Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

TANI MDF - SKLEP INTERNETOWY!!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

u mnie leroy merlin.... 20 zł za wior 18 mm...

Skomentuj

A ja ma pytanie wy tak z tym MDFem 22mm. A przecie jak kupie dwie wiórowki np u mnie w obi było po 18zł za metr 18 to jak je skleje to wychodzi 36zł za 36mm :). A takie 36mm napewno jest dużo sztywniejsze niż MDF.

Skomentuj

dj_zibi, Ale MDF jest 10 razy bardziej wdziecznym materialem do obrobki niz plyta wiorowa. W dodatku ciensza scianka daje mniejsza bude, mniejszy ciezar itd.

Skomentuj

kurde ludzie... to znaczy ze warszawa jest najdroższa? hmmm musze przejechac się jeszcze do Merlina bo OBI to zdziercy w takim wypadku

Skomentuj

Zamieszczone przez Lynx
            kurde ludzie... to znaczy ze warszawa jest najdroższa? hmmm musze przejechac się jeszcze do Merlina bo OBI to zdziercy w takim wypadku
            Nie, najdrozsze jest Opole bo tu pelno niemco-polakow. W niemczech ich gnoja bo to nie niemcy, w Polsce tez bo to juz nie Polacy ale maja kasiore wiec i ceny wyzsze.

Skomentuj

Ok postanowiłem ze zamówie u nich :) akórat potrzebuje mdf'u na całe kino wiec dużo sie nie zmarnuje tylko niech mi wypłata wpadnie ...

Skomentuj

Ja mam hurtownie u sibie w miescie i jakos za playte mdf 16mm 270x200 110zl doteog pociecie chyba 15 zybla niewiem czy wysylaja ale sie oplaca mam jeszcze ponad 3/4 w garazu wiec bede mial na przyszlosc.

Skomentuj

Zamieszczone przez Lynx
                  W Wawie jest do niczego - w jednym warsztacie chcą 76zł za m^2 30mm mdf, a w drugim coś koło 250zł za 5 metrową płytę.

Może się złozymy i na pół weźmiemy? Choć cenowo to też biednie wychodzi, ale już ujdzie.

Skomentuj

varrol, 30 mdf ?? nawet takiego nie widziałem :P no ale oki. Jak widać cena z kosmosu...

Varrol napisz na GG do mnie to sie moze dogadamy

Skomentuj

Tasior, straszna cene masz, u mnie w leroyu jest wiora 18mm za 14 zł:/ najdrozsza jest w castoramie bo za 19zł, a w obi jest za 16 lub 17 zł.

Skomentuj

w OBI jest wiorowka 18mm-20mm za 26zł plyta 210cm x 60cm

Skomentuj

wiec gdzi enajtaniej jest w sosnowcu(lub okolicach,ale niedaleko) ?
                          potrzebuje cokolwiek ok 16-20 mm,wiorowka,mdf,sklejka,oczywiscie z cieciem na miejscu.
                          Pozdrawiam

Skomentuj

obi, castorama, itd itd maja dwie ceny dla plyt... ...jedna przy kupnie calego plata, druga przy kupnie na wymiar. Oczywiscie na wymiar jest drozsza ale za to sklep sie martwi resztkami.
                            U mnie castorama
                            - wior 12mm 12,30zl
                            - wior 18mm 16,40zl
                            - wior 22mm 23,40zl
                            mdf tylko 10mm :( a ceny sklejki to juz istna jadzda, 6mm 35,40 a 10mm to juz 54,50.

Skomentuj

Czaruję...
                            X