Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki fornir !!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zygmunt, to było tak z ""
    chciał odpowiedzi więc dałem mu pierwsze co mi do myśli przyszło...
    KONIEC TEMATU...
    to jest właśnie zaśmiecanie forum...
    a potez ktoś napisze coś w wiadomo jakim temacie że forum jest ciągle zaśmiecane itp...
    BTW
    EDIT
    16.20 postów dziennie - nowy rekord bezapelacyjnie, pytanie tylko w czym ...

ale nie ma się czym chwalić wg mnie i pisać kolejnych bezsensownych postów...
    ehh...

Skomentuj

usuń ten temat to nie bedzie nawet 7 :)

[ Dodano: 2005-12-30, 17:04 ]
      bo w tym temacie jest napisane 16 postów :) przezemnie :P

Skomentuj

wiec jaki miales ten nick wczesniej ? :P :] <lol><rotfl> :) i jakie tam buzki uzywasz w ilosciach hurtowych...

Skomentuj

bez obrazy, moze bez podstawnie, ale ja tu jakas reke budzika widze :]. Gdyby moderator byl, to nawet taki temat by nie zaistnial. Kosz i tyle. Widac tesla bardzo lubi stereotypy, ciekawe dlaczego nie kupi poprostu "tuby" z niebieskimi ledami ?? Dosc osmieszania i wrzucania. KONIEC!

pozdro

Skomentuj

jaki Budzik?? raczej Tasior 800 postów wcześniej ale ja widać zmądrzał i tak samo pewnie będzie z Teslą

p.s. bez urazy Tasior

Skomentuj

wcale niezmadrzalem tylko niemam wiecej pytan...nie w takiej ilosci(tak tak troche ot tez bylo) noi ja mam 3 posty dziennie... a jak chcialem zeby admin wykasowal ALL moje posty bo sie zemnie nasmiewacie to powiedzial zebym to olal... noi .. olałem was :P (czyzby ciepły mocz i klocek?)

Skomentuj

Sorry TVM czy jak wolisz Tesla ale poprzednicy moi maja racje glupie pytanie moze nie glupie, a zle skonstruowane i masz odpowiedzi na takim poziomie jak pytanie.
                Moze masz nowy nick, niby juz tu jestes dlugo ale Twoje wypowiedzi, wiedza i chec nabijania postow nie potwierdzaja tego.

Ja moge ze swojej strony powiedziec ze buk jest ciężki w obróbce, bardzo lamliwy i podatny na uszkodzenia. Druga sprawa to, to ze majac duzy wybor bierz taki by nie bejcowac ich - szkoda forniru.
                Trzeciaz sprawa dobierz kolor i rodzaj forniru wo mebli i wystroju pomieszczenia. Nawet najpiekniejasz konstrukcja nie pasujaca do wystoroju i kolorystyki pomieszczanie moze ch.. wygladac w nim :).

Skomentuj

O ja pierdole co sie z tym forum dzieje... i to nie nowi psuja to forum!!! Co z tego ze nowy zalozy bezsensowny temat jak za chwile bedzie 100 bezsensownych odpowiedzi...

[ Dodano: 2005-12-31, 13:24 ]
                  Mam nadzieje ze Nowy Rok przyniesie ze soba pewne zmiany w zachowaniu wszystkich forumowiczow i wreszcie zapanuje porzadek;-)

Skomentuj

narazie to ja nie mam pokoju :p bo domek jest w remoncie nic w nim nie ma oprocz golych scian;... narazie mieszkam w wieżowcu i duzo miejsca w 70 m2 nie ma :P

Skomentuj

Zamieszczone przez slomek
                      O ja pierdole co sie z tym forum dzieje... i to nie nowi psuja to forum!!! Co z tego ze nowy zalozy bezsensowny temat jak za chwile bedzie 100 bezsensownych odpowiedzi...
                      Uwazaj bo zaraz tobie sie dostanie.

STan krytyczny debili i zjebow oraz ich pokur..... pytan przekroczyl mase krytyczna - teraz bedzie jadka dopiero hehehe

Skomentuj

tesla, jeśli Twój szanowny tatuś jest stolarzem i robi meble oklejane fornirem i w dodatku ma tego forniru całą wuchtę, to dlaczego jego nie spytasz?? chyba się na tym zna i ma doświadczenia z każdym rodzajem...
                        co Ty się ojca boisz czy co?? aż tak mocno Cię bije??

ps. 70 metrów to faktycznie malutko... :/

Skomentuj

Chyba faktycznie (tak jak to zaproponował Barthez) przydałoby się założyć jakiś pryklejony p.t. "Bluzgi". Każdy będzie się mógł wykazać i ułożyć jakąś fajną wiązankę. Kiedyś gdzieś w sieci już widziałem takie miejsce gdzie możnabyło dać upust swojej frustracji.
                          Albo może tytuł niech zostanie ten co jest - będzie ciekawiej

Skomentuj

Czaruję...
                          X