Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki fornir !!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nieno chłopaki wrzućcie sobie luz.
    Potem się udzielacie w wątkach DIYaudio SUX itp., a sami nakręcacie spiralę nonsensu.
    Może faktycznie pytanie Tesli było trochę nieszczęśliwe, ale wydaje mi się że nie zasłużył na takie potraktowanie. Może lepiej zignorować takie pytanie, a nie odrazu skakac komuś do oczu.

Skomentuj

Nie mówie że przewyższam go wiedzą w audio :) tylko w innych dziedzinach ale dobra niechce mi sie kłucić widze że nie macie tutaj dobrego stosunku do nowych userów którzy zadaja czasem wrecz normalne pytania ale wy zawsze musicie sie do jakiegoś gówna przykleić :)

Skomentuj

na temat mojej wiedzy to bym sie nie wypowiadal bo gowno wiesz co ja wiem... a jak zadajesz takie pytania to swiadczy nie o wiedzy ale o zajebistym braku osobowosci... nie wiesz co chcesz nie wiesz co ci sie podoba nie umiesz wypowiedziec swojego zdania...wiedza tutaj nie ma nic do rzeczy... chyba ze ty przy wyborze koloru farby do scian urzywasz encyklopedii... ponadto przy wyborze koloru forniru powienienes sie tez troszkie kierowac wystrojem pokoju...to taka mala wskazowka

Skomentuj

dobra kudłaty nie chce mi sie kłucić wiem że masz wiedze i nie chce tego sprawdzac myslę że dojdziemy do porozumienia jak normalni ludzie :/

Skomentuj

<ROTFL>

Skomentuj

Denda amulio iku pe. Amio sigaret ume di, te nusi pani ino. In ruta runci paimoda iku, vio xolu juvio upive zi, hun pe pana illan agaden. Te ilu panni udeba, sen ne aruka vedaya perinda.

[ Dodano: 2005-12-30, 14:58 ]
              LOL :P

Skomentuj

[0% z całości / 14.00 postów dziennie] coraz lepiej...
                wow, ale świetny jesteś, normalnie ja zaraz dam opis po grecku to też wszyscy będa myśleli ze taki mądry jestem jak Ty...
                a póki co: Ab alio exspectes, alteri quod feceris ...
                n/c

Skomentuj

Zamieszczone przez coolombo
                  ----------

Ostatnio zmieniony przez coolombo dnia 2005-12-30, 14:58, w całości zmieniany 1 raz
                  I tak zachowóją sie ludzie z tego forum najpierw napisze coś o gównach a potem usunie swoją wypowiedź :) no naprawde brawo 26 lat i pełen podziw nie widziałem jeszcze nigdy takiego geniuszu nie wiem poco wypowiadasz sie w tym temacie piszac <ROTFL> jeśli tak lubisz emotikony to zapraszam na gadu :) <LOLU>

[ Dodano: 2005-12-30, 15:08 ]
                  Ab alio exspectes, alteri quod feceris - co zrobisz drugiemu oczekuj od niego Seneka Młodszy

Też umiem poszukać sobie na google cytaty nie bój żaby :)

Skomentuj

nie powiem kto zmienia swoje posty...

Skomentuj

coolombo

Skomentuj

I teraz powinien wpaść tu jakiś Mod i zamknąć temat :]

Skomentuj

Dobra możemy wkońcu przestac sie kłucic bo to już staje sie żenujące :/ skasujcie ten temat i nie było sprawy :P usuną mi sie przynajmniej 11 postów :) pozdrawiam :P

Skomentuj

Hmm masz jakieś kompleksy? czy czujesz się niedowartościowany? czy jak?

Widze że ta wersja zmieniona ci się nie podoba, zmieniłem spowrotem.

Skomentuj

Jesteś bardzo twórczy :)

Skomentuj

A ja proponuje sobie założyć temat w którym będzie można się kłucić, wyklinac i kto co sobie jeszcze tam chce ;-) Tak żeby sie wyżyć.

Skomentuj

bijcie sie najlepiej.....moim zdaniem to jest kwestia twojego wyboru gustu i przedewszystkim wizji jak widzis zswoej kolumny ktos ci doradzi buk ty wezmieszi kupisz a potem bedziesz zalowal ...i mówil moglem kupic mahon........tyle
                                  pzdr

Skomentuj

dobra spox :P ja sie tam nie wkurzam :P widze że inni już mieli ochote do rękoczynów :P:P:P

Skomentuj

Dobra, starczy tych złośliwości w starym roku.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                        bierz czereśnie...
                                        wg mnie najlepsza...
                                        nie no czereśnia jest do dupy...
                                        najlepsza jest olcha...

Skomentuj

Dobra nie potrzebnie zaczeła sie ta kłutnia :) więdz wszyscy ZGODA ?? PEACE !!! :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X