Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

> THE BEST TECHNO - LISTA <

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mam dialoga tzn modem ale stały abonament siedzisz ile chcesz za jedną kase, obecnie mam wykupione 150 godzin na miecha bo niema mnie w domu wogóle bo studiuje wiec taniej o wiele jest :)

Zygmunt , jak coś wygrzebie to dodam :) ale nie gdy mi sie znudzi bo ja tych utworków nieslucham aktualnie tylko spisałem wszystkie leepsze kawałki z danego foldera he :P teraz głownie słucham całych setów i sa tu superanckie utwory ale tytułów niemam ;] i praktycznie nieściągam bo mam dostęp do nowych setów itp wiec ineciągne prawie wogóle techna ale zapodam jeszcze coś napewno

Igod, te twoje kawałki to takie tylko do słuchania, ja to słucham muze taką przy której można sie bawić na imprezie itp a przy tych chyba niedarady

[ Dodano: 2004-12-24, 23:00 ]
    wiec ...

ATB- Intencity
    ATB- Marrakech
    ATB- The autumn leaves to raczej wolne ale do słuchania i dla fazy nieziemskie :)
    PULSEDRIVER - Take ma Away
    PULSEDRIVER - Time
    Sylver - Skin

święta itp dlatego niechce mi się więcej narazie pisac :P

... CDN

Skomentuj

Igod to jest wspaniałe- a gdzie za darmo tego wiecej, zanim zdecyduje się na zakup płyty ?

Skomentuj

młody zapaleniec, jak zaczniesz chodzić z kolesiami na dziewczynki to zmienisz styl

Skomentuj

Spacestar pewnie gdzieś w p2p ;-)

Budzik no na disco to się chyba nie nadaje, ale gość robi całkiem ciekawą muzykę. Ja raczej chodzę do pubów, gdzie grają różne chillout'owe i ambientowe kawałki - nie walą po uszach jak "normalne" techno :-)

Skomentuj

Budzik- to było do mnie?
            Zapewne zmienie, hehe, zapewne.

Skomentuj

A tak apropo Jarosławie S. , jakiś czas temu coś mi obiecywałeś a przynajmniej mówiłeś coś o pewnym schemacie .. chyba pamiętasz ?? I co z tym będzie , czy nic z tego nie będzie ??

Tak Spacestar to do ciebie było słucha sie własnie tego GDZIe się przebywa najczęsciej a chociaż ja najcześciej jestem w domu to i tam klubowej muzy słucham !!

pozdro

Skomentuj

A TERAZ COS Z MOJEGO POKROJU :
                SETY:
                Dj-Arcane - Ready for Hell II
                frank_kvitta_and_mario_ranieri_2_days_in_austria_m ix_9-10-2003
                Jan - Top Schranz Hits
                DJ Firefox - Auf Die Fresse 2o04
                DJ Jav - Against Silence 2004
                DJ Arcane - Hardsignal March 2004
                Arkus P - Hardtribe Kashmir 21.08.04
                Tomash Gee - Kashmir 2004.09.11

Skomentuj

JEst tutaj na forum jaka s osoba która też siedzi na forum ftb.pl albo wogóle zagląda ta mczasami, interesuje sie klubami jak np Protector, bo szukam ludzi na takie imprezy hehe

Skomentuj

Czaruję...
                  X