Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Stop .... opisom na GG ;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A co ma Giertych i Lepper do opisów na gygy to ja już kompletnie nie wiem... :/ Troche to jest narzucanie swoich przekonan, bo mi sie nie podoba to innym tez musi, przeciez jak ktos siedzi w pokoju w którym palą to niech z niego wyjdzie, a jak komuś przeszkadzają opisy na gygy to niech ich nie czyta, w tym wypadku to chyba jest w mniejszosci i niech sie sam dostosuje...

Skomentuj

Nie no niemoge, może co niektorzy referat napiszą o swoich odczuciach Czy napisane jest stop jakimkolwiek opisom i czy głupim opisom? :P

Skomentuj

rownie dobrze mozna by powiedziec ze jezeli wam przeszkadza to ze niektorzy mowia " stop opisom" to nie wypowiadajcie sie na ten temat... zrobiliscie afere z byle powodu, ktos se dla jaj taka strone zrobil a wy wielka afera...

Skomentuj

www.zanim-napiszesz.prv.pl tu jest sporo prawdy :)

Skomentuj

Dobre

Skomentuj

Heh w zasadzie zgadzam sie z autorem tego tekstu, szkoda ze nie moge przeczytac calego bo mi sie nie pokazuje pasek przewijania
              Pozdro
              Dexter

Skomentuj

Heh w zasadzie zgadzam sie z autorem tego tekstu, szkoda ze nie moge przeczytac calego bo mi sie nie pokazuje pasek przewijania
                mi też :/

BTW Witamy Po Długiej Nieobecności !! :)
                (tj w pisaniu:))

Skomentuj

Ja jestem codziennie, chociazby przez pare minut. Popatrze poczytam i tyle. Prawde mowiac nie mam sily juz na nic. Tak mi roboty dowalilo ze oczy na zapalkach mam.
                  Pozdro
                  Dexter

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                    mi też :/

BTW Witamy Po Długiej Nieobecności !! :)
                    (tj w pisaniu:))
                    tekst można przesuwać zaznaczając go i w dół :) wystarczy troszkę pomyśleć

Skomentuj

jedni narzekaja na tych co nie podobają im sie pedalskie opisy a drudzy narzkja na tych że oni narzekaj an czyjeś opisy :] Paranoja jakaś, ktoś narzeka to niech narzeka co komu do tego na co i dlaczego końcu karzdy ma jakiś swój świat pokemonów i digimonów

Skomentuj

Na firefoxie wszystko fajnie śmiga.

Skomentuj

nie samym opisem człowiek żyje

Skomentuj

Czaruję...
                          X