Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wybory pomocnikow moderatorow!! (dzial akustyka)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wybory pomocnikow moderatorow!! (dzial akustyka)

Witam, bo obejzeniu tematow z ankietami na konstrukcje na strone glowna pomyslalem ze mozna zrobic taka probna ankiete. Najwyzej ja jakis moderator usunie. Sa ttuaj propozycje ludzi ktorzy wg.mniie mogli by byc moderatorami/zastepcami. Jesli ktos czuje sie pokrzywdzony, dlatego, ze jest na liscie albo go nie ma to prosze na PW. aha i to nie ma byc ani troche zlosliwe w stosunku do moderatorow ktorzy teraz sa, wrecz przeciwnie ma im pomoc, bo rozumiem ze nie kazdy chce czytac 200 postow codziennie. Maja to byc moderatorzy lub pomocnicy jakby ich tam zwal. Aha macie 7dni ;p. Wybory do dzialu akustyka, potem wybierzemy do reszty dzialow.

ps. prosze o jakis kontakt Sound Wave'a wkoncu jak ma byc forum dla nas to jest pare tematow do posprzatania. Sprawami prywatnymi zajmiemy sie kiedy indziej.

na lisice :

esh0
    Tato Muminka
    kudlaty
    Tasior
    takero
    Zygmunt
    EZO
    TatoTurbo
    ALTON
    wisnia
    Maxi

pozdrawiam
    0
    esh0
    0%
    0
    Tato Muminka
    0%
    0
    kudlaty
    0%
    0
    Tasior
    0%
    0
    takero
    0%
    0
    Zygmunt
    0%
    0
    EZO
    0%
    0
    TatoTurbo
    0%
    0
    ALTON
    0%
    0
    wisnia
    0%
    0
    maxi
    0%
    0

Jakby były nowe "wybory" na moderatorow to mozecie pomysleć nademna do działu konstrukcji:P

Skomentuj

proponuje żeby głosować na kogoś kto jest na forum codziennie :)
      a nie okazjonalnie ...

Skomentuj

Ja tez chetnie bym zostal pomocnikiem moderatora lub nawet moderatorem. Mam w tym spore doswiadczenie,a na forum bywam codziennie (nie raz nawet po kilka razy :) )

Skomentuj

No chyba wszyscy co sa w ankiecie bywają na forum codziennie.. no moze oprocz Tasiora...

Skomentuj

ej no co jest, chcialem Cie dodac, a juz ankiety nie moge zmienic :|. Da sie jeszcze wogule zmienic czy cos mi forum swiruje ?

Skomentuj

Kogo chciales dodac? Jak mnie to ja juz w ankiecie jestem thx za dodanie :P

Skomentuj

Tato Muminka chcialem, ale chyba wygasla mozliwosc. Umberto ma zostac usuniety na jego zyczenie.

Skomentuj

Kuźwa,mnie na tej liście nie ma!Rozumiecie?

Skomentuj

Jak byłoby można to ja bym chciał znam sie na phpbb oraz na akustyce :) gdy coś by sie stało to close, edit lub delete :P:P:P

Skomentuj

Boshe jaki bug :| ja nie wiem co sie z tym dzieje, jak to u was wyglada?

Skomentuj

No to sie namieszało :P
                        Widze potrojnie:P
                        Proponuje zrobic cala ankiete od nowa... a topik do smieci, bo tu sie nielad robi;/

Skomentuj

To moze inaczej, daje 4 dni, na to zeby do mnei sie osoby pozglaszaly, mysle ze prog 300 postow bedzie ok. Jak juz godzina minie to nie moge zmieniac wpisow ankiety, albo jakis bug na forum jest. Wiec najpierw do mnie, jak wszyscy bedza juz pewni kandydatury to da sie nowa ankiete.
                          pozdro

Skomentuj

co do ankiety to niestety po edycji zamist się poprawić jest jeszcze gozej - trzeba ją niestety zrobić od nowa

co do tego czy ta ankieta jest celowa ( czy coś wniesie) to pytać JS

ja ze swojej strony popieram pomysł

inna sprawa że równie dobrze mozna wysyłać pw do moderatorów - my tez niemamy czasu czytać wszystkich postów a tak sygnalizujecie pewien problem

Skomentuj

Ja wlasnie tak zaczelem robic, ale chcialbym, zebys zaczal wkoncu czytac to co odemnie przychodzi... ;/ . Dzieki temu juz napewno 1 temat poszedl w niepamiec. Ale powinno byc jeszcze takie cos, jak na elce temat zamkniety i wygasa np 1 dzien, zeby ktos kto go tworzy mogl przeczytac odpowiedz i wyciagnac wnioski.

Skomentuj

widze że ankiete do końca szlag trafił.... jutro z tym powalcze

Skomentuj

Najlepiej usunąć temat i założyć na nowo.

Skomentuj

Witam
                                    na forum bywam codziennie po okolo 2-4 h ,ale ostatnio mam problemy z netem(powazniejsze)
                                    ale czy chcecie mnie jako modka? 90 % uwaza mnie za nabijacza postów wiec czy nabijacz postów moze byc modkiem?
                                    Pozdrawiam

Skomentuj

Tasior, jeżeli byś dobrze pełnił ta funkcje dobrze to jak najbardziej

Skomentuj

a ja bym powiedział pomocnikiem moda niemoże byc osoba tylko duzo gadająca na forum trzeba osby która tak jak np SW czy Łukasz duzo slyszała głosników nie tylko kilka sztuk a reszte wali z teorii. Wydaje mi sie że w tej roli sprawdzał by się wisnia:) Lub EZO.

[ Dodano: 2006-01-03, 22:20 ]
                                        a ja bym powiedział pomocnikiem moda niemoże byc osoba tylko duzo gadająca na forum trzeba osby która tak jak np SW czy Łukasz duzo slyszała głosników nie tylko kilka sztuk a reszte wali z teorii. Wydaje mi sie że w tej roli sprawdzał by się wisnia:) Lub EZO.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X