audioshow czy innych konkursach najlepiej miedzynarodowych. Wszystko musi byc udokumentowane z pieczatka notariusza.
Ludzie to jest forum... ..nie probujcie je na sile ulepszac.
Ja bede sie wypowiadal sam za siebie ..wystarczy link na GG do mnie ...ale moje kompetencje sa waskie ( i niech tak zostanie )
Skomentuj
-
...nawet jakby bylo wiecej moderatorow to z tego co sie orientuje to nie sa oni od kasowania postow ktore w mniejszym lub wiekszym stopniu nie pasuja innym. Co innego jak post jakis obraza kogos albo zostal umieszczony nie w tym dziale. ...Ale posty w stylu jaka buda do glosnika po raz 100 to normalka... ...zawsze mozna ten temat omijac bez zbednych nerwow.
Acha i jeszcze jedno.... Wlasnie tego typu posty "Jaki glosnik, jaka buda" te ktore sie najczesciej powtarzaja i sa pisane przez "raczkujacych" pokazuja ze to forum zyje... ...jak przestana sie one pokazywac to juz po nas.
Skomentuj
-
zajarany nawet jak powstanie dzial aplikacji glosnikow to watpie zeby tam byly przyklady aplikacji debilisi : ) ja proponuje przed zalozeniem konta o pytanie czy masz jeden z podanych glosnikow : dibilisi it. jak ktos odpowie tak to komunikat : niestety ten glosnik do niczego sie nie nadaje sprzedaj go na allegro kup cos innegi i sproboj ponownieP
Skomentuj
Skomentuj