Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

TANI MDF - SKLEP INTERNETOWY!!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

cysiaczek, racja :) nadal się opłaca.
    W OBI za 18mm biorą 48zł/m2 , płyta w tym sklepie ma 5,42 mkw czyli 5,42*48=260zł !!! A gzie dojazd? I w dodatku mowa o 18 a nie 22! Jakby nie było grosz zostaje :)

Skomentuj

tylko co zrobic z reszta? ciac ja? a jak za jakis czas bedzie potrzebna inna... ciezko przewidziec swoje nastene konstrukcje na jakis czas no w gre wchodza zbiorowki :) (wspolne zamowienia )

Skomentuj

trzeba bedzie zaplanowac co sie sklada... ja chyba kupie plyte na nadstawki,suba + na kiedys do stxa AP,jakies małe budki do jakichs monitorków lub na małe suby na arn 150(do kaszlaka albo do zestawu 5.1 ;] jak w morde strzelil...)

Skomentuj

heh w moim przypadku tak sie nie da. co noc mam inny pomysl na nastepna konstrukcje

Skomentuj

a moze cos z Dragonem sie wezmie na współe
            tylko cos sie nieodzywa od kilku dni....

Skomentuj

Witam może ktoś z Krakowa/Jawrzna/Katowic byłby chętny na zakup płyty mdf 22 lub 19 mm? Potrzebowałbym jedna lub dwie osoby.

GG: 3702653

Skomentuj

ja wezme deski,juz rozmawialismy ale tu napisze.
                policz ile Ci potrzeba,ja policze,i sie dogadamy jakos.

Skomentuj

Ja rowniez rozmawialem z Jq, pisze sie na pociety 1mkw, jesli w gre wchodzi mdf 22mm :)

[ Dodano: 2006-03-07, 20:43 ]
                  I takie pytanko jeszcze, nie orientujecie sie czy firma zgodzi sie wyslac podzielona paczke na kilka adresów? Tak zeby bylo mniej klopotow, no i nawet tansze jest to od poczty polskiej :)

Skomentuj

biore sie za liczenie ile mi trzeba i sie zgłaszam... tylko ta mdf kosztuje 140 zl.... dla mnie to troche zagruba(czyt.zadroga) jak na arzy...bo do suba by bylo ok...

Skomentuj

no wlasnie, ja robie suba i dlatego taki material mi pasuje...
                      Co do ceny, to wyzej bylo liczone ze wszystkim 197zł. I od tego udzial najlepiej policzyc, za 1mkw wychodzi 36zl :) + przesylka od tej osoby ktora odbierze paczke :)

Skomentuj

ja bym był chetny na wiorowke 18mm...
                        aha,oni chyba mogliby rozeslac kilka paczek do kazdego z nas
                        wiec mysle ze taniej by wyszlo niz takie od kogos do kogos...

Skomentuj

U mnie w OBI kosztuje mdf 19 28 zł a nie 48 ludzie bez przesady

Skomentuj

Hmm, to ja sobie jeszcze podzwonie do castorami, obi, leroy itp bo moze sie okazac ze tyle samo mnie wyjdzie pojechac tam :]

Skomentuj

eXe, no to masz fajnie... widać warszawa jest taka ułomna... :/

Skomentuj

lero ymerlin wior 18 mm 20 zł.

Skomentuj

A jak kupuję 30mm to by mnie przesyłka 100zł wyszła - także trochę się nie opłaca. Muszę poszukać w Wawie.

Skomentuj

U mnie w bielsku w castoramie za wiorowke z przycieciem do milimetra płace [za 1m^2]:
                                    12,87 za 12mm
                                    16,27 za 18mm
                                    20,97 za 22mm

natomiast 36,97 za 19mm mdf.

i biore tyle ile chce i płace za tyle ile wezme.

Skomentuj

Zamieszczone przez screws
                                      U mnie w bielsku w castoramie za wiorowke z przycieciem do milimetra płace [za 1m^2]:
                                      12,87 za 12mm
                                      16,27 za 18mm
                                      20,97 za 22mm

natomiast 36,97 za 19mm mdf.

i biore tyle ile chce i płace za tyle ile wezme.
                                      A mają może grubszy mdf - bo jeszcze w castoramie nie patrzyłem. Ciekawe jak by to było jakby skleić, albo skręcić 2x15mm żeby mieć 30 - tylko nie wiem, czy cenowo to się opłaca...

Skomentuj

ja u siebie place 35zl za metr mdf 19mm

Skomentuj

Nie wie czy maja grubszy nie pytalem:). ale w cenniku maja tylko podana cene 19mm,
                                          wiec wydaje mi sie ze tylko taki posiadaja.

w sumie jeszcze przyzwoite ceny maja w Leroy Merlin ale nie wiem po ile maja MDF dawno nie bylem i nie pamietam. wiorowke mieli w tej samej cenie jak kiedys patrzylem...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X