witam chciałem sie was poradzic który odtwarzacz bedzie lepszy MuVo TX SE 512 w media za 250 zł czy iPod Shuffle 512 na allegro za około 200 - 250 zł moze ktos ma którys z tyh odtwarzaczy prosze o szybką odpowiedz
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jaki lepszy
Collapse
X
-
ja bym brał iPod'a ... bo te creativy wszyscy mają a tak byłbys oryginalny :)
ja tez mialem kupic mp3 ale chcialem byc oryginalny i kupilem sobie MD :) i niewiem dlaczego ludzie nie kupują MD przeciez to lepsze od mp3 i chodzi mi ofkors o NET MD SONY albo HI MD czyli te co z kompresją nagwywają przez USB :) jedna płytka 5 zł wielokrotnego zapisu a mieszcza sie na niej 4 pełne CD :) a jakosc dzwieku kozak :) czyli tak jak by 512 mb pamieci w mp3 :)
-
ipod ma dobra jakosc dzwieku natomiast jest nagorzej skonstruowany jak moglby jesli chodzi o obsluge... nawet wyswietlaccza brak :P
muvo ma dziwek minimalnie gorszy a ergonomicznie znacznie z nim lepiej...
porownujac firmy wybral bym ipoda ale w tym przypadku proponuje creativa... bedziesz zadowolony
Skomentuj
-
Heja heja co za brednie, creative i ipod odpadają na starcie !!!
iPod jest przelekramowany i jaby nie dodatki do niego (za grubą kase) to nie oferował by nic poza odtwarzaniem mp3.
Crative - psuje sie (mi 2 razy) i ma baniatą jakość dzwięku a słuchwaki do niego dołączone do porażka roku.
Jestem starym wyjadaczem playerów mp3 i tyle ci powiem że liczą sie tylko takie firmy:
iRiver, iAudio, mpio, rio i ewentualnie samsung z tym że playery samsunga to są te playery które masz na oficjalnej stronce samsuang.pl wszystkie inne na allego czy gdzie indziej podpisane samsung to podróbki.
Jeszcze jest jedna firma ekonomiczna która robi dobre playery a mianowicie sandisc, model e130 (chyba) 512MB masz za 250zł i zjada crativa na śniadanie.
Zajżyj sobie na to forum http://forum.mp3store.pl/ i pogoglądaj wątki, tylko nie zakładaj nowego topica np jaki player do 300zł bo cie tam dojadą za nie używanie przycisku szukaj ;]
Tak dla jasnosci miałem w życiu wele playerów, 2 miesiące emu kupiłem sobie iRiver H10jr
1GB i po 2 tygodniach dokupiłem najlepsze słuchawki do 600zł - koss portapro
Powiem ci tyle że jeszcze nie słyszałem lepszego sprzętu hi-fi od mojego playerka z tymi słuchawkami, tak czystego dzwięku z tak potężnym bassem nigdzie nie znajdziesz, jeśli ktoś nie wieży to zapraszam na spotkanie
http://img104.imageshack.us/img104/7...ietlacz5jf.jpg
Pozdro.
Skomentuj
-
Tato Muminka, w moim modelu nagrywana jest 32x ale niektóre modele nagrywaja nawet 64x. U mnie trwa to ok 8 minut ale to zalezy jeszcze czy robisz z kompresją czy bez wtedy krocj albo troche dłuzej i jest do tego fajny program wiec zapuszczasz wgrywanie idziesz se kanapke zrobic a w tym czasie sie nagrywa ^^
Skomentuj
Skomentuj