Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
To się nazywa prawdziwe DIY :D:D:D
Collapse
X
-
kurde po maturze musze sie pobawic arztem bo normalnie po nocach spac nie moge
powoli rozgladam sie za lampa i zestawik do jazzu i klasyki jak marzenie;] zastanawia mnie jednak fakt ze kazdy ma inna opinie... i 90% ludzi narzeka na gore. jednak tak jak piszesz dodajac kopolke traci urok szerokopasmowka. poki co korzystasz z filtra projektu SW'a?
Skomentuj
-
Dokładnie tak,filtr pochodzi od SW.Mam plany podziałac cos w tym kierunku aby to jakoś poprawić ale 7 klepka podpowiada że to nie da za wiele.Czy sie mylę?Wątpie,pozostaje nam zabawa w tłumniki , pułapki i takie tam.Na mój gust to JUŻ gra jak należy i nie ma co zbytnio cudować.Choć nie powiem,mam się zamiar bawić dalej ale wątpie abym odniósł jakieś rewolucyjne sukcesy,to tylko głosnik za 20 zł,to tylko arz-tka.
Na pocieszenie przypomne że 206SE nie wypada szczególnie lepiej od pepiczka,może więcej góry.Ale to dość kontrowersyjny temat.Ja stawiam 1:1.
Skomentuj
-
Ja też sie nie lenie :P
wczoraj było tak
http://img458.imageshack.us/img458/8171/arz66083fp.jpg
dzisiaj jest tak:
zauważalny jest brak pasma powyżej ~14kHz - przynajmniej u mnie
poza tym przydał by sie jakiś sub do tego i 2 osoby już stwierdziły że kolumny mają esktradowy charakter oczywiście nie ze względu na wygląd :P
Skomentuj
-
A ja powiem ze sie opier***** bo SW zabrał głośniczki :] ale nie do końca bo cały czas myśle nad czyms nowym kłębia sie w główce nowe projekciki.
Również zastanwim sie nad ARZ a jak już mówicie ze maja estradowy chrakter no to nie ma co już myslec tylko zbierac mamone
takero, niezle DY :] wszystko sam robiłes wraz z rozprawieniem świniaczka :>
Skomentuj
-
Widze ze kolega Takero rowniez preferuje domowe wyroby :) Ja od kilku juz lat regularnie z ojcem robimy diy na upolowanej wczesniej dziczyznie. Oczywiscie miesko jest badane wczesniej a potem to juz tylko sama przyjemnosc pracy i smakowania :)
Zeby wiedziec jak to smakuje trzeba sprobowac. Tego nie da sie opowiedziec :) Takero moze potwierdzic.
Skomentuj
Skomentuj