co do tych projektow nie sa to twoje autorskie projekty wiec nie moge ich wrzucic sa pewne przepisy ktore moga skonczyc sie dla mnie i dla admina nieprzyjemnosciami
LUKASZ, a czasem ogólnie dostępne projekty nie mogą być udostępnione? O ile dobrze pamiętam, to projekty z vifkami i scanami identyczne są na www.audiocomponents.nl
ale cele publikacyjne sa juz zupelnie inne prawa autorskie istnieja wez nawet przyklad zdjec w gazetach jedna gazeta drugiej musi slono zaplacic by wydrukowac jakies foto ktore ukazalo sie w innej
dobra luki nikomu wiecej projektow wysylal nie bede bo jeszcze uraze autora ... :|
a mam ich jeszcze troche .. wiec ludziska ... nie moge wam wysylac juz projektow !
sluchaj widze ze nie rozuemiesz czym sie rozni wysylanie komus przez poczte materiaow a umieszczanie ioch na stronie ja napisalem o co mi chodzi o projekty autorskie z konkretnym opisem i tyle
dobra zakonczmy ten temat ja tylko przypomne ze jezeli ktos potrzebuje jakis projektow na danym glosniczku prosze sie zglaszac a ja zobacze co sie da zrobic
pozdro
Skomentuj