Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Po ile macie konfirmaty?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Po ile macie konfirmaty?

tak jak w temacie.... Tylko ile za sztukę ...

[ Dodano: Sob 18 Mar, 2006 ]
    hmm No napiszcie po ile bo ja mam po 10gr za sztuke. Jeslibyscie chcieli to bym powysylal kilka paczek.

co to jest konfirmat i czym się różni od zwykłego wkręta?
    to się kupuje na sztuki a nie na wagę??

Skomentuj

1,90 20szt, a konfirmant to taka specjalna sruba do drewn a na imbus z duzym gwintem, ja osobiscie uwielbiam te srubki i nie wyobrazam sobie skrecania innymi :)

Skomentuj

a macie gdzies foto jak to wyglada?:>

Skomentuj

taka sruba imbusowa z gwintem jak wkręt(tylko troszke grubszy)

Skomentuj

fajne fajne ja byłem u siebie w obi i tam maja całą sciane wkretami i srubkami ale takich nie widziałem bo szukałem :P no jak bede robił nowe kolumny to sie chyba zgłosze do kogos kto takowe posiada w swojej okolicy ^^

Skomentuj

Tanie to jak barszcz i idealne do skrecania :) Ja zawsze daje po dwa,trzy konfirmaty na krawedz i dwie ,trzy zwykle sruby 5 cm do plyt GK.

Skomentuj

Tanie, tanie. Ja tego uzywam do przykrecania glosnikow :) Tylko trzeba e malnac sprayem czarnym i jest gites :) Tylko trzeba uwazac z dokrecaniem bo mozna sobie kosz pogiac..

Skomentuj

bo obi to nie bede glosno mowil co to za sklep, co do niego jade to albo nie ma tego i niegdy nie mieli, a u mnie w zwyklym sklepie jest, albo jest cos ale o 50% drozsze, beznadziejny ten sklep :/

Skomentuj

u mnie w takim malutkim sklepie sa wkrety po 5 zł kg,a identyczne w leroy merlin sa za 26 zł HAHAHa....
                    nieoplaca sie kupowac w takich sklepach takich rzeczy....

Skomentuj

http://bolt.ru/img/konfirmat.gif

chcial ktos fotke... u mnie raz na wage licza, a raz na sztuki... ale nigdy wiecej niz 3-4zl za ok 20szt nie placilem

Skomentuj

Dzisiaj w tesco przypadkiem zobaczylem po ile sa zwykle wkrety do plyt kartonowo gipsocwych i sie zlapalem za glowe... Ja kupuje za 3 zeta wystarcza mi na 2 kolumny i jeszcze zostaje.. A tam w pudeleczku okolo 40 szt. 26 zł :| paranoja..... W castoramie tez bylem. Bylem z ciekawosci sie zapytac po ile sa plyty wiorowe i docinanie.. Pytam kolesia po ile 2 cm gruba,, a koles mowi ze nie ma 2 1,8 cm :/ Nie wiem czy jest tak u was, ale u mnie sieplaci za sama plyte a ciecie gratis ( tez tak macie ? )

Skomentuj

to jest jeszcze nic:
                          Ja ide do NOMI to na storlarni juz sie robi poloch
                          Mowie zawsze ze chce np z wiorowki 18mm:

2szt 34.6cm x 26.4cm
                          2szt ........
                          2szt ........
                          I docinaja mi co do milimetra przychodze do domku i niecale 3-4 godzinki i koncze wykanczac suba

Skomentuj

Zamieszczone przez wisnia
                            to jest jeszcze nic:
                            Ja ide do NOMI to na storlarni juz sie robi poloch
                            Mowie zawsze ze chce np z wiorowki 18mm:

2szt 34.6cm x 26.4cm
                            2szt ........
                            2szt ........
                            I docinaja mi co do milimetra przychodze do domku i niecale 3-4 godzinki i koncze wykanczac suba
                            Ja zamawiam tak samo tylko ze w castoramie. Place tylko za plyte a ciecie co do milimetra gratis . Szkoda tylko ze nie tna pod katem :/, za dobrze by bylo...

Skomentuj

Czaruję...
                            X