Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

To się nazywa prawdziwe DIY :D:D:D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To się nazywa prawdziwe DIY :D:D:D

Witam - cały dzisiejszy dzień poświęciłem na DIYowanie,
    jednak tym razem zamiast nowych monitorków powstało to:
    (dla nie obeznanych w temacie własnoręcznie wędzone szynki, boczki i baleron :)

podziel sie

Skomentuj

takero, robimy jutro spota u Ciebie?

Skomentuj

W całym domu unosi się ten zapach

Skomentuj

No ja też nie lezałem do góry brzuchem:

Skomentuj

umberto, u Ciebie w garażu też pewnie zapachy pracy się unoszą
            PS ----> więcej szczegółów zdradź

Skomentuj

A co tu zdradzać,walcze z jako takim wykończeniem tubek i tyle.
              A tak apropo,kiedy się wybierasz odebrać "swoje" paczki?

Skomentuj

Postaram się w tym tygodniu - tylko musze Tico dostosować :)
                Bo z fotelem pasażera to mogę co najwyżej monitorki wozić :)

Skomentuj

umberto, na jakiej wersji stanelo? dajesz 2x arz i wysokotonowke?

Skomentuj

mIKI, nie wiem czy Cie zmartwię czy ucieszę.Pozostaje przy pierwszej wersji,ma swój urok.A ponadto dostałem sugestie od Yoshiego że ten konfig mozna ładnie "dopieścić" brzmieniowo.
                    Jak się wyłuskam z majsterki to go poproszę,może znajdzie chwilkę na "kaszlaczka" ;]

Skomentuj

kurde po maturze musze sie pobawic arztem bo normalnie po nocach spac nie moge
                      powoli rozgladam sie za lampa i zestawik do jazzu i klasyki jak marzenie;] zastanawia mnie jednak fakt ze kazdy ma inna opinie... i 90% ludzi narzeka na gore. jednak tak jak piszesz dodajac kopolke traci urