Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Blue Cafe Katowice

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Blue Cafe Katowice

Kto był w sobotę na Blue Cafe?

Jak dla mnie była to najgorsza impreza na jakiej kiedykolwiek w życiu byłem.

Blue Cafe schodzi na psy. Zaczęli nieźle, ale teraz jadą na popularności...
    przewiduję dla nich taki scenariusz:
    pograją trochę koncertów (z playbacku), jak się znudzi ludziom, to nagrają nową płytę, która przejdzie bez większego echa ze względu na kiczowate piosenki i skrzeczący wokal. Potem zespół się rozpadnie, Tatiana zacznie śpiewać solo, o dziwo normalnie, a o tym kolesiu co zgrywa frontmana wszyscy zapomną bo nawet nikt nie wie jak się nazywa...

Skomentuj

ale tatiana to fajna laska i nic tego nei zmieni nawet niech spiewa kiczowato :P

Skomentuj

Zamieszczone przez LUKASZ
        ale tatiana to fajna laska i nic tego nei zmieni nawet niech spiewa kiczowato :P
        no ale wokalistka oprocz dobrego wygladu ma naprawde ladny glos, bardzo odmienny i rzadki

Skomentuj

Jak słysze ten głos to mnie ... strzela .

Skomentuj

Przy jej koncertach powinni stosować filtry powyżej 10kHz.

Skomentuj

js, a ile cie ta przyjemnosc kosztowała?

Skomentuj

Tatiana potrafi fajnie śpiewać, ale ten koleś od gitary chyba jej podłącza przester... A co do wyglądu, to wolałem jak się nie robiła na wampa (co jej z resztą nie wychodzi) :P

Skomentuj

Z wolaklistka BC jest jak z subem na Alfredzie, kazdy kawalek brzmi tyk samo nudnie.
                  Normalne disco polo bez ambicji z murzynska barwa zaciagnieta na wszystko.
                  Jej wyglad nie zaciemnia mi innych parametrow (analogicznie jak w tematyce tej strony).
                  Fakt koncert to widowisko i dlatego np Wisnia jakos plynal, ale bez przesady.
                  Widocznie nie maja juz pomyslow jak wykorzystac inaczej niz fizycznie wokalistke, ktora zreszta ma zbyt wysokie mniemanie chyba o sobie z tego co widze czasem w TV.

Skomentuj

a słyszeliście piosenki z płyty "fanaberia"??jak puściłem kumplowi kawałek "Boli cisza" to nie mógł uwierzyć, że to śpiewa Tatiana. Późniejsze piosenki, to dwie linijki tekstu, prościutka melodia, żabi wokal, i playback :P Jak BC występowali na Eurowizji to było mi wstyd...

Skomentuj

głos hmm NC ale wyglad to ma zajefajny ... wziałby ją na tej scenie to by zapiszczała powyzej 30 kiloherców

Skomentuj

jak się przyjrzysz, to zauważysz że wygląd trochę powyżej średniej, ale żeby się nią zachwycać?

Skomentuj

zachwycac nie za chwycac, w takim ubraniu wiele dup fajnych a jakos taka 30stka niezła to fajna by była <lol> podciągnał tylko spódniczke i heja :P

Skomentuj

Tatiana jeszcze ujdzie. Mnie najbardziej wkurza ten lider zespołu Paweł Rurak-Sokal. Ten to dopiero ma mniemanie o sobie. Ani z niego wybitny instrumentalista ani kompozytor (no może niektóre piosenki mu się udały) ani żaden charyzmatyczny showman, a rżnie na scenie nie wiadomo jakiego sławnego i lubianego gwiazdora...

Skomentuj

Czaruję...
                            X