Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fornik gdzie go znalesc?????

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Fornik gdzie go znalesc?????

Mozecie mi pomoc poszukuje Fornitu w arkuszach ale wszedzie gdzie sie pytam o takie cos to sprzedawcy robie wielkie oczy i mowi ze nie ma takiego czegos
    Poszukuje sklepu we wrocławiu albo jakiejs stronki gdzie mozna go zamowic
    pozdrawiam i z goroy dzieki

Proponuje chociażby allegro,wpisz fornir i pokaże ci gościa co tam handluje tym towarkiem

Skomentuj

Mozecie mi pomoc poszukuje Fornitu w arkuszach ale wszedzie gdzie sie pytam o takie cos to sprzedawcy robie wielkie oczy i mowi ze nie ma takiego czegos
      pewnie dlatego że nie ma czegoś takiego jak fornit, za to jest fornir ;]

[ Dodano: 2006-02-24, 16:04 ]
      przez allegro różnie może być , zwykle jest dość drogo i jeszcze przesyłka dochodzi...
      proponuje zabrać się do lektury książki telefonicznej...

Skomentuj

A czemu to jest w CA?

Skomentuj

moze chodzi o fornit taki do mebli zminili nazwe na foremek popytaj w kioskach :P do kosza z tym tematem albo przeniesc do OT

Skomentuj

Oj majster , takie wielkie miasto a forniru znalesc nie moze ... Pojedz na muchobor do firmy Wimpex (ulicy nie pamietam, jedynie ze boczna od Mińskiej) , tam jest jakies 20-30 gatunkow forniru po dobrej cenia, obloga, kleje, lakiery i wogole wszystko czego dusza zapragnie, wybor na pol godziny chodzenia. Mysle ze nie jeden forumowicz nie ma w okolicy takie sklepu...

Skomentuj

Zeby cos znalezc trzeba pierw znac poprawna nazwe

Skomentuj

nie trzeba wiedzieć jak się nazywa...
                jakby powiedział sprzedawcy ze chodzi mu o takie coś drewnianego do oklejania mebli to by nie znalazł??

Skomentuj

Niektorzy sprzedacy nie chca sprzedac, kiedys spytalem sie w nomi jednego czy maja plyty mdf, odburknal mi ze nie maja. No to sobie sam zaczelem szukac i znalazlem. Przechodzil inny koles z obslugi, pytam sie czy maja mdf, on mi na to ze majstra z dzialu stolarskiego musze sie pytac. Ja mu odpowiedzialem ze sie juz pytalem i mi powiedzial ze nie ma. No to on ze nie ma. Spytalem sie "a co to jest" i pokazalem na plyte. Odpowiedzial ze mdf :) i se poszedl.

Skomentuj

cysiaczek ja w takich momentach zawsze mowie - w takim razie zapytam sie kierownika, moze on bedzie potrafil udzielic mi odpowiedzi. Jeszcze nie zdazylo mi sie zeby byl jakis problem z niechetnym sprzedawca po takim tekscie :)

Skomentuj

dzieki z pomoc Akurat mieszkam blisko muchoboru zaraz sie tam szurne zobaczyc[/b]

Skomentuj

Czaruję...
                      X