Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

"Monachium" S. Spielberga - oglądał ktoś ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

"Monachium" S. Spielberga - oglądał ktoś ?

Witam,
    ciekawi mnie jakie macie opinie co do tego filmu :)
    dziś byłem na tym w kinie i musze powiedzieć że nie było nawet tak źle jak się spodziewałem :)

Ja byłem w sobotę i szczerze mówiąc chyba nie do końca wiedziałem na co idę - nie nastawiałem się na komedię ale trochę byłem zaskoczony.
    Generalnie film mi się podobał chociaż do "lekkich i przyjmnych" z pewnością nie należy.
    Ponoć zarówno Izrael jak i świat Arabski się o niego burzyli, więc jak widać, albo jest bardzo nieobiektywny albo (co wydaje mi się bardziej prawdopodobne) jedni i drudzy się wybielają.
    Podobały mi się szczególnie ujęcia kręcone w europejskich miastach. Zaułki, uliczki, klimaty itp. Koleś jakoś tak kręcił że miało się momentami wrażenie że jest się tam na miejscu. (chyba że byłem pijany ) Zresztą w sumie nie tylko europejskich bo sceny kręcone w NY też miały w sobie "takie coś".

Skomentuj

mieli we wrocku kręcić ale na węgrzech było o 3 miliony zielonych taniej :/
      dobre było jak tamtego araba na łóżku wysadzili , może na ręka na wentylatorze to przesadzona była,ale mokra plama była ok :)
      film dla ludzi nie przyzwyczajonych może się wydać dość drastyczny ...
      chwile przed "Monachium" obejrzałem "Piłe 2" więc szczerze mówiąc to już mi się
      troche nudne to zabijanie wydało pod koniec :)

Skomentuj

hmm trzeba mułka odpalić

Skomentuj

Czaruję...
        X