jutro w pod napieciem bedzie moja kochana szkoła http://podnapieciem.onet.pl/
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ogladajcie jutro TVN
Collapse
X
-
Szczyt szkolnego skandalu w Miastku koło Słupska! Czterech wyrostków wtargnęło do szkoły i - zamiast pójść na lekcje - wszczęło awanturę.`I to jaką! Zaczęło się od wyzwisk i zaczepiania innych uczniów. Potem chuligani chcieli wedrzeć się siłą do gabinetu pedagoga szkolnego. Dyrektor gimnazjum Kazimierz Kowalewski zażądał, żeby opuścili budynek. Na niewiele się to zdało. Wezwał więc policję. Nastoletnie bandziory nie rezygnowały. Upatrzyli sobie nauczyciela muzyki. Weszli do jednej z klas pierwszych, w której odbywała się lekcja i zaczęli go wyzywać: - Chodź ch...., to ci przyp... - krzyczeli w obecności całej klasy. W końcu przeszli do rękoczynów a bitego pedagoga ocaliła dopiero policja, z którą gimnazjaliści też zaczęli walkę... Wcześniej przez cały tydzień prowokowali nauczycieli i próbowali nagrać ich reakcje telefonami komórkowymi odgrażając się, że teraz oni będą wyrzucać ze szkoły. Tak jak pokazano w telewizji! Tyle opisu zaczerpniętego z Głosu Pomorza. Czy to kolejna eskalacja wojny nauczycieli z uczniami? Jak ją zatrzymać? Nadzwyczajne wydanie Pod Napięciem w tym tygodniu, już w tę niedzielę jednak z Miastka o 22.00!
BTW jak czytam coś takiego to jestem za przywróceniem kar cielesnych ...
-
kolego opis niejest zbajerowany napewno mój tato jest nauczyycielem i nic niemoż epowiedziec uczniowi jak go walnie to straci robote jak powie że jest głupi ma sie zamknac to tez dupa bedzie. poprostu nauczyciele to szmaty teraz ale tylko ci co niepotrafia sobie poradzic przecie można takiego ucznia co się stawia zaprosic do klasy gdzie sa tylko we dwoje uczeń i nauczyciel jak mu niepierdo... i swiadków niema i tyle po kłopocie:)
Skomentuj
-
hehe na studiach jest troche lepiej - tam wszystkie asy mają wykładowcy - on nawet niemusi straszyć - wiadomo że jak podpadniesz to cię obleje - jak cię obleje to szukasz sobie nowej uczelni i zaczynasz od nowa :P
myśle że w gimnazjum jest zły system - w związku z tym że karzdy musi skończyć gimnazjum to taki delkwent się nie przejmuje że go wywalą i ok. Ale kto powieedział że musi on je skończyć we własnym mieście ?? wydelegować go np z warszawy do gdańska jak się jeszcze nie uspokoi to go do jakiejś wiochy wysłać a jak jeszcze nie pomoze to do szkoły wojskowej w deblinie - tam to go na bank jak nie wychowają to wytresują :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Sound Wavehehe na studiach jest troche lepiej - tam wszystkie asy mają wykładowcy - on nawet niemusi straszyć - wiadomo że jak podpadniesz to cię obleje - jak cię obleje to szukasz sobie nowej uczelni i zaczynasz od nowa :P
myśle że w gimnazjum jest zły system - w związku z tym że karzdy musi skończyć gimnazjum to taki delkwent się nie przejmuje że go wywalą i ok. Ale kto powieedział że musi on je skończyć we własnym mieście ?? wydelegować go np z warszawy do gdańska jak się jeszcze nie uspokoi to go do jakiejś wiochy wysłać a jak jeszcze nie pomoze to do szkoły wojskowej w deblinie - tam to go na bank jak nie wychowają to wytresują :)
Jeśli chodzi o wojsko to będąc w WKU ostatnio dowiedziałem się że jest kupę chetnych do służby po studiach w woju na tą służbę 3 miesięczną że więcej chętnych niż miejsc, więc tera ludzie lecą do wojska jak pszczoły do kwiatków. A ja myślałem że w kamasze pujdę po studiach :/ :P.
Skomentuj
-
umnie na wat mogli by ich na WF wysłaćpo 2 sprzeciwieniu się wykładowcy by spokornieli - jeden ambitny sprzeciwił się naszemu prowadzącemu - miał do wyboru albo z nim walczyć (WFista ma czarnty pas karate a dotego był w woju instruktorem antyterrorystów..... ) albo 90min biegu non stop - żeby nie oszukiwał to WFistan adawał tempo - potem juz nikt z nim nie dyskutował :P I nawet formalnie wszystko było ok - przeciez w planie są sztuki walki albo lekkoatletyka terenowa
Skomentuj
-
albo z nim walczyć (WFista ma czarnty pas karate a dotego był w woju instruktorem antyterrorystów..... ) albo 90min biegu non stop
Swoja drogą gimnazjum to najgłupszy pomysł jaki powstał. Wychodząc z podstawówki przestaje być dzieskiem a zaczynając liceum w zasadzie już jest dorosły. Czas pomiedzy to czas idiotów.
Skomentuj
-
Sound Wave, mój WFista też był antyterrorystą :P
Pozatym cała idea gimnazjum to czysty debilizm...
A te rejonowe to wogóle szit.
W dodatku MENiS ma zamiar wyrównywać poziom gimnazjów ,of koz w dół ;]
Już nie będzie dobrych gimnazjów przy dobrych liceach...
Wszędzie będą teraz mogli kretyni chodzić ...
Dobrze że już dawno po gimnazjum jestem
Skomentuj
-
Ja tez dawno takero tylko u mnie między najlepszym gimnazjum w powiecie a moim Lo była duż aprzepasc pod wzgledem wymagań a co dopiero jest jak wychodze z mojego Lo i ide na polibude tez masakra. Mój ojciec kiedys(nauczyciel)powiedział jednemu na matmie że jak nieprzestanie szalec to każe mu zdjać okulary(debil był w okularach) i jak dostanie to sie uspokoi, łebek niedostał ale poleciał do mamy i powiedział że nauczyciel Zdyb chciał go bic nalekcji ojciec miał awanture:( oto dzisiejsza szkoła debilna szkoła
Skomentuj
-
Co do woja po studiach to jest to maloprawdopodobne, a raczej nieprawdopodobne. Po studiach idzie sie z indeksem, albo dyplomem i na miejscu dostaje sie wpis do ksiazeczki wojskowej: "przeniesiony do rezerwy". Ja skonczylem teraz studia i taki wpis dostalem. Nawet nie slyszalem, zeby kogos spotkalo cos innego.
Skomentuj
-
hehehe...Macie racje ze debili niebrakuje np u mnie w szkole naszczescie aj ja koncze ale sa takie wykrety ze mala bania, poprostu szkoda slow. Hmm.. na rowerku bylo by fajnie ja tam najwiecej to jezdzilem 8h po lesie ostre zjazy i bylo fajnie lacznie kolo 55kiloskow
Btw. na czym smigacie?? ja mam rowerek na ramie DM dual slalem 3.0 12cali maly potworek.
Pozdro.
Vincent
Skomentuj
Skomentuj