Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

mandat - tego jeszcze nie bylo :P

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

I od tego są,było nie włazić,nie było by problemu.Polska,dziki kraj.
    I jeszcze wielkie zdziwienie że dziadka z pieskiem cupnęli.Pies miał kaganiec?Jak nie to słusznie mu wlepili.
    Jak Cie kiedys pieprznie w noge taki kundelek na smyczy to może zrozumiesz że to jednak ma sens.
    I te chodniki wkoło zasrane,ech...
    Ciesze sie że cos nareszcie dobrego sie dzieje w tym kierunku,niech jeszcze sie wezmą za ta chołote co to parkuje swoje bryki gdzie chce i jak chce.Nie można normalnie przejść chodnikiem a o przejeździe wózkiem z dzieckiem lepiej zapomnieć.Typowa polska chołota.

Skomentuj

umberto, popieram !
      Są roztopy i jak wyglądają chodniki ?
      Trudno nie wejść w psie gówno...
      A co do dziadka, a jakby ten pies bez kagańca zrobił coś, np
      ugryzł kogoś, a w szczególności małe dziecko to co ?
      Tak samo psy bez smyczy...
      A o śmieceniu nie wspomne, bo właśnie takie małe rzeczy powodują
      że ogólnie syf jest.
      Pozatym macie pretensje żę dostaliście mandat za przejście na czerwonym ?
      Co w tym dziwnego ?
      Tak właśnie powinno być - smutne, ale prawdziwe...

Skomentuj

macie racje:) mnei kiedys uwalil pies za noge... co prawda byl to wilczor prowadzil go dzieciak oczywiscie mial kaganiec ale na szyji...
        czasem zdarza sie ze karza bez sensu... i bez praktycznego powodu;/

Skomentuj

powiedzcie mi jaki sens ma ukaranie dziadka jednego ... jezeli co 2-3 mieszkaniec tej ulicy gdzie oni byli ma psa ?!?!! pozatym tam sa sklepy wiec kazyd przy okazji zakupow bierze psa i jeden mandat dla dziadka nic nie zmieni !!

Skomentuj

nadzik, od czegos trzeba zacząć.A to co sie na codzień spotyka aż sie o to prosi.
            Byłeś kiedys w raichu?Tam jest naprawdę porządek.Czyściutko.

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
              ....niech jeszcze sie wezmą za ta chołote co to parkuje swoje bryki gdzie chce i jak chce.Nie można normalnie przejść chodnikiem a o przejeździe wózkiem z dzieckiem lepiej zapomnieć.Typowa polska chołota.
              Temat "K"ierowców w tym kraju to osobny rozdział - połowa powinna mieć dożywotnio odebrane prawojazdy za swoją ignorancję.

Skomentuj

ty no jak nie ma parkingu to gdzie maja stawiac ?? ja raz z bracki pojechalem gdzie w poludnie ... wieczorem przyjezdzamy i chcemy na to samo miejsce dodam ze to byl trawnik kolo drogi ... to jakies krzeczory zaparkowali :| a na parkingu miejsc brak !!

a co do sprawy odmawiania zeznac to w polce kwitlo by bezprawie gdyby tak mozna bylo robic !! :|

Skomentuj

nadzik, jasne, wszystko i wszystkich da się usprawiedliwić ...
                  tzn że jak nie ma miejsca to można postawić gdzie się chce ?
                  ja opowiadam się za wysokimi mandatami za takie właśnie wydawałoby się
                  pierdoły... Jak to przykro jest jak się z zachodu - w szczególności właśnie
                  z niemiec wraca do kraju i się to wszystko widzi, no ale cóż , zupełnie inna mentalność
                  ludzi...

