Dzisiaj sobie siedze, jak wykle gram na kompie a tu ziemie sie zaczęła trząść. Meble zaczęły jeździć i słyszałem jak kieliszki się obijają o siebie, monitor zaczął skakać ! W telewizji mówią, że było trzęsienie ziemi (4,5 stopnia w skali rieghtera) ! U was były podobne objawy ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
TRZĘSIENIE ZIEMI
Collapse
X
-
huh, no no niedobrze sie dzieje przed chwilka wlasnie w telekspresie gadali o tym trzesieniu w gdansku i na onecie tez o tym trabia, cale szczescie ja mieszka na drugim koncu polski, ale to i tak niedobrze, jak tak dalej pojdzie to jeszcze film "po jutrze" sie urzeczywistni, oczywiscie nie doslownie
Skomentuj
-
Ja sobie siedziałem przy kompie i czytałem akustyka.tk;-) (mieszkam na drugim piętrze w bloku). Nagle zaczynam czuć, że podłoga pod stopami mi się trzęsie. Przez chwile wydało mi się, że kolega głośno basior zapuścił, ale po chwili skumałem, że ziemia się trzęsie(bo to było dużo za mocno jak na bas). Normalnie się zdygałem, że blok się zaraz sypnie. Ostra jazdaJakby mój sub tak grał to by mi się podobało
Skomentuj
-
Jak tak dalej pójdzie to może do jutra już mój blok nie będzie stał. To trzęsienie co ja poczułem było około 15.30. Szybko wszedłem na onet i tam pisali o tym co było wcześniej(ten po godzinie 13). Napisane tam było, że więcej wstrząsów się nie przewiduje, a przecież były!!
=> Lynx
Wrażenia rzeczywiście nie do opisania, żaden bas na świecie tego nie odzwierciedli!!!
Skomentuj
-
fajne uczucie jak biurko i monitor zaczynają tańczyć a ja zastanawiam się czy przypadkiem czegoś nie piłem lub nie paliłema tak serio to mieszkam w Augustowie koło Suwałk i ten drugi wstrząs odczułem naprawdę. mieszkam na parterze i tylko tyle odczułem. u koleżanki na pierwszym piętrze łóżko tańczyło a u kolegi na trzecim szafki się pootwierały. przeżycie na całe życie.
Skomentuj
-
Ja niestety niedoznałem tego uczucia,nic mi się ziemia pod nogami nie trzęsła.Jeżeli trzęsienie tak jak u nas było w małej skali to jeszcze spoko,ciekwie to przeżyć,ale gorzej jakby było większe.A zawsze mi się zdawało,że w naszym kraju o kwitnącym bezrobociu,głodzie i znieczulicy niemoże być gorzej,nigdy to nas niespotkało,także sam niewiem co o tym mysleć,już i tu powoli dochodzą trzęsienia,cyklony,terroryści-jeszcze tylko czynnego wulkanu nam brakuje.
Skomentuj
Skomentuj