Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Stop .... opisom na GG ;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Stop .... opisom na GG ;)

http://www.stop-pedalskim-opisom.be/

prawidlowa inicjatywa

Skomentuj

popieram !!
      a najbardziej to -
      kto jest czyim kochanym misiem lub księciuniem
      ,
      bo to już mnie zabija ;]

Skomentuj

hehe dobre popieram akcje

Skomentuj

Harmam mam to samo

http://rotfl.pl/link-43ff.html

jeszcze lepci są tacy, którzy ustawiają status Dostępny i wpisują: "nie przeszkadzać/ jestem bardzo zajęty"

Skomentuj

i ja popieram, szeczgólnie kwestie co kto będzie robił i kto jest kogo misiaczkiem - brak słów

Skomentuj

A mnie to wszystko je*** jak ktoś chce mieć coś w opisie to niech to ma, nic mi to nie przeszkadza, poprostu tego nie czytam jak kogoś denerują opisy to niech sobie je wyłączy...

Skomentuj

Ale sie duperelami zajmujecie,jeszcze toche to bedą tapety na pulpicie przeszkadzać.Chory naród i tyle.Poprostu szukanie dziury w całym.

Skomentuj

najlepiej poszukać wtyczke do gadu na ignor dla takich opisów :P

[ Dodano: 2006-01-07, 21:11 ]
                  Zamieszczone przez coolombo
                  Harmam mam to samo

http://rotfl.pl/link-43ff.html

jeszcze lepci są tacy, którzy ustawiają status Dostępny i wpisują: "nie przeszkadzać/ jestem bardzo zajęty"

albo niewidoczny/niedostępny i "Jakby co to jestem" :|

Skomentuj

I ja też mam takie akcje gdzieś. Jak ktoś nie chce, to niech nie czyta i tyle...

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                      Ale sie duperelami zajmujecie,jeszcze toche to bedą tapety na pulpicie przeszkadzać.Chory naród i tyle.Poprostu szukanie dziury w całym.
                      chorzy ci z opisami czy ci którzy nie chcą tych opisów :> ??

Skomentuj

Ci co sie czepiają,widać że maja nadmiar czasu i se szukają zajęcia.Mnie te opisy w wielu wypadkach pomagaja w nawiązaniu kontaktu z kims konkretnym,czasami walne coś dla smiechu a czasami wyrażę swoje zadowolenie z czegoś.Ale powiem krótko,nie pasi komus to niech nie czyta albo sobie zablokuje.Bo uprawiania komuny w nowym wydaniu nie popre.

Skomentuj

umberto, ma racje czasem to pomaga;p np jakas kolezanka ma urodziny (aja nie pamietam) i widze to w opisie to juz cyk z komoreczki zyczenia hehe to taki przyklad bo sie nudze dzisiaj a na forum tez nic dzisiaj sie nei dzieje...;| ogolnie opisy na gg czasem sie spoko a to ze ktos jest tam czyims robaczkiem czy ropucha to fajnie, nic mi do tego a jak ktos sie cieszy to fajnie;p

Skomentuj

nic nie mam do opisom które się są głupie powalająco...
                            ale są takie które czytając jest mi wstyd normalnie że ja też używam gg ...

Skomentuj

ja mam czesto polewke z opisow, jak przegladam i ktos cos walnie.

Skomentuj

Umberto i Esho ... popieram w 100%, jak przeczytałem ten tekst z tej strony to zastanawiam się co za głąb to wymyslił , chyba jakis zakompleksiony dekiel chce ludziom namieszać z zazdrosci :)

Skomentuj

Szczerze mówiąc to napewno wymyslił to gość który tak bardzo chciałby stworzyć fajny opis,którym zadowalałaby sie cała rzesza znajomych ale mu to nie wychodzi.
                                  Ale tak naprawdę to opisy są jak najbardziej przydatne w sytuacjach tego wymagających lub jak pisałem jeżeli ktoś ma jajcarski opis, reszta typu misiaczki bla bla są do kitu.

pozdrówka

Skomentuj

reszta typu misiaczki bla bla są do kitu.
                                    właśnie o takie mi chodzi :)

Skomentuj

Co do oopisów, to nic do nich nie mam. Sam czsem lubię sobie wpisać coś głupiego (no może misiaczków i księciuniów unikam).
                                      Co do tego tekstu to jest całkiem niezły. Mnie najbardziej przypadł do gustu fragment o rwących sutach :)
                                      A po co został napisany?
                                      Chyba tylko po to żeby znaleźć chętnych do klikania linka poniżej.

Skomentuj

Ja bym sie najpierw zajał osobnikami piszacymi W teNzE ; ) Jakshe ZaCCny SpOs00b ;] ^^ albo innynim głombami wlacymi byykami ortogtraficznymii i luierufkami, tak rze nie morzna zrozumiedź nic!

Skomentuj

Czaruję...
                                        X