Skomentuj

ale tak jest ... u mnie a pozatym ludzie i tak po chodnikach nie chodza bo to droga wewnetrzna czy jakos tak :| samych samochodow jest wiecej niz miejsc parkingowych
                    na banko o 40-50 %

Skomentuj

nadzik, tu niechodzi o brak miejsc.Wiesz co mnie wkurwia?Jak taki palant wepcha ryj auta niemal do samego końca szerokości chodnika a za nim zostaje jeszcze miejsca przynajmniej na malucha.Albo Cie w chamski sposób "przystawi".O ciężarówkach na chodniku to już nie wspomne...
                      Wiem że to walka z wiatrakami ale buszuje po moim Grójcu z cyfrakiem i komendant ma mnie już dość.Ale narazie sie stara bo mu "Uwagą" zagroziłem.I nie popuszcze,następna będzie straż miejska,za wałęsające sie psy.

Skomentuj

no postawa obywatelska widze ... isc na policje brawo brawo oby takich wiecj !! :|
                        co za typ ...

Skomentuj

Typ?Lepiej na mnie nie traf,bo dostaniesz z pół obrotu...nie cierpie lewusów.

Skomentuj

lewusów
                            wow ! co za typ ... :|

Skomentuj

Typ który liczy swoje pieniądze nie koniecznie prywatnie wydane.Dość syfu i samowolki w tym kraju.Czas zgarnąć bezmyślną chołote i pociągnąc ja do odpowiedzialności.
                              Policja powinna miec te same prawa co za Gierka.Byłby porządek i nie bałbym sie po 20-stej z domu bez gnata wychodzic.Niestety.

Skomentuj

hehehhhehehhehheeeyyhyyhy umberto, ty zawod pomyliles ty ludzi powinienes rozsmieszac !! ... bo ja z krzesla spadlem !!!

ja z kolei nie lubie spoleczniakow co z aparatami po osiedlu biegaja i na policje chodza ...

a jesli chodzi o dzielnice starszej daty to tam sa bardzo male te chodniki :|

Skomentuj

Nie będe tego komentował,znam chodniki sprzed czasu zanim sie urodziłeś.Spróbuj zając niedozwoloną przestrzeń chodnika u niemców.Mało wiesz i mało u Ciebie kultury.A szkoda bo sami sobie szkodzimy i powodujemy takie a nie inne podejście do tematu.

Skomentuj

Calkowicie popieram to co mowi Umberto. Krew mnie zalewa kiedy musze sie przeciskac idac przez chodnik bo ktos parkujac wjechal na niego. A ile razy juz obluzgalem kierowcow ktorzy staja na czerwonym ,wjezdzajac jednoczesnie na pasy. Za kazdym razem wale w mache az kierowca sie ostro wkur#) :P
                                    Niektorzy mysla ze sa nie wiadomo kim i ze wszystko im wolno.

Skomentuj

Chodniki jak chodniki, ale to co sie dzieje na ulicach pod blokiem huligani skini dresy i faszyści to prawda czasmi strach wyjśc z domu po 20. Tyle osób ginie bo jakis debil chcial sie rozerwać, a to co sie dzije na meczach a raczej po na trybunach to tylko krew zalewa normalnego czlowieka. Albo jedziesz ałtobusem a tu dwoch takich dresow sie chwali jak to wpierdo*** temu a trugi zglanowal tego za to. Marnośc nad marnościami i wszytko marność.

Skomentuj

nadzik, troche szacunku dla starszej od Ciebie osoby...
                                        A z "Typami" to lepiej uważaj bo Umberto nie jest Twoim rówieśnikiem - nieco szacunku z Twojej strony...

Skomentuj

macie racje... a jak juz narzekamy to popieram przedmowcow.
                                          a doloze jeszcze ze mnie krew zalewa jakie syfy rzadzily polska, ich wszystkich do ciupy, wszystkie firmy ktore daja dochody i sa pierwszej potzreby, tpsa, banki a nawet pieporzone elektrocieplownie maja zagranicznych wlascicieli... to chore zeby polacy wspierali budrzet np zabojadow... albo zeby starzy UBcy zyli jak krole;/ straszny kraj, czas wziasc wszystkich za mordy.
                                          ja jak dostalem cegla w glowe i wyladowalem w szpitalu jestem ostrozny jeszcze bardziej...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X