Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy postawic monitr n UNITRZE ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy postawic monitr n UNITRZE ?

Witam. Posiadam unitre ws-432 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=77944223
    Ma na pokrywie górnej takie miejsca na stopki od innych segmentów ale nie wiem czy wytrzyma cięzar monitora ? próbowal ktos takiego czegos ? czy nie bedzie sie wzmak grzal z powodu zaslonięcia kawałka wlotu na powietrze ?

O ile sie blacha nie załamie to nie widzę żadnych przeciwwskazań.

Skomentuj

Ja mialem unitre pw 9013,wykrzywila mi sie obudowa(gorna czesc) noi wzmak sie grzal BARDZO,nawet bez tego monitora(zaslonietego kawalka wywietrzników) ....

Skomentuj

pvl, chłodzenie skrzaczysz,to nawet logika podpowiada.Reszta to już tak jak koledzy mówią,w gre wchodzi wytrzymałość mechaniczna.Ale raczej jest pewne że ząb czasu naruszy konstrukcje i ta sie podda.Czyli sie wygnie.Odradzam.

Skomentuj

zobaczysz jak podglosisz i jakie zaklucenia na ekranie monitora beda, nie polecam miec transformatora pod monitorem

Skomentuj

dobra problem rozwiązany . Zbudowalem zajedwabiscie hi-ednową podstawke na monitor a pod spodem wzmak. Jak zrobie zdjęcie to zamieszcze w konstrukcacj <lol2> żartuje

A co do wisni to monitor jest teraz jakies 13 cm nad wzmakiem i nie spostrzeglem żadnych zakłóceń.

Skomentuj

ja mialem bezposrednio na wzmaku monitor

Skomentuj

Większość wzmacniaczy domowych ma ekranowany transformator lub toroid, więc zakłócenia widoczne na monitorze będą minimalne.

Skomentuj

Czaruję...
                X