Tak jak w temacie. Ktory wg Was operator jest obecnie najlepszy i dlaczego ? Ktory ma najwiekszy zasieg, najlepsza obecnie promocje i najciekawsze modele sluchawek. Chodzi mi o oferte dla klienta indywidualnego. Czekam na Wasze opinie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Operator telefoni komorkowej - ktory ?
Collapse
X
-
Nie kupuj ERY mam ere od 5 lat i teraz zaczynają olewać ludzi, do rachunków doliczają jakies gówniane połaczenia z internetem choć ani razu nie wchodziłem bo mam wyłoczoną, zmieniali mi już "NIECHCĄCY" taryfe na droższą później nie chcieli mi przydzielic starej itd.
Najlepiej pomyśl nad IDEĄ, PLUSEM, ORANGE (Idea) dobra jest ponoć :p
-
Zależy co wolisz czy miec więcej darmowych minut i tańsze połączenia bez telefonu czy z telefonem. Jakiś czas temu w Orange była promocja abonament bez telefonu za +/- 150zł i w tym 400 darmowych minut do orange i 400 poza orange. Mój tata ma taki abonament i jest zadowolony chociaz wiadomo jak ktoś b.dużo rozmawia to i to niewystarczy :) Z kolei taki sam abonament z telefonem do wyboru to już koszty lekko ponad 200zł miesięcznie! Ja od siebie powiem tylko ze nowi klienci mają lepsze promocje niz starsi uzytkownicy danego operatora. W plusie nowi dostawali atrakcyjniejsze abonament niz osoby ktore sa w tej sieci koło 5 lat! Ja natomiast mam pop'a i nie narzekam :)!
Skomentuj
-
Ja mam w plusie a dokałdnie simplusie (czyli na karte) co miesiąc 30 darmowych sms'ów 10 darmowych minut. Jeżeli nie wykorzystasz kasy przechodzi na kolejny miesiac (w orange chyba nie). To stara taryfa Team7 a jesli aktywuje Eazy to będe miał smsy po groszu do sieci i 24grosze na stacjonarne i do sieci, chyba jakoś tak
A pozatym Plus ma fajne reklamy :lol:
Skomentuj
Skomentuj