VA to znaczy Various Artists czyli różni wykonawcy :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
> THE BEST TECHNO - LISTA <
Collapse
X
-
CD nastepuje :
Faithless - God is a DJ utworek wymiata poprostu faza na całego
Ferry Corsten - Punk (Cosmic Gate Remix)
flashrider - sex in the club
floorfilla - Le delire
Floorfilla -Techno Romance
Future-Breeze-Heaven Above
Future Sound of London- Papua New Guinea całkien inny styl niż wszystkie inne spokojny i dla skupieniaale wypas utworek
Gigi D'Agostino - La Dance
hardy hard - party hard
Hardy Hard - Silver Surfe
Hardy Hard- Silver Surfer 2003 (DJ Kadozer Mix)
Hi Gate - Pitchin
...
CDN
Skomentuj
-
noto mamy ciąg dalszy ...
Ian Van Dahl - Lake Of Exstasy
Ian van dahl - Reason
ICARUS - ALL SYSTEMS GO
Jan Wayne - Addicted To Trance
Jan Wayne - Only you
Jan Wayne - Total Eclipse of my Heart
Jan Wayne Ft Lena - Because the night
Jokum - Taiyou
Jordan & Baker - Explode co tu mówić, kto był w Protku w Głogowie to się tego nasłuchał
Jordan and Baker- Millions
Joy Kitikonti - Joydontstop - UWAGA na głośniki hee
Junior Jack - E Samba - SUNRIIIIIIIIIIISSSSSSEEEEEEEEEEE
Junior Jack - Stupidisco
Kai Tracid - 4 just 1 day
Kai Tracid - Conscious
Kate Ryan - Libertine (L Project Rmx)
Kenny Takito- Moskito (Megara Vs DJ Lee)
Kid Q - This Feeling
Klubbingman- Highway To The Sky
Klubbingman - No Limit On The Beach - jak na poczatku babka spiewa to włączał tak na powera że uszy odpadają ale utwór zaj... np na plazy zeby odpalic
Lautsprecher - Ein bier für den DJ
Lazard feat. Beverly Craven - 4 O'Clock In The Morning
Lexy & K-Paul- Electric Kingdom
Lexy & K.Paul - Freak
Lexy & K-Paul - Girls Get It First
Lexy & K-Paul - The Greatest Dj
Lexy & K-Paul - You Are The One
Lexy & K-Paul Feat Atomek Dogg- Lets Play
Lexy & K.Paul- Dancing
Lightforce - Join Me
M. Van Linden pres. Madagascar - This Way (Derb Rmx)
Manyou - Drifting Away
Marc Arcadipane Feat. Dick Rules- I Like It Loud (Dance Nation Remix)
Marc Dawn- Expander (Flutlicht Vocal Mix)
Marc Et Claude - Tremble (C.J. Stone remix) - COS PIĘKNEGO
Mark'oh - Stuck On You
Mark oh - Let this Party Never End
Marusha-Free love
Master Blaster - Dial My Number
Master Blaster - Pay 4 Your Life
Master Blaster - The One [Back in your Arms]
Matisse - Humanity
Matt Darey - U Shine On (Steve Murano Remix)
Mauro Picotto - Back To Cali
MEGARA VS DJ LEE - HOLD YOUR HANDS UP HIGH (PULSEDRIVER RMX)- na fula i ostrej fazy można dostaćDDDDDDDDDDDD jeden z ulubionych utworków
Megara vs.DJ Lee - Full Intention
Members Of Mayday- Troopa Of Tomorrow
Members Of Mayday - 10 In 01
Members Of Mayday - Sonic Empire
Members Of Mayday - Soundtropolis
Midway - Travveling Rapid Eye
MOGUAI - Get On
Moguai - U know y
Moguai - The Rock
Monastic - narcotix
mr. x & mr. y - a new world order
mr. x & mr. y - free me - kto słucha techno a tego niezna to musi być totalnym plackiem :)
mr. x & mr. y - What's Up At The Brotherfront
Nature - Free Your Mind
Nebula - Orbital park
Neo Cortex - Dont You
Noemi- In my dreams
Noemi - you
Norman DJ - Go Back (DJ Session One Extended)
Orion too - You and me
dla osób którym podobają się takie same klubowe utworki jak mi :)
... CDN
[/b]
Skomentuj
-
wiesz podałem ciąg dalszy specjalnie dla slomka wiec wieszja nierzucam hutrowo tytułami tylko podaje to co dorbe według MNIE ... jakby cie przekonać
akurat wybrałeś dośc taneczny kawałek, ja niesłucham techno = walenie basu i takie tam, ja słucham techno = muza klubowa do zabawy i do posłuchania, a co w tym jest ... zauwazyć można że poprzez wiele utworów nabiera sie przekonania do rózxnych instrumentów np fortepianuu z utworu ATB , superancko brzmi tam fortepian , podoba mi sie bardzo rytm, nieprzekonam cię od tak sobie, ale wczuj się w muce, niesluchaj tylko uchem ale ciałem, słuchając tej muzy pomyśl sobie że jesteś gdzieś na imprezie wkoło ciebie fajnie kobity (nie puste blachy z baletów) bawia sie do tej muzy a ty razem z nimi, razem w utworek zyjesz do rytmu odpowiednio się układasz cialem i duchem, bawi się przy dźwiekach zawartych w muzyce, ałwąnie słucham tego utworku który zapodałeś i stwierdze ze jest naprawde zajefajny chociaż nietypowy patrzac na moje upodobania
walnij se browara wieczorem wyskocz na imrpeze z dobrą muzyczką, chociaż to trzeba mieć we krwi ja od pierwszych dźwieków dobrej muzy czyli od westbama zaczynałęm i members od mayday a ATB to normalnie klasyka :) i ta mi zostało, czuje to ... a czy ty to czujeszpoco komu spiewanie :) spiew kobiety w takim utworze służy jako osbny dźwiek który urozmaica utwór i choć ciągle powtarzane sa te same słowa to ma to coś, bo jak juzx mówiłęm ON (spiwe) niema tutaj roli typowego śpiewania jak w przypadku pop. czy jakiegoś densu polskiego tylko jest osobnym rytmem tak jak BAsik czy inne dźwieki a to ze akurat MY rozumiemy w tym jakieś słowa (i tak ma byc) to już jest ten plus :) , słyszałem pare utworków gdzie SPIEW byłzrobiony elektronicznie i wydawało sie że jakas babka nam śpiewa a to poprostu DJ tak ułozył dźwieki itp itd że ładnie slowa było słychac :)
coś piknego taka muza :)
[ Dodano: 2004-12-22, 16:54 ]
i to niemłucka, basik tutaj jest fundamentem a reszta całym budynkiem, patrzac na budynek o fundamencie nawet niemyślisz ale do pełnego szczescia musi być jakas podstawa na które buduje sie resztę, im solidniejsza podstawa (niechodzi o moc basu itp) ale o jakośc i energie tym lepiej wyjdzie pozostałą cześc czyl icały budynek (czyt utwór) :)) basu niesłuchasz ON poprostu jest i nawet o nim niemyślisz bo go czujesz instynktownie a skupiasz sie na innych dźwiekach, w mgnieniu oka zorien tujesz sie ze i tak wszystko opiera sie na rytmie zadanym przez niskie tony czy li tzw "walenie" ale ten kto lubi ta muze skupia sie na pozostałych dźwiekach i na nich bazuje patrzac na cały utwórjesli podstawa jest orba wtedy reszta jest coeniana, jeśli reszta jest super a podstawa dno czyli bezustanne łupanie, nadmiar basu itp to cały budyne ksie wali i taki utwór leci do kosza
zakrecile msie ale jakosto przetłumaczylem hehe
Skomentuj
-
Zgodze sie z budzikiem ta muze trzeba czuc calym cialem i byc do niej przekonanym. Jak nie lubisz dobrze skomponowanych rytmicznych, klubowych kawalkow to sie raczej nie przekonasz do tej muzy.
Bas jest fundamentem, jak jest go za duzo lub zle wkomponowany to utwor staje sie mniej wartosciowy, co za tym idzie nielubiany. nudny itp. a jak basu za malo to nie jest on dosc rytmiczny by rozbawic na maxa ludzi w klubie.
Ktos mi powiedzial ze w techno bas lupie jak w d****, nie zgodze sie z tym
Skomentuj
-
Budzik, ale się rospisałeś... respect... zaraz coś posłucham z tej listy i podzielę się wrażeniami... muszę się trochę rozeznać w temacie, bo jak trzeba będzie zapodać jakąś muzyczkę na Sylwestra to lepiej coś ciekawego...
ps. słuchałeś tego Romantic Warrior?? dziwnym nie jest że to fajny kawałek. Kolesie dostali za niego Grammy
Chick Corea, Al DiMeola, Stanley Clarke i Lenny White wymiatają...
Skomentuj
Skomentuj