moze pytanie calkiem z ksiezyca :) ale interesuje mnie to jak dlugo tu jestem bo stracilem rachube czasu, a siedze na tej stronie od momentu jak by adres bodajze netlab.eu.org... albo to bylo na itt.pl ? potem bylo na subwoofer.t17 i wkoncu adres akustyka.tk no i ostatnia aktualna odslona, zna ktos daty przemian tej strony i otwarcia?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Historia wortalu diyaudio.pl ...
Collapse
X
-
a ja sie przyznam, ze jestem tu od niedawna, choc tez pamietam strnke na itt.pl.
od kiedy powstal akkus siedzialem na jego forum, ale jako ze od roku na akkusie zycie zamarlo ( po czesci chyba z powodu stworzenia strony o Speakerworkschopie, ktora tez juz w sumia umarla), trzeba bylo sie znalesc gdziez, gdzie sie cos dzieje... i musze przyznac ze jestembardzo zadowolony!
Skomentuj
-
ja pamietam jeszcze www.igodsubwoofer........
jestem tu chyba od drugiej wersji strony czarno rozowej jak mi sie wydaje ile to juz bedzie z 5 lat?
Skomentuj
-
byl tam jeszcze taki fajny sub rafała do kina na arn 312 110l kurde fajowo to wygladalo jak telewizor i ten tda7294
potem byl spor o szablon forum jednym sie podobalo stare innym nowe
potem nowi uzytkownicy i znowu nowi uzytkowniy,audiomania audiofun i znowu nowi uzytkownicy
a teraz mam y to co mamy zamowienia ,dzial car audio sporo konstrukcji etc.
Skomentuj
Skomentuj