Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Historia wortalu diyaudio.pl ...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Historia wortalu diyaudio.pl ...

moze pytanie calkiem z ksiezyca :) ale interesuje mnie to jak dlugo tu jestem bo stracilem rachube czasu, a siedze na tej stronie od momentu jak by adres bodajze netlab.eu.org... albo to bylo na itt.pl ? potem bylo na subwoofer.t17 i wkoncu adres akustyka.tk no i ostatnia aktualna odslona, zna ktos daty przemian tej strony i otwarcia?

każdy woli zapomnieć
    ale gdzieś miałem ściągniete tamte strony w całości :)

Skomentuj

Ja pamietam itt.pl, na stronie tej byl link do pierwszej strony audio autorstwa igoda

Skomentuj

ja też pamiętam strone itt.pl

Skomentuj

gdzies to bylo u kogos na serwie

Skomentuj

a ja sie przyznam, ze jestem tu od niedawna, choc tez pamietam strnke na itt.pl.
            od kiedy powstal akkus siedzialem na jego forum, ale jako ze od roku na akkusie zycie zamarlo ( po czesci chyba z powodu stworzenia strony o Speakerworkschopie, ktora tez juz w sumia umarla), trzeba bylo sie znalesc gdziez, gdzie sie cos dzieje... i musze przyznac ze jestembardzo zadowolony!

Skomentuj

a ja siedze tutaj od subwoofer.t17 :)

Skomentuj

hmmm w czasach itt.pl bylo przyjemnie nie bylo tyle zgrzytow co teraz, choc na itt bylem biernym userem (tylko czytalem) :)

Skomentuj

ja pamietam jeszcze www.igodsubwoofer........
                  jestem tu chyba od drugiej wersji strony czarno rozowej jak mi sie wydaje ile to juz bedzie z 5 lat?

Skomentuj

ja tez pamiętam igodsubwoofer tylko wtedy nieyłem zarejestrowany:)

Skomentuj

ja tu jestem dopiero od akustyka.tk...jeszcze jakis.. rok temu? byla tu mila atmosfera..(milsza) :)

Skomentuj

ja jestem od

http://subwoofer.t17.ds.pwr.wroc.pl

ten adres jest powalający.....

Skomentuj

flodins: czy to nie ty przypadkiem umiesciles na stronie igoda kolumny na arv,arp i 2xarn150 ? cos mi swita taka konstrukcja "kolumny flodins'a", albo jakies omamy mam :)

Skomentuj

to były kolumny Flaszki jeśli mówimy o tych samych ;]

Skomentuj

jesli ktos ma screny poprzednich wersji to można by było zrobic historie strony fajna by był rzecz na strone główna :]

Skomentuj

ano takero racja, to byly kolumy flaszki :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon
                                  flodins: czy to nie ty przypadkiem umiesciles na stronie igoda kolumny na arv,arp i 2xarn150 ? cos mi swita taka konstrukcja "kolumny flodins'a", albo jakies omamy mam :)
                                  niestety nie robiłem kolumn z arp

Skomentuj

byl tam jeszcze taki fajny sub rafała do kina na arn 312 110l kurde fajowo to wygladalo jak telewizor i ten tda7294
                                    potem byl spor o szablon forum jednym sie podobalo stare innym nowe
                                    potem nowi uzytkownicy i znowu nowi uzytkowniy,audiomania audiofun i znowu nowi uzytkownicy
                                    a teraz mam y to co mamy zamowienia ,dzial car audio sporo konstrukcji etc.

Skomentuj

Ja pamietam kolumny flaszki :) pisal jeszcze ze sprzedal je za 1tys a zrobil za 600zl :)
                                      I było wiele innych fajnych konstrukcji z ktorych mozna by bylo dzis brac przyklad...
                                      Sub na arn312 to ten czarny był nie :)?

Skomentuj

pewnie chodzi wam o tego suba monstrum

ja też znam stronkę od dawna. niestety po zrobieniu swoich pierwszych kolumn zostałem tylko biernym użytkownikiem forum. mam też zgraną na dysk którąś wersję strony igoda. jak ktoś chce moge udistępnic. pozdro

Skomentuj

Czaruję...
                                        X