Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki fornir !!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki fornir !!!

Jaki najlepiej użyć fornir na kolumienki podłogowe ??
    Do wyboru mam: buk olcha brzoza sosna osika czereśnia orzech klon jawor dąb jesion

Oczywiście po położeniu forniru pobejcuje je lekko i polakieruje pistoletem :)

nono... czyżbyś w wyszukiwarce nic na ten temat nie znalazł??
    a moze założyłeś ten temat żeby się pochwalić ile to masz forniru...

w każdym razie na niemoc decyzyjną może pomóc wizyta u psychoterapeuty...

Skomentuj

jakiego forniru nie uzyjesz beda wygladaly jak z drzewa bo fornir to drzewo...dziwne pytanie...a ajk tyle tego mas zto moze dalbys z 10m2 debu...albo kazda scianke z innego zrob

Skomentuj

Kolega tesla chciał sie pochwalic i sobie pogadać, bo pewno i tak każda opinia słabo go interesuje.

Tesla boski jestes tyle forniru miec normalnie szok, wporzo ziom jesteś! :P

Skomentuj

Nie oto mi chodziło żeby się pochwalić :/ chodziło mi oto że wy już używaliście pewnie fornir (niektórzy) i wiedzą jak on wygląda :) lakierowany na kolumnach dlatego pytam sie który będzie najlepiej wyglądał :/

jakiego forniru nie uzyjesz beda wygladaly jak z drzewa bo fornir to drzewo
          Jak bym nie wiedział ;/

Skomentuj

daj każdemu po 2-3m jakiegoś gatunku to sie wypowiemy, bo fornir fornirowi nie równy

Skomentuj

Pytanie jest bezsensowne. Zrób taki jaki ci się będzie najbardziej podobać. Tutaj każdy ma inne gusta. Zmocz fornir lekko wodą to będziesz widział jaki będzie odcień po lakierowaniu.

Skomentuj

czy ty nie masz jakiegos swojego gustu??? pytasz sie ktory bedzie wygladal jak drzewo to ci odpowiedzialem bo jak to ma wygladac?? jak beton czy moze ciastko z kremem?? kurde naprawde no w takich sprawach juz mozna siewykazac inicjatywa i poprobowac...choc jedna rzecz wloz do swojej konstrukcji od siebie...poza tym kazdy ma jakis swoj gust i robi to dla siebie...dla jednych moze oon byc zjebany dla innych boski wazne zeby sie tobie podobal......ja ubostwiam surowa wiorowe i mdf polakierowana bezbarwnym polmatem... i mi sie to podoba tobie moze sie podobaja malowane na czarno ale roznica jest miedzy nami taka ze ty ofornirujesz bo wszyscy tak robia i jak zrobisz inaczej to sie bedziesz bal ze cie zjada.. a ja zrobie swoje surowe i chuj za przeproszeniem mnie boli czy komus sie to podobac bedzie czy nie bo mi ma sie podobac... no a jesli nie masz jakichs wlasnych upodoban co do brzmienia i wygladu to bardzo ci wspolczuje i lacze sie z toba w bolu...

Skomentuj

Dobra nie było tematu bo juz kur nawet o nic sie zapytac nie można pytam sie jaki bedzie najlepiej wygladał według was a nie kur piszesz mi ze ci wiórówa sie podoba nie mój problem gdzie ty to masz :/

Widze że chcielibyście żeby te forum było tylko dla osób które tutaj sa conajmniej pół roku zablokujcie możliwośc rejestracji i po sprawie przeciez ja nie pytam sie co jest leprze SS czy SC... widz nie wiem czemu z wszystkiego robicie jakiś wielki gówniany problem :/

Skomentuj

Tesla,
                    Może o tym wiesz, ale może i nie :)

Jak chcesz z gróbsza zobaczyć jak dany fornir będzie się prezentował pod lakierem, to po prostu go zmocz wodą. Oczywiście nie całą posiadaną ilość . Weź sobie kawałek i zwilź go mokrą gąbką. Co prawda nie będzie się błyszczał jak polakierowany ale kolorek i wyrazistość usłojenia będą podobne. Po tym zabiegu sam sobie musisz wybrać który Ci się najbardziej podoba/pasuje do mebli, podłogi, ścian czy czego tam jeszcze (np membrn głośników). To kwestja gustu. I tak jak już zrobisz to na pewno znajdzie się ktoś kto powie że "za ciemne" albo "za jasne" albo..... Tobie się ma podobać i już :)

Skomentuj

przeciez ja nie pytam sie co jest leprze SS czy SC
                      a teraz zobacz to:
                      n/c
                      nie widzisz analogii w tych 2 kwestiach ?
                      pozatym co to za różnica ...
                      Twoje kolumny, Twój fornir, Twój wybór...

Skomentuj

Zamieszczone przez Tesla
                        co jest leprze SS czy SC...
                        no i dobrze że nie pytasz... bo bym Ci napisał ze oba są do dupy...

Skomentuj

Tak tylko kur sie pytam któr bedzie jako tako wygladał ;/ nie chce miec jakiegoś gówna dlatego sie pytam

Skomentuj

skoro sam nie wiesz co Ci się podoba to nikt Ci nie pomoże ...

Skomentuj

Oj dobra specjaliści się znaleźli myślą że mają powżej 500 postów nabili sobie jakies rangi i rządzą :/

Skomentuj

jak narazie to Ty sobie nabijasz...
                                pozatym nie tym tonem...

[13.20 postów dziennie] - to Twój wynik...
                                pozatym jeśli nie szanujesz czyjejś pomocy to sam sobie radź ...

pozatym jaki miałeś nick wcześniej ?

Skomentuj

buahahaha nawet nie wiesz czemu jest lepszy jeden od drugiego... o gustach sie nie dyskutuje... czyli dla kazdej osoby inny fornir moze byc najlepszy wiec te wypowiedzi niczego nie wnosza...sens by to mialo jak bys sie spytal jaki fornir gdzie i co...(choc bylo o tym juz klepane) ale nie jaki najladniej wyglada bo jedni lubia czarne inni biale...chyba ze oceniasz to na podstawie ilosci postow jakie maja osoby wypowiadajace sie bo nie wiem na jakiej innej..wczesniej twoj post wygladal kapke inaczej.. wiec nie wiem czemu sie dziwisz...łośku...

Skomentuj

Obklej swoje podłogówki gównem i obsikaj, będzie ciekawy dizajn.

Skomentuj

dobra fajnie kudłaty nawet tego nie przeczytałem bo mi sie nie chce bo mam bo dziórki w nosie co masz do powiedzenia mam w dupie co to piszesz bo tylko jak narazie sam się żądzisz myślisz że wielki mistrz sie znalazł który wszystko wie :) ja wiem inne rzeczy o których tobie sie nawet nie śniło choc mam 16 lat :)

Nie będę sie kłucił bo nie chce mi się mam nadzieję że wkońcu sie zmieni coś na tym forum a co to tego

pozatym jeśli nie szanujesz czyjejś pomocy to sam sobie radź ...
                                      Jak narazie to nie mam czego szanować bo nikt mi jeszcze nie odpowiedział na moje pytanie wiedz nie czaje tej wypowiedzi z twojej strony najpierw pomyście sami co wy piszecie

[ Dodano: 2005-12-30, 14:41 ]
                                      Zamieszczone przez coolombo
                                      Tesla obklej podłogówki gównem i obsikaj :P
                                      26 lat i takie wypowiedzi jak małe dziecko wielki podziw :)

Skomentuj

głupie pytanie - głupia odpowiedź...
                                        tak trudno to zrozumieć ??

i po co Ci cokolwiek pisać skoro zaraz i tak ze swoją ignorancją wyskoczysz ??
                                        Pozatym Ty napewno przewyższasz wiedzą nie jednego Kudłatego, co nie ?
                                        <lol>
                                        Bo masz w sumie AŻ 16 lat...

Do wyboru mam: buk olcha brzoza sosna osika czereśnia orzech klon jawor dąb jesion
                                        bierz czereśnie...
                                        wg mnie najlepsza...
                                        skoro tak bardzo chciałeś dostać odpowiedź...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X