Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co chcielibyście pod choinkę ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

:) głodny ? to na co czekasz ? :) dasz rade :)

Skomentuj

Ja chciałbym sprzęt Umberto + Jego pokój co by miało gdzie grać :)

Skomentuj

czekoladę, wszystko co do szczęścia potrzebne już mam...

Skomentuj

zmienilem zdanie, chcialbym dostac zagwarantowany spokoj i jeden dzien w ktorym nikt by nic do mnie nie mowil.............................

deprecha

Skomentuj

W sprawach materialnych to bym nie pogardził jakąs koncówką estradową 600 - 800 wat :)

Skomentuj

ja bym chcial cos innego niz skarpetki,czekolade i czapke...
              chcialbym jakies spodnie czy bluze,albo kase bo moge wybrac co chce.
              a najbardziej zadowolilo by mnie to jakby starsza przejzala na o czy i mnie posluchala.
              pozdrawiam i zycze wesolych swiat :P

Skomentuj

Ja bym chciał ampli Harmana/Kardona... AVR 635
                Ale jest coś co wolałbym dużo bardziej... ale za pieniądze się tego nie kupi... a jeżeli nawet to będzie tylko pozór:P Wesołych świąt dla wszystkich!!:)

Skomentuj

hmm ja bym chciał dostać "Ją" a z bardziej przedmiotowych to LG 26 cali LCD... albo amplituner Harman/Kardon + DVD też H/K

Skomentuj

A ja bym chciał sprzęt narciarski i zakwaterowanie na Sylwestra gdzieś w Bieszadach czy w Beskidzie Niskim, oczywiście obok jakiegoś stoku żeby na nartach pojeździć a potem porządziś na Nowy Rok

Skomentuj

a ja w wsumie to dostane spodnie i koszule które sobie sam wybralem

a tego co chcialem to nie dostane :[

Skomentuj

W razie gdyby moja mama tudzież mikołaj zajrzeli na forum i przeczytali ten wątek to ja powiem tak: mamo-kasy, mikołaju-matury !!

Skomentuj

Ja już zrealizowałem połowę mojego marzenia :) - Jutro przyjdzie DAP1600... będzie mi służył w domciu do napędzania przyszłych kolumn .

Skomentuj

hehe fajne macie zachcianki :P Ja chcialbym jedynie nie miec klopotow ze zdrowiem :( I zeby moja Niunka zdala maturke i dostala sie na takie studia jakie sobie marzy.. Troche puzno to pisze no ale...NIe czesto tu bywam :P

Skomentuj

Zamieszczone przez hellrider
                              hehe fajne macie zachcianki :P Ja chcialbym jedynie nie miec klopotow ze zdrowiem :( I zeby moja Niunka zdala maturke i dostala sie na takie studia jakie sobie marzy.. Troche puzno to pisze no ale...NIe czesto tu bywam :P
                              czytałeś topic ? Co chcielibyście pod choinkę ??

Skomentuj

flodins, to ze pod choinke to nie znaczy ze musza to byc zeczy Martwe :/ ( przynajmniej ja z takiego zalozenia wychodze)

Skomentuj

wiedziałem ze nie skuma mi chodzi o date twojego postu myślałem ze się domyślisz, no chyba ze juz na 24.12.06 to ok

Skomentuj

flodins, wesz myslame nad data ale widzac ze ALTON, napisal po fkacie to dlaczego ja niby nie mialem :P

Skomentuj

proponuje zamknąć topic ze względu na brak aktualności (do najbliższych świąt )

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                        proponuje zamknąć topic ze względu na brak aktualności (do najbliższych świąt )
                                        zgadzam się

Skomentuj

ja dostalem pod choinke wiertarko-wkretarke od taty(czyt. Santa klałs)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X