Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspólne zamówienie głośników z UK (celestiony)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wspólne zamówienie głośników z UK (celestiony)

istnieje mozliwość zamówienia głosników celestion po dość preferencyjnych cenach prosto z Anglii przesyłka kosztuje 24 funty ceny głośników mozna sprawdzić tu:

http://www.loudspeaker.co.uk/

dodatkowo trzeba opłacić przelew (jeszcze dokładnie niewiem ile ale nie wiecej niz 50zł)

i tak za przesyłke proponuje podział w zalezności od tego ile kto zamawia (1kG to jakiś 1 funt czyli 5zł 70 groszy na dzień dzisiejszy)

koszt przelewu natomiast od kwoty (załozny że mamy zamówienie za 1000zł to dzielimy te 50/1000 i potem wynik mnorzymy razy kwote naszego zamówienia

np: zamawiam 4 głośniki po 3kG i po 150zł/sztuka

czyli waga łączna jakieś 12kG (doliczmy 1kG na opakowanie) czyli 13kG łączna cena to 600zł a reszta zamówienia była za 1200zł
    więc tak:

przesyłka
    5,70*12=74zł

za wpłate:

(50/1200)*600zł to nam daje 25zł

czyli mamy tak:

600zł+74zł+25zł co łącznie daje 699zł

teraz tak jeśli ktoś jest z warszawy to umawiam się z nim i taką kwote mi przekazuje

jeśli nie to do tego musi jeszcze doliczyć koszt przesyłki wg stawek poczty polskiej np 26zł

czyli wpłaca mi na konto 725zł

to jest moja propozucja bo uwazam ją za najbardziej sprawiedliwą - mimo to gdyby były inne pomysły to tez oczywiście mozemy je poddać pod dyskusje

SW a kiedy bys planowal zamawiac glosniki ?

Skomentuj

generalnie mi się specjalnie nie śpieszy moze być za tydzień moze być za miesiąć

Skomentuj

SW a można kupic tez eminenca??

Skomentuj

dobre pytanko ostatnio po paru wypowiedziach uzytkownikow zainteresowal mnie kilomax ciekawe jak z cena

Skomentuj

wisnia kilomax 18' jest w niemczech za 180EURO!!!

Skomentuj

czyli ok 800zl z przesylka hmm warto sie zastanowic

Skomentuj

wiśnia zapewne chcesz do tubki??? Ja jako do suba wolałbym magnum 18 albo omege 18.

Skomentuj

niestac mnie jeszcze na zrobienie projektu EQT z elektrody na 4xkilomax 15" w tubie
                  chcialbym zrobic cos na skale mozliwosci swoich i mozliwosci portfela co jednak powalalo by na kolana sluchacza moca splem i wykopem

Skomentuj

z anglii mozna oczywiście zamówić eminence ale ceny niesą tak atrakcyjne (taniej niz w polsce ale tylko te wysokie modele)

Skomentuj

Czaruję...
                    X