Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Probleb z GG :/ juz nie mam pomyslu.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Probleb z GG :/ juz nie mam pomyslu.

Siema.
    Mam taki problem z gg ze siedze chwile i wyskakuje komunikat ze wystapil blad i gg sie zamyka.Myslalem ze to jakis wir zeskanowalem kompa i nic to zrobilem formata odpalilem gg i dalej ten problem wystepuje. Instalowalem inna wersje i tez nic to nie dalo. Juz nie mam pomyslu co moze byc przyczyna a ktos z was moze mial taki sam problem :)
    Z gory dzieki za pomoc :)

Pozdro

miałem taki problem
    rozwiązanie - łopatologia ---> reinstalka,
    już chyba z pół roku nie było więc trzeba było przeprowadzić ...
    pozatym radze używać gg 6.x ,
    to zaczęło się dziać jakiś czas po zainstalowaniu 7 i ponownej zmianie na 6 ...

Skomentuj

jezeli masz XP to musisz uzyc kreatora konfiguracji sieci tam gdzies w akcesoriach jest w zakladnce komunikacja, ustal sobie tam jaka masz siec, np ze laczysz sie za pomoca innego komputera itp. kreator poprowadzi cie za raczke a na koncu wybierz ze chcesz zakonczyc i nie chcesz konfigurowac innych komputerow itp. mnie to pomagalo zawsze ale to zawsze

Skomentuj

no wlasnie instalowalem gg 7 i potem znow 6.x ale robilem formata i wogole

Skomentuj

sproboj z ta siecia mowie ci u mnie to zawsze skutkowalo

Skomentuj

format bo gadu nie działa, co za ludzie....

Skomentuj

wisnia, probowalem dalem w p.sterowanie konfiguracje sieci i kupa bo ja mam neo. Tam mam tylko karte sieciowa z ktorej nie kozystam :/ i lipa

Skomentuj

Tylko konnekt...

Skomentuj

ja korzystam z tlena bo jest duzo lepszy, dziala caly czas i do tego jak dostajesz maila to ci sie jeszcze do tego na ekranie pojawia powiadomienie

Skomentuj

zainstalowalem tlena ale tez cos nie tak jest bo wyskakuje jakis blad ale sie nie zamyka :/ ja juz nie mam pomyslow wogole

Skomentuj

hehe ja mam tlena od 2 lat i zero problemow i z tlenem i z gadu

Skomentuj

uzywasz firewall'a?

Skomentuj

Zamieszczone przez flodins
                          format bo gadu nie działa, co za ludzie....
                          nie dlatego bo gg nie dziala, tylko już prawie nic nie działało poprawnie,
                          pozatym nowy dysk kupiłem
                          więc to tak przy okazji

Skomentuj

a jak nie odpali to ustwa zgodnosc z win98

Skomentuj

Ale powiedz, że zainstalowałeś XP z SP2 (zintegrowanym) :)

Skomentuj

tak mam xp z sp2 :) mam firewalla, ustawilem rowniez zgodnosc z windows 98 i nic dalej tak samo Ale wpadl mi pomysl zeby wylonczyc raportowanie bledow z windowsa moze pomoze

Pozdro

Skomentuj

wcale nie trzeba uzuwac kreatora sieci i innych pierdół;
                                  na xp mialem ten sam problem :P

zrób tak:
                                  zainstaluj wersje gg7; na ta wersje zainstaluj gg6.1 ( wyjdzi Ci wersja ok 6.5:P)
                                  u mnie dziala od czasu pojawienia sie 7, i nie mam reklam :)

Skomentuj

wcale nie trzeba uzuwac kreatora sieci i innych pierdół;
                                    wedlug ciebie nie potrzeba ale nie oznacza to wcale ze nie pomaga, w moim przypadku nie musialem 10 razy gg instalowac tylko po formacie robilem konfiguracje sieci i zadne bledy juz nie wyskakuja

Skomentuj

raportowania bledów nie wylaczaj!!!!! wylacz zgodnosc z win 98, w firewallu nic nie zmieniaj

[ Dodano: 2005-12-26, 12:18 ]
                                      zainstaluj 2 wersje naraz i bedzie ok

Skomentuj

Nie działa ci GG to zrób formata :p jakie ludzie rozumowanie mają :P zamiast wejść na google i wysilić sie w szukaniu rozwiązania ;/...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X