Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MDF na śląsku (Żory, jastrzębie)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

MDF na śląsku (Żory, jastrzębie)

Pytanko krótkie i zwięzłe do osób mieszkających na śląsku szczególnie w okolicach Żor, jastrzębia zdroju, Pszczyny. Otóż albo ja nie potrafię szukać i nie mam nosa bo w żadnym sklepie takich płyt nie mogę dorwać o grubościach 20mm albo 28mm, zresztą nie ma znaczenia jaka grubość ino czy ktoś wie gdzie je moge dostać i mniejwięcej jak cena 1 metra kwadratowego się kształtuje za taką płyte ??

Pozdrawiam
    Marcin

Ja kupowałem w Cedrusie. Co prawda w Krakowie ale w Rudzie Śląskiej też mają jakiś oddział. Możesz się tam zorientować www.cedrus.com.pl
    Tylko nie wiem jakie ilości Cię interesują ale tam zdajsie tylko cały arkusz można kupić. Przy ich "punktach" są na ogół stolarnie gdzie mogą Ci odrazu pociąć to na kawałki jakich potrzebujesz. Ja płaciłem za arkusz 22mm około 5m^2 - jakieś 180zł.
    Za cięcie trzeba niestety zapłacić ekstra. Jak masz wszystko pomierzone to robią na miejscu rozrys komputerowy żeby zminimalizować odpad. Przynajmniej u nas tak jest.

Skomentuj

Hmm, to już bliżej będzie miał do OBI w katowiach i tu dostanie bez problemu 19 MM MDF i ładnie mu potną. W okolicach Żor niestety nie wiem gdzie.

Skomentuj

Czaruję...
      X