Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szukam stolarza z Warszawy lub kogos kto moglby wykonac...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szukam stolarza z Warszawy lub kogos kto moglby wykonac...

No wlasnie, wykonac dla mnie z płyty wiórowej czystej nie laminowanej (nie mojej) 16/18mm grubości, kawałki około 15x25cm w ilości około 12 (dokładne wielkości i ilośc bym podał potem) oczywiście ciecie maszyną, nie ręczne + do tego kilka frezów około 12,5cm / 8cm / 5cm gdyż biore się za robienie kolumn...a nie mam drewna (cała reszta jest)

Najlepiej ktoś w miare tani z okolic bemowa lub jakieś namiary i orjentacyjna cena

axl2000, polecam castorama, obi

a najprościej to http://www.google.com/search?client=...utf-8&oe=utf-8

Skomentuj

na googlach szukałem i nic nie znalazłem ciekawego i nie rozumiem tego ostatniego co napisałeś?

Skomentuj

a ja odradzam OBI! To ZDZIERCY, i zdania niezmienie puki za mdf 19 mm będą chcieć 48 zł!

Skomentuj

jak sie dogadasz z typami z obi to mozesz przyjsc ze swoimi dechami po godzinach ich pracy i ci koles powycina jakie bedziesz chciał a dasz mu za to 4 browarki :) mi tak powiedzial jak sie pytalem czy by dało rade wiec chyba sie opłaca zrobic ładne oczka do pracowników :)

[ Dodano: 2006-03-13, 15:31 ]
          niewiem jak w innych obi ale na ursynowie sa spoko typy :)

Skomentuj

FSOL, wiem ze sa spoko typy bo tam byłem i serio jest luz, ale cena mnie zabiła :/

Skomentuj

Jest ktos na tym forum kto wycina wszystko sam ?? na pile mechanicznej ??

Skomentuj

hellrider, ja ;]
                Kupiłem sobie pile tarczową Skill-a i sobie tne wg potrzeb ;]
                Wiórówkę i mdf mam ze starych mebli - 19mm i blatów - 30mm ;]
                Spora oszczędność...

Skomentuj

takero, a jak z precyzja?

Skomentuj

mIKI, jeżeli tnie się przy listwie to precyzja co do milimetra :> i można ciąć nawet pod kątem

Skomentuj

ŚMIECH NA SALI !!

Byłem właśnie w Castoramie...Wawa-Włochy...po 1 nie maja płyt wiórowych 18mm tylko same 16mm a do tego przycięcie 12 deseczek ~30x20cm na piątek w cenie 40zł + materiał, robocizna itd. razem około 70zł....................wyśmiałem kolesia i poszedłem (dodatkowo były płyty 185x250cm za 62zł więc cena ok, zapytałem czy moglby mi 1/3 tego przyciac i sprzedac to sobie w domu deseczki sam zrobie....jego odpowieź: na piątek), OBI - sam materiał za 40zł...

MIESZKAM W WARSZAWIE I NIE MOGE ZNALEŹĆ NORMALNEJ NIE LAMINOWANEJ PŁYTY WIÓROWEJ 18MM (ostatecznie 16mm) GDZIE KTOS NA MIEJSCU BY JA PRZYCIAŁ...na 12 małych kawałków...PARANOJA, gówno a nie zaczne robić kolumny bo nie mam drewna....ja pierdziele...

Skomentuj

faktycznie paranoja....

Skomentuj

nie wiem czy tam tną dla klinetow indywidualnych ale są deski i stolarz na stalowej 65 ( Praga Warszawa jesli sie nie myle )

Skomentuj

Zamieszczone przez pvl
                            nie wiem czy tam tną dla klinetow indywidualnych ale są deski i stolarz na stalowej 65 ( Praga Warszawa jesli sie nie myle )
                            Niestety nie mam juz wachy w samochodzie i pieniedzy na nią lub na bilety na jezdzenie do nie sprawdzonych miejsc gdzie mi powiedzą że dla indywidualnych nie działają lub że na za tydzień...:(

Morał taki: kupuje gotowe głośniki w sklepie, pierd*** ta warszawe...

Skomentuj

a jakie te głosniki ? ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                                takero, a jak z precyzja?
                                na długich płytach to jakiś +-1mm ;]
                                ale to już skrajne bo normalnie to idealnie wychodzi.

Skomentuj

Doszedlem do ostatecznosci, dzwonilem do brata mieszkajacego 100km odemnie zeby mi to zrobil, jutro jade pociagiem do niego po deseczki...eeech...

Skomentuj

Czaruję...
                                  X