Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Cała prawda o Neostradzie TP

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ok. 25 -26 marca przekroczylem ten limit mialem ponad 16 GB sciagnietych danych, a mimo to nie zwolnili mi predkosci
    pod koniec miesiaca (czasami) nie sa naliczane juz limity

A nie dostales przypadkiem 20GB z promocji???
    20 gb w promocji ?? jakiej ?za szybka rejestracje jest +10 gb transferu, lub za przejscie do 2 lub 6 mb dodatkowe 100 gb ale o 20 to nic nie wiem i nie slyszalem nigdy

Skomentuj

screws, mówiłem to już wyżej - warjują im liczniki ;]
      mój znajomy ssie ile chce i niczego mu nie nalicza , tylko czasami po 50gb zwalnia,
      ale to sporadycznie ;]

Skomentuj

StuffX, pewnie ze nie ma promocji 20GB, ale wiesz jak dziala prvisorka :>
        Teoretycznie jest 10, ale wielokrotnie spotykalem sie z tym, ze klientom za szybka rejestracje dodawano 20GB do wykorzystania w okresie trwania umowy.
        screws, podaj numer telefonu to Ci to dokladnie sprawdze.

Skomentuj

a ja mam takie pytanie: konczy mi sie neo512, i chcialbym zalozyc cos bez limitow myslalem o dslu.
          1. czy moge dsl 512 zalozyc na osobe prywatna a nie na firme? czy bede mial jakies promocje, znizki czy cos?

Skomentuj

Mozna zamwic na osobe prywatna.
            A co do promocji -------> 0801321123

Skomentuj

shakur, blad - ja nie zajmuje sie DSL'em - od tego jest osobna infolinia prepack'u 0 800 120 811

p.s.
              shakur, sorry Ziomus - myslalem ze chodzilo Ci o promocje DSL'a, w przypadku promocji neo jak najbardziej 0-801-321-123

Skomentuj

Spox odsylanie na inne infolinie to specjalnosc TP
                Ja sie pod tym nie podpisuje, ale takie niestety sa procedury...

PS: jest rowniez numer: 0800120810

Skomentuj

shakur, może Ty mi pomożesz. Od stycznia próbuję zmienić starą neostradę plus, 640kb, umowa na czas nieokreślony na tańszą, ale szybszą - 1024 z umową na dwa lata. Składałem juz kilka wniosków przez internet i telefon, raz nawet dostałem na maila aneks do umowy, który odesłałem, ale na tym koniec. Za każdym razem jak dzwonię pod 801 321 123 to mi mówią, że albo mam czekac i aneks dojdzie, albo musze kolejny raz złożyć wniosek. Jestem cierpliwy, ale bez przesady, mamy prawie połowę kwietnia, a ja przed chwilą złożyłem telefonicznie następny wnisoek o migrację!
                  Niestety w mojej wiosce nie mogę złożyć takiego wniosku fizycznie, ani "ręcznie" wytłumaczyć, że już mam dosyć czekania :). Skoro jesteś pracownikiem infolinii to może masz możliwość sprawdzenia dlaczego tak się dzieje, albo możesz jakoś doradzić co mam zrobić.

Skomentuj

Tepsa ladnie nabija ludzi w butelke - DSL ktory jest ADSL'em - paranoia..
                    Chcialbym sie spytac o ceny frame relay - czy mam rozumiec ze za 2Mb trzeba zaplacic ponad 1500PLN? Jak dla mnie to jest chore... Mysle ze za 10Mb 1000 to bylaby w miare uczciwa cena.. Ja mam lacze z kablowki - 4Mb, ale niestety bez zewnetrznego IP co nie ukrywam mnie boli, a myslalem o stawianiu serwera tylko przy takich cenach frame relay to musialbym chyba allegro postawic zeby sie oplacalo ;]

Skomentuj

panowie, a jest jakis sposob zeby liczniki przestaly dzialac? mam neo512

Skomentuj

panowie, a jest jakis sposob zeby liczniki przestaly dzialac? mam neo 512
                        jest - ale jeszcze nie mam do tego dostapu :(

Skomentuj

Zamieszczone przez StuffX
                          panowie, a jest jakis sposob zeby liczniki przestaly dzialac? mam neo 512
                          jest - ale jeszcze nie mam do tego dostapu :(
                          StuffX szybko awansuj i dowiedz sie jak blokowac te liczniki .

Skomentuj

Czaruję...
                          X