Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

SPOT Diyaudio

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

SPOT Diyaudio

Ze wzgledu na dość spore zainteresowanie temat pozwalam sobie założyć osobny topic w którym ustalili byśmy pewne szczegóły wraz z konkretnym terminem.
    Myślę że w gre wchodziły by miesiące czerwiec,lipiec ewentualnie sierpień.
    Jeśli ktoś z Was mam ciekawe propozycje prosze je tu przedstawiać.

Jest to próba zorganizowania takiego spotkania i tylko od Was zależy czy coś z tego wyjdzie.
    Ewentualne umawianie sie w sprawach dojazdu do mnie prosze załatwiać bądź przez PW czy GG aby nie potrzebnie nie zaśmiecać tematu.

ja mam szkole do konca czerwca wiec jezeli juz to lipiec - sierpien sie chetnie z vip'em pokaze u ciebie ;]

Skomentuj

Mysle ze czerwiec jest ok.
      Postaram sie dogadac z MakriemW, di_zibim i GRZESKIEM

Tylko umberto dwa dni muszab yc bo my bedziemy mieli okolo 350 kilometrow
      i ciezko by bylo w jeden dzien zrobic 700 km (co nie jest porbleme tylko czasu szkoda)

Skomentuj

no wlasciwie mamy juz wakacje, jak sie ma sprawa ogolnopolskiego spota? powoli trzeba ustalac o jak i kiedy zeby kazdy mogl zarezerwowac sobie czas;]
        EZO, jak masz bude dla tiwa bierz go, moze nawrocisz kilka osob;]

Skomentuj

J atez mam już wakacje:] I jakby spot był dłuższy niż kilka godzin moz edało by rade jechać :] Może zaoncze do tego momentu mojego wzmka to go wezme.

Skomentuj

Nom, prawie wszyscy maturzysci maja juz wakacje.
            Trzeba ustalac termin
            TO spot juz bankowo u Umberta tak?

Skomentuj

No chyba na to wygląda...
              Co do terminu to w czerwcu może być nie ciekawie,mam pare komunii.Może lepiej jednak w lipcu?
              No i sprawa organizacyjna,spanie,jedzenie,picie.Tu trzeba jakoś sie zgadać,ustalić.
              I najwazniejsze,gdzie sie podział SW?Bez niego lipa wyjdzie.

Skomentuj

ternim - wazne aby ustalic wspolnie i wczesnie aby kazdy mogl sobie wczesniej zaplanowac co i jak.
                spanie - wspominales ze masz jakies pomieszczenie duze kazdy bierze spiwor i jazda;]
                jedzenie, picie - albo zrzutka, albo kazdy bierze cos ze soba, ale z tym to roznie zawsze bywa
                SW no wlasnie tez sie zastanawiam... dawno go nie bylo...;|

Skomentuj

Bez SW nie da rady,szukac go!

Skomentuj

Jak na razie ja go poszukuje bez rezultatów bo ma moje glosniczki na przechowaniu a akurat potrzebne są Ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie, gdzie jest SW!?

Skomentuj

Mi się zdaje, że go zasypaliście głośnikami tak, że teraz nie może dojść do kompa

Skomentuj

Dziś była mała próba
                        Viper,Takero i ja.

http://dzielo.viper.a.patrz.pl

Skomentuj

Z daleka wygląda na sds164 + d27, znaczy to cudo obok znanego wszystkim arz.

Skomentuj

A z blisko to przyciety szlifierka arn 188 :)

Skomentuj

co do spota to mnie tez osobiscie bardziej by pasowal lipiec i to jego druga polowa...

Skomentuj

no i jeszcze przydałyby się deklaracje co kto może zabrać - patrz sprzęt audio :)

Skomentuj

TAkero powiedz mi jakie to głośniki sa osadzone w tej jasnej podłogówce na fotce ??

Skomentuj

HDSy ;]
                                    generalnie niech szczególy zdradzi Viper :)

Skomentuj

Budzik, To na fotce to moje ciągle nie ukończone HDSy164 +D27. Na powietrzu dopiero można było odczuć że raczej potwory to to nie są... Chociaż o dziwo grały jakoś troche lepiej niż w domu u Umberto, co pewnie było wynikiem dość "ciężkiego" akustycznie pokoju.

Z drugiej strony Lanzar Takero całkiem ładnie "łupał" :P
                                      Szkodza tylko że ta jego hajenodowa obudowa nie została uwieczniona przez Umberto..

No i jeszcze Tico Takero wypchane po dach dwoma subami i dwoma Tubami od ARZ

Skomentuj

Z drugiej strony Lanzar Takero całkiem ładnie "łupał" :P
                                        łupał bo strojony za wysoko :P
                                        a do tego za mały wzmak + odcięcie na 200hz na wzmaku ;]
                                        wrzuce deche do środka i zobaczymy jak to będzie :)

A co do fot tikacza to jeszcze nic straconego :)
                                        wóz stoi ciągle zapakowany w garażu więc zaraz podskocze i zrobie pare fot :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X