mam dialoga
tzn modem ale stały abonament siedzisz ile chcesz za jedną kase, obecnie mam wykupione 150 godzin na miecha bo niema mnie w domu wogóle bo studiuje wiec taniej o wiele jest :)
Zygmunt , jak coś wygrzebie to dodam :) ale nie gdy mi sie znudzi bo ja tych utworków nieslucham aktualnie tylko spisałem wszystkie leepsze kawałki z danego foldera he :P teraz głownie słucham całych setów i sa tu superanckie utwory ale tytułów niemam ;] i praktycznie nieściągam bo mam dostęp do nowych setów itp wiec ineciągne prawie wogóle techna
ale zapodam jeszcze coś napewno
Igod, te twoje kawałki to takie tylko do słuchania, ja to słucham muze taką przy której można sie bawić na imprezie itp
a przy tych chyba niedarady
[ Dodano: 2004-12-24, 23:00 ]
wiec ...
ATB- Intencity
ATB- Marrakech
ATB- The autumn leaves to raczej wolne ale do słuchania i dla fazy nieziemskie :)
PULSEDRIVER - Take ma Away
PULSEDRIVER - Time
Sylver - Skin
święta itp dlatego niechce mi się więcej narazie pisac :P
... CDN

Zygmunt , jak coś wygrzebie to dodam :) ale nie gdy mi sie znudzi bo ja tych utworków nieslucham aktualnie tylko spisałem wszystkie leepsze kawałki z danego foldera he :P teraz głownie słucham całych setów i sa tu superanckie utwory ale tytułów niemam ;] i praktycznie nieściągam bo mam dostęp do nowych setów itp wiec ineciągne prawie wogóle techna

Igod, te twoje kawałki to takie tylko do słuchania, ja to słucham muze taką przy której można sie bawić na imprezie itp

[ Dodano: 2004-12-24, 23:00 ]
wiec ...
ATB- Intencity
ATB- Marrakech
ATB- The autumn leaves to raczej wolne ale do słuchania i dla fazy nieziemskie :)
PULSEDRIVER - Take ma Away
PULSEDRIVER - Time
Sylver - Skin
święta itp dlatego niechce mi się więcej narazie pisac :P
... CDN
Skomentuj