Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nie gra ;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie gra ;)

mam do panow uzytkownikow male pytanko
    zafundowalem sobie i bratu zestawiki kina domowego do komputera w zasadzie sa cacy jak oglada sie dvd czy divixa 5,1 to jest 5 kanlow
    ale jak odpale filmik w stereo to graja tylko prawy lewy i subik (coz za szok)

czy moze macie jakies miksery programowe do prologic , prologic 2 moze jakies inne matrixy? cos co by dalo mi 5,1
    karta to zintegrowana z epoxem chyba 8rda, RALTEK AC97 audio

[ Dodano: 2006-02-20, 13:00 ]
    walsnie obadalem ze z windowsa media pleyera gra jakis system 5,1 ale co to za radosc bez sterowania

Przecież to normalne że grają tylko 2 kanały przecież to jest stero, jakakolwiek emulacja prologic jest jak dlamnie bezsensu bo nigdy nie da dobrych efektów.
    Filmy stereo oglądam tylko w stereo.
    Pozatym Epox 8RDA nie ma zbytnio rozbudowanej karty dzwiękowej, ja go miałem i zaminiłem na Epoxa 8rda+ który ma już SoundStorma a to jest już wyższa klasa.
    POzdro.

Skomentuj

witam
      jest pare sposobów na to vbo tez mialem taki problem mianowicie
      kazdy winamp z numerkiem 5.1 i wyzej mixuje dzwiek stereo na 5 kanałów
      no i zostala karta dziwękowa kazdy Sound blaster posiadający funkcje CMSS mixuje do 5.1 6.1 lub 7.1 :) wiec jest fajnie :)
      a co programowego emulowania to w zasadzie nowe windows media player chyba od 9.0 w góre tez mixują do 5.1 nie jestem pewien bo nie urzywam wmp tylko winampa natomiast programik foobar2000 potrafi zmixowac ze stereo na 4 kanały ...

pozdrawiam i mam nadzieje ze sobie z tym poradzisz

Skomentuj

dosc stary program wiec nie wiem czy zda egzamin ale sprawdzic warto....
        http://www.reallyeffective.co.uk/sc_...formation.html

Skomentuj

Czaruję...
        X