Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Telefon komorkowy ktory ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Telefon komorkowy ktory ?

Witam od 6 miesiecy jestem posiadaczem motki e398 ale tel sie poprostu zaczał sypac w dniu dzisiejszym podswieltenie klawy nie swieci ciagle .. przygasa dziala tylko jeden glosnik nie łaczy sie z kompem i nie laduje :) dlatego postanowilem ja zmienic zastanawiam sie nad nokia 7610 podoba mi sie strasznie i bym ja napewno kupił ale dowiedzialem sie ze nie posiada ona niestety irdy.. i tu na mysl przyszla mi 6680 no ale sam nie wiem 6600 jest juz stara a sx1 ma ***** guziki szukam telefonu ze symbianem i ciekawym wygladem i aparatem min 1mpx bo cyfrowke sprzedalem :( czekam na sugestie dzieki i pozdrawiam

używanie wulgaryzmów (i to z błędem )
    następnym razem post zostanie usunięty [takero]

W tej konkurencji jest tylo kilka opcji! (Symbian, symbian... fajny jest ale zawsze jest to ale :P)
    -V3X
    - Itunes :)
    - 9500 :)
    Co tam jeszcze było ... hmm
    Ogolnie powiem ze 6680 to wypas telefonik tylko karta 64mb troche przymalo, aparacik robi w miare fotki, mp3 ladnie odtwarza ale czy lepiej od 398 (czyt. glosniej i czysciej) to chyba nie, troche duzy jest :/
    Co do 398 to sam ostanio musialem oddac swoja na gware bo zlacze akcesorki mi cos sie zwaliło, a tak poza tym to niemam zadnych problemow z tym fonem a mam go od maja.

Skomentuj

v3x jest strasznie droga ja szukam czegos do ok 700zł

Skomentuj

siemens s65 duza pamiec,Irda,bluetooth itp itd w 700zl sie zmiescisz

Skomentuj

słuchaj moj kumpel ma s 65 i tak nie ma mp3 mimo iz ma karte pamieci ale foty sa b. złe!

Skomentuj

ja tez nei posiadam tego telefonu ale kolega ma i nei sa zle zdjecia :)

Skomentuj

O kto sie na forum pojawil
              dalex gdzie ty byles?

CO do telefonu to zobacz moze na sony ericssona K700i badz k750i, tylko ze one chyba nie maja mozliwosc wstawienia jakiejkolwiek karty pamieci;/
              Ja mialem s65, we wtorek sprzedalem, telefon calkiem calkiem, zdjecia jakos wychodza, tylko bateria slabo trzyma, no i nie ma odwtarzacza mp3.

Skomentuj

ja powiem krótko - tylko nokie...
                pozatym wg mnie od rzeczy typu mp3 czy aparat to są mp3 playery i aparaty cyfrowe,
                a nie telefony. Przez to telefony stają się jeszcze bardziej podatne na uszkodzenia itp.
                A jeśli chodzi o to czego nie polecam to przede wszystki siemensy, w każdym zaraz się
                coś sypie...
                SE są już lepsze, ale mają też mniej udane modele.
                Motorolki są już całkiem na poziomie.

Skomentuj

Do niedawna mialem siemensa cxt70. Powiem krotko... kiepski. Aparacik 0.3 pixela, pamiec 10mb itd. Jedyny plus to duzy ekranik
                  Teraz mam k750i. Telefonik calkiem daje rady. Zdjatka wychodza ladne, bateryjka dlugo trzyma, radio dziala ladnie bez zaklucen, mp3 tez spoko odtwarza. Karte pamieci ma wymienna. Na poczatku dostajemy 64mb. A maxymalnie mozna dac 1gb. Sluchawki sa troszke kiepskie. Wypadaja. Ale za 130zl mozna kupic juz pozadne. Ekranik 262 tys kolorkow. To by bylo na tyle. Jakby byly jakies pytanka co do k750i to w miare moich mozliwosci odpowiem.

http://img75.imageshack.us/img75/5157/dsc000083hm.jpg

[ Dodano: 2006-01-28, 12:42 ]
                  Na foteczce moj kolega pozuje do zdjecia :P Oczywiscie wykonane z k750i

Skomentuj

Elminster, jak na tel to calkiem ladna fotka... ...az sam sie zdziwilem.
                    dalex1, polecilbym Tobie SE p910 ale raczej aparat jest w nim slaby a i cenowo troche odstaje ponad te 700zl. Ale pod innymi wzgledami tel jest wrecz idealny... ...nie licze tutaj bajerow i dodatkowych prgramow ...sama ergonomia jego uzytkowania jest swietna.

Skomentuj

a ja polecam nokie 6310.
                      genialny telefon, do tego kultowy :)
                      ma wszystko co powinien mieć dobry telefon, bez zbędnych bajerów.
                      no chyba że ktoś używa telefonu do słuchania muzy i robienia zdjęć i ew
                      szpanowania ,a nie do tego do czego powinien służyć ;]

Skomentuj

6310 telefon nie do zajechania. Se sie sypia... wystarczy zobaczyc ile na allegro jest padnietych k500 i 700 z padnietymi wyswietlaczami, padnietymi joistickami... za 700 zl to masz na upartego nokia 6310 - od 160z.+ 99 MP3 + i zostaje ci 4 stowy na aparat kupujesz spokojnie nowego kodaka 4 m.pix :) jest taka zasada co jest do wszystkiego to jest do niczego :P

Skomentuj

BTW nie chce zakładać nowego tematu :)
                          Chce kupić telefon mamie i nie wiem co wybrać,
                          kupiłbym 6310, ale telefon ma być nowy - nie chce używanego.
                          Musi to też być nokia :)
                          Do wyboru mam :
                          1600
                          2650
                          ew 2600
                          Ktoś mial jakieś doświadczenia z tymi modelami ?

Skomentuj

Wiecie ja np swoja k750i kupilem za 360zl Poprostu abonamencik sie konczyl i moglem wymienic komorke :)

Skomentuj

Nie umieszczajcie zdjęć w pełnej rozdzielczości! Albo miniaturka z linkiem do wielkiego obrazka albo sam link, bo w tej chwili rozwaliliście cały temat. Chętnie bym przeczytał o co chodzi w temacie, ale się po prostu nie da! Proszę użytkowników lub moderatorów o odpowiednią reakcję.

Skomentuj

6310i mam tez ale wlasnie chce mniec drugiego fona z bajerami symbianem by na lekcjach sie nie nudzic :) moze 3230 ? chdzi mi o to by byla irda bu pilota mogl obslugiwac

Maxi nio jakos tak sie stalo neta nie mam na stale i bede odpisywał co drugi dzien dziekuje i pozdrawiam :)

Skomentuj

2650 nie polecam puderniczka ma klawicze takie ze nawet zabawki dla 5 latkow maja lepsze w dotyku, 2600 bardzo przyjemny telefon polecam komus kto chce nowy i nie zalezy mu na bajerach.

Skomentuj

ja mam nokie 6020 swietny telefon bateria trzyma 9dni gdy normalnie dzwonie i sms'uje ma bardzo glosne dzwonki i do tego ta polifonia jest super jak dla mnie, bardzo dobry wyswietlacz 65tys kolorow i do tego ma jeszcze IRDA

Skomentuj

Czaruję...
                                    X