Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kupno głośnika w niemczech, ale gdzie ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kupno głośnika w niemczech, ale gdzie ?

Czesc :)
    Wczoraj wrócilem z Niemczech, jadąc tam wziołem kase także na głośnik mając nadzieje, że gdzieś uda mi sie znalezc jakas okazje :) Za bardzo nie szukałem po sklepach bo nie było czasu, a byłem tam w innej sprawie. Jednak mieszkam poniżej 100 km od granicy tak, ze w mniej niż godzine i jestem w Niemczech. Może ktoś z was wie gdzie w miastach zaraz za granicą można kupic coś ciekawego ? Gdzie mają jakis duży wybór takiego sprzetu np. Hertza(250,300) czy Ravemaster BSW ktorys z modeli ? Przez przypadek trafiłem do dużego sklepu Media max lub jakos tak dokładnie nie pamietam, ale to cos w tylu mediamarkt, bardzo duzo różnego sprzetu. Jedyne co mieli z głośników niskotonowych to Magnat Xpress za 39 Euro, jakis Pioneer juz drozszy tez 25 cm i później jeszcze cos bardzo czerwonego ale nie pamietam co to bylo.

jakieś 60 km za Bonn jest Solingen, tam jest speaker trade, ulica Neuenhofer Strasse 42 - 44 Aktualnie jest tam promocja na BSW 154 II za 59 E

Skomentuj

Zamieszczone przez Overclocker
      jakieś 60 km za Bonn jest Solingen, tam jest speaker trade, ulica Neuenhofer Strasse 42 - 44 Aktualnie jest tam promocja na BSW 154 II za 59 E
      Super super, ale jakies 665 km od granicy to troszke za daleko :> Interesuja mnie jakies sklepy np. w Selow czy Cottbus , Frankfurt itp. :)

Skomentuj

a moze ktos wie gdzie sa sklepy audio w LUBECE albo HAMBURGU? ;p

[ Dodano: 2006-01-08, 22:09 ]
        poprosilbym jeszcze o jakies linki do sklepow niemieckich internetowych. interesuje mnie peerless, hertz moja siostra teraz sie uczy u niemcow to moze cos mi zamowi i przywiezie na ferie;p

Skomentuj

Czaruję...
        X