Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zaaainteresownie ??!??!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Danielo, prosze tutaj mistrzwalki@op.pl
    dzieki, dzieki

Skomentuj

http://www.mytempdir.com/387232 - tonsil
      http://www.mytempdir.com/387235 - scan i vifa

Skomentuj

co do tych projektow nie sa to twoje autorskie projekty wiec nie moge ich wrzucic sa pewne przepisy ktore moga skonczyc sie dla mnie i dla admina nieprzyjemnosciami

Skomentuj

LUKASZ, a czasem ogólnie dostępne projekty nie mogą być udostępnione? O ile dobrze pamiętam, to projekty z vifkami i scanami identyczne są na www.audiocomponents.nl

Skomentuj

jerzeli ktos wystawia to w necie liczy sie z tym ze ktos to uzyje do swoich celow

Skomentuj

ale cele publikacyjne sa juz zupelnie inne prawa autorskie istnieja wez nawet przyklad zdjec w gazetach jedna gazeta drugiej musi slono zaplacic by wydrukowac jakies foto ktore ukazalo sie w innej

Skomentuj

dobra luki nikomu wiecej projektow wysylal nie bede bo jeszcze uraze autora ... :|
                a mam ich jeszcze troche .. wiec ludziska ... nie moge wam wysylac juz projektow !

Skomentuj

sluchaj widze ze nie rozuemiesz czym sie rozni wysylanie komus przez poczte materiaow a umieszczanie ioch na stronie ja napisalem o co mi chodzi o projekty autorskie z konkretnym opisem i tyle

Skomentuj

wszystkie projekty mam na kartkach rysowane i liczone olowkiem razem z kosztorysami wiec nie wiem czy warto wysylac to

Skomentuj

dobra zakonczmy ten temat ja tylko przypomne ze jezeli ktos potrzebuje jakis projektow na danym glosniczku prosze sie zglaszac a ja zobacze co sie da zrobic
                      pozdro

Skomentuj

Czaruję...
                      X