ok. 25 -26 marca przekroczylem ten limit mialem ponad 16 GB sciagnietych danych, a mimo to nie zwolnili mi predkosci
pod koniec miesiaca (czasami) nie sa naliczane juz limity
A nie dostales przypadkiem 20GB z promocji???
20 gb w promocji ?? jakiej ?za szybka rejestracje jest +10 gb transferu, lub za przejscie do 2 lub 6 mb dodatkowe 100 gb ale o 20 to nic nie wiem i nie slyszalem nigdy
screws, mówiłem to już wyżej - warjują im liczniki ;]
mój znajomy ssie ile chce i niczego mu nie nalicza , tylko czasami po 50gb zwalnia,
ale to sporadycznie ;]
StuffX, pewnie ze nie ma promocji 20GB, ale wiesz jak dziala prvisorka :>
Teoretycznie jest 10, ale wielokrotnie spotykalem sie z tym, ze klientom za szybka rejestracje dodawano 20GB do wykorzystania w okresie trwania umowy. screws, podaj numer telefonu to Ci to dokladnie sprawdze.
a ja mam takie pytanie: konczy mi sie neo512, i chcialbym zalozyc cos bez limitow myslalem o dslu.
1. czy moge dsl 512 zalozyc na osobe prywatna a nie na firme? czy bede mial jakies promocje, znizki czy cos?
shakur, może Ty mi pomożesz. Od stycznia próbuję zmienić starą neostradę plus, 640kb, umowa na czas nieokreślony na tańszą, ale szybszą - 1024 z umową na dwa lata. Składałem juz kilka wniosków przez internet i telefon, raz nawet dostałem na maila aneks do umowy, który odesłałem, ale na tym koniec. Za każdym razem jak dzwonię pod 801 321 123 to mi mówią, że albo mam czekac i aneks dojdzie, albo musze kolejny raz złożyć wniosek. Jestem cierpliwy, ale bez przesady, mamy prawie połowę kwietnia, a ja przed chwilą złożyłem telefonicznie następny wnisoek o migrację!
Niestety w mojej wiosce nie mogę złożyć takiego wniosku fizycznie, ani "ręcznie" wytłumaczyć, że już mam dosyć czekania :). Skoro jesteś pracownikiem infolinii to może masz możliwość sprawdzenia dlaczego tak się dzieje, albo możesz jakoś doradzić co mam zrobić.
Tepsa ladnie nabija ludzi w butelke - DSL ktory jest ADSL'em - paranoia..
Chcialbym sie spytac o ceny frame relay - czy mam rozumiec ze za 2Mb trzeba zaplacic ponad 1500PLN? Jak dla mnie to jest chore... Mysle ze za 10Mb 1000 to bylaby w miare uczciwa cena.. Ja mam lacze z kablowki - 4Mb, ale niestety bez zewnetrznego IP co nie ukrywam mnie boli, a myslalem o stawianiu serwera tylko przy takich cenach frame relay to musialbym chyba allegro postawic zeby sie oplacalo ;]
Skomentuj