Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jak to jest byc debilem...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak to jest byc debilem...

no wiec w sylwestra jedni byli mniej drudzy bardziej pijani ale co tym bylo to ja sam niewiem

http://adrianup3.friko.pl/debil/

http://dl2.dumpalink.com/media/2Xxpj...yEJbqqFMA1.wmv

Pozdrawiam

Ciekawe ile nad tym myśleli

Skomentuj

hehe spytaj sie ich :P najlepszy moment jak on wstal idzie i dopiero wybucha hehe(na tym filmiku)

Skomentuj

hehe ciekawe jak koleś wpadł na ten pomysł... pewnie puszczali se rakietki w powietrze i ten kolo powiedział:"a teraz wsadźcie mi w dupę"... no i źle go zrozumieli...

Skomentuj

Zygmunt mało nie spadłem z krzesła jak to przeczytałem.Wyrafinowany żarcik

Skomentuj

No tak... Jak ktoś nie ma w głowie to musi mieć w dupie...
            Kolo był z siebie bardzo dumny, tylko jakioś wkładanie z powrotem gaci mu niebardzo szło.
            Ciekawe dlaczego?
            Jak by wsadził drugą stroną to może by poleciał ];->
            A tak w ogóle to aż mu się z ust po tym wszystkim dymiło ];->

Skomentuj

a dlaczego mi ten filmik sie nie chce zciagac...
              tylko na glowna mi wchodzi odrazu...

Skomentuj

ja bym proponowal teraz mu wyprobowac jak rakietka startuje z geby niech wsadzi sobei w zeby i trzyma !!!DEBIL...aha fajna rana

Skomentuj

a na poczatku jackassa bylo napisane zeby nie probowac tego samemu ;>
                  W sylwestra chyba akurat o 3 leciał ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80
                    Ciekawe ile nad tym myśleli
                    stanowczo za malo i za krótko

Skomentuj

... jak się niema nic w gaciach, to można takie numery odstwiać. Chłopaki chyba nawet jajami nie pomyśleli

Skomentuj

za duzo dzakasa :)) tylko czekac na zdjecie rentgenoswskie(samochodzik)
                        pozdro

Skomentuj

Polacy już to zrobili.... :P doszły mnie słuchy ze kumpel kumpla kumpla tez za duzo knoxwilla oglądał :)

Skomentuj

u mnie w miescie ponoc byli goscie ktorzy w energetyku na laboratoriach zalozyli sobie takie duze nakretki na ptaszki zalozyli niestety zapomnieli o wazelinie i musieli karetke wzywac

Skomentuj

e tam wszyscy ... " za duzo jackass-a .... dupa tam jak oni siedza najebani i zjarani to pomysl wpada a oni go realizuja .... tak to wyglada !!
                              wsadzcie mi rakiete w dupe !
                              no co ty sary bedzie cie bardzo bolala
                              acha to pomyslmy nad tym jeszcze bo goscie z diyaudio gadaja ze zamalo nad tym pomyslelismy ;]

Skomentuj

ej tam mi tacy jak narazie nie szkodzą puki robią sobie krzywde, na świecie musza być debile, dresy, dody, rydzyki, giertychy, jaruzele, żeby zachować równowagę MOCY

Skomentuj

E tam co wy chcecie od Dody

Skomentuj

3 posty zaczynające się od "e tam" Wg mnie doda rozstraja mi telewizor,

przepraszam jeżeli w moich 2 poprzednich postach obraziłem kogoś poprzez umieszczenie jego idola(:lol:) wraz z innymi postaciami, które wg mnie są przyczyną takiego stanu(wojennego ;| ) w Polsce

Skomentuj

"E tam" nic sie nie stało... :) co prawda na temat Dody nie bede sie tutaj wypowiadac bo byl o niej i mandarynie topic ale wg mnie ładna jest :P

Skomentuj

e tam mi sie nie podobaj solaryje skwarki z blad czyms tam na gllowie !
                                        luie kobiety naturalne !!
                                        kto chcialby zamiast piersi dotykac izolacje od kabli ???!!!?!? (sylikon)
                                        a nawet jesli to wszystko jest naturalne to zdiecia jak i filmy sa komputerowo robione !
                                        podejdz do takiej walnij ja w czolo i zrobi sie zaslona dymna .... powinny takie babki w wojsku uzywac :P

Skomentuj

Czaruję...
                                        X