Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nielegalna winda.. tez to macie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nielegalna winda.. tez to macie?

dzis rano wlaczam kompa.. [wczoraj wieczorem aktualizowalo mi znow cos] i nagle okienko...

w jakim szoku bylem ;] klucz z ktorego ja korzystam ma tez moja siostra i kilka innych osob ale u nich tego nie wywalilo ;] pewnie dlatego ze nie robili jeszcze aktualizacji.. no coz.. pozostaje wygenerowanie nowego klucza.. juz to zrobilem ;]

Piekny to mial,wykasowal ta aktualizacje.

Skomentuj

To mozna odnstalowac w panelu sterowania :P
      Tez zainstalowalem ta aktualizacje, ale wczesniej przeczytalem licencje :)
      Jak masz pirata to pomaga ci to zakupic orginal, ale nie przeszkadza w korzystaniu z pirata

Skomentuj

heh moj kumpel tez to mial trzeba skasowac ta aktualizacje i bedzie git hmm to ja pewnie tez to mam :P tyle ze ja kompa nie wylanczam to sie dowiem kiedys jak wyloncze :P
        no nic :)

Skomentuj

ja tam aktualizacji nie usuwam.. wygenerowalem sobie nowy numerek i dziala bez problemu ;] lubie miec wszystko zaktualizowane bo potem sa problemy z uruchamianiem niektorych rzeczy ;]

Skomentuj

tez to mi wyskoczylo kilka dni temu, gdzie mam wygenerowac klucz???

Skomentuj

Ja mam XPka przez 2 miesiące i chyba z powrotem przerzuce się na starą dobrą 98.

Może mi ktoś powiedzieć, dlaczego dziś wszystko jest OK a jutro odpalam sobie worda-otwiera mi się spoko, po czym komunikat, że jakiś tam błąd instalacji i po zamknięciu tego komunikatu zamyka mi aplikację. Potem dzieje się taksamo z wszystkimi narzędziami z pakietu-nic nie grzebałem, nie robiłem żadnych updatów-samo z siebie. A co najlepsze offica nie mogę ani naprawić, ani przeinstalować, ani wywalić...

Jednym słowem poj&$*#y jest ten system!! i gdyby nie to, że kilka programów których używam nie kozystało z tego systemi nigdy bym go nie zainstalował.

Co do kluczy, to nie róbcie żadnych updatów, bo się wycwanili i zbierają numery seryjne numery kluczów i to nietylko z zainstalowanych produktów microsoftu, ale również programów innych firm, tworzą bazy danych, zbierają numery IP - inwigilacja piękna. Tylko czekać kiedy Gates zapuka do drzwi z rachunkiem w ręku...

Skomentuj

dzisiaj wyskoczyłą mi ta aktualizacja... oczywiście nie zainstalowałem ;>

Skomentuj

jak to się nazywa ?:>

Skomentuj

jak mam klucz inny wygenerowac lub skad mam wiedziec ktora aktualizacje usunac??

Skomentuj

Jak widac Microshit probuje naklonic nas do uzywania legalnych kopii )))
                      Cale szczescie ja nie mecze sie na tym systemie i nie mam tego problemu choc czasem zmuszony jestem zapuscic na kompie XP ale z racji uzywania go raz na pol roku wylaczylem aktualizacje. Koledzy dobrze podpowiadaja, wystarczy wygenerowac nowy klucz lub usunac ostatnia aktualizacje.

Skomentuj

kurde mi to wyskoczylo wczoraj:/

Skomentuj

a ja nic nieaktualizuje....Winda 2003 server standard

Skomentuj

win 2k3 to tragedia, przynajmniej ta ktora ja uzywalem jako stacje robocza.. to sie nadaje tak jak NT albo 2000 ...

Dominiq, tez korzystalem z pingwina ;] ale niestety za duzo progsow nie dalo sie odpalic pod emulatorami wiec zrezygnowalem.

PETERS, w/g mnie xp nie jest taki zly ;] ma troche nawalone bajerow i poprostu jest wolniejszy... moze masz pecha z tymi komunikatami, przeinstaluj system i pewnie bedzie ok ;]

Skomentuj

PETERS, Podstawa do dobrze działającego XP to SP2 :)

Skomentuj

Rowniez polecam Windows 2003 server. Pare smieci wywala sie z rejestru i cud miod orzeszki - darmowy (180dni), smiga szybko, nie wiesza sie (względnie :P), jeno DeluxSkiJump 2.1 nie smiga :(

Skomentuj

Ja XP'ka mam od 2001r , miałem już 2 miesiace przed polską premierą. Od tego czasu próbowałem raz innego systemu - XP x64, ale z braku sterów pod karte sieciową i muzyczną nadal działam na starym poczciwym XP i nie nażekam. Jak bede zmieniał to na Viste o ile bedzie dobre wsparcie sterowników.
                                  Wspomnianych "problemów" z legalnościa nie miałem, zwykle mam wyłączone aktualizacje. One i tak nic nie daja, lepiej co jakiś czas załadować świerzego service packa o wyższym niż poprzedni numerku.

Skomentuj

kolega miał viste.... padaczka... przynajmniej narazie...
                                    co do servera,ja tam nic niewywalam tylko ustawiam przyspieszenia sprzetowe itp. i gotowy sys do działania,tylko niewiem dlaczego na swiezej windzie mam 80 fps nawet a na zasmieconej(w sensie duzo porgramów zainstalowanych itd) 30-40...

Skomentuj

Sp2 - oczywiście, że mam, bez tego nie podłączam kabla do sieciówki :)

Skomentuj

W2k3 jest spoko tylko smierdzi XP'kiem ktorego nie trawie.
                                        Vista to tragedia- zobaczcie wymagania
                                        Mam stare poczciwe w2k pr0 i jedyne co moge mu zarzucic to, ze sie dlugo wlacza.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X