Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie kupić aluminium

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gdzie kupić aluminium

Wiecie moze gdzie kupic blache aluminiową z docięciem. Chiałbym zrobic obudowe wzmacniacza a aniewiem gdzie kupić blache.

u mnie w miescie jest sklep z metalami kolorowymi. za sam material cena nie jest wysoka... jednak cenia sie ladnie za ciecie... co prawda robia to super gilotyna o nacisku kilku ton;] ale jest jescze jeden sklep i moze tam bedzie taniej.
    poki co robie male 'zamowienie' galek alu. i do tego moge komus kupic wszelkie elementy a alu; rurki, plaskowniki katowniki wszystko. jesli jest ktos zainteresowany czymkolwiek, to prosze o info na maila lub PW. chetnie pomoge
    ps. bo widze ze duzo osob ma z tym problem...

Skomentuj

ja tam mam zaprzyjaźniony skup złomu :)

Skomentuj

Ja tam boshem ciąłem a potem pilnik :) Co prawda trochę się topić zaczęło, ale dało się to zrobić

Skomentuj

Zibi we wroclawiu jest taki sklep na robotniczej , z metalami kolorowymi. Tam jest dokladnie takie aluminium na obudowy, grubosci blachy od 1mm do tak na oko 3 cm.

Skomentuj

A nie wiecie nic o takim sklepie w ostrowcu świętokrzyskim :] tak tylko, na wszelki wypadak pytam :/
            bo jest na kilińskiego taki z reklamami ale oni sie nie chcą bawić z docinaniem blachy kontowniki sprzedają ale raczej z odpadów (takie po 50cm) :/

Skomentuj

na robotniczej arkusz alu 1500x 2000 kosztuje chyba 180zł.grubosc zdaje sie ze 2mm ale moge sie mylic bo ze 2 miesiace temu tam bylem.

Skomentuj

Czaruję...
              X