Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zamawiacie BSW z niemiec a tu na allegro takie ceny :D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zamawiacie BSW z niemiec a tu na allegro takie ceny :D

nie uwarzcie ze mi sie udao ?

http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any.

To jest jeszcze ta stara seria:P one juz kiedys na allegro były :P

Skomentuj

o fuck ! :/ za cholere nie zwrocilem uagi na to zawieszenie ehhh

no dobra ale moze jeszcze ktos powie cos o tej starej seri ? moze jednak oplaca sie je wziasc ?? duzo odstaja od terazniejszej seri ??

Skomentuj

udało Ci sie? dziwne... znam 3 osoby korzystajace z konta sciera sciera... niewnikam..

Skomentuj

a Tasorku nie przyszlo ci na mysl ze to moze byc moj kolega ?? co glowka nie pracuje ??

Skomentuj

w 3'ech na jednym koncie? spox.
            a btw,pozdrów go,nadal mam 'wonty' za tego krzywego stxa.(niechodzi mi o Overclockera)

Skomentuj

nie no fajny Tasiorku jestes, moze byc nawet 40 jak sie mu tak bedzie podobac, widzisz cos w tym dziwnego ze zamowil to ze swojego konta?? rownie dobrze moglem ze swojeg ale co to zaroznica ?? on byl blizej klawiatury, a wogole co ja cie sie bede tlumaczyl, idz sie lepiej poucz nie wiem posprzataj sobie pokoj, a nie interesuj sie tym czym nie powinienes

Skomentuj

Tasior, wez skończ mnie juz denerwowac z tym stx"em. Dostałes go praktycznie nowego za 30 zł i jeszcze narzekasz, a ten kosz nie był wcale taki krzywy. I wogóle pisałem Ci ze jest troche krzywy. I koniec tego, nie bede sie z toba kłucił

Wracajac do tematu jak by sie mógł ktos wypowiedziec na temat tego BSW :)

Skomentuj

Prosilbym o prowadzenie takich rozmów na gg raczej.
                  A co do BSW to stara seria, podobno nie godna uwagi,
                  a i głośniki nie są nowe więc cena nie jest jakaś super okazyjna :)

Skomentuj

Poprostu nie popatrzylismy z MoJojojo ze to stara seria tylko bralismy bez zastanowienia :/

No i troche klapa jak Takero mówisz ze nie godne uwagi ;/ Alke moze za 70 zł sie oplaca ? Jak sadzicie

Skomentuj

jak miałbym za 2 szt dawać 140zł to wolałbym za tą kase ap kupić ;]
                      nowy, dobrze grający z gwarą...

Skomentuj

Ja nie widze tu BSW tylko RAVEMASTER VXT SERIES 124 :P Nie wiem ile to jest warte bo tego nie slyszalem. Link do strony niemieckiej http://www.dieboxhifi.de/Lautspreche...er_Woofer.html

Skomentuj

Czaruję...
                        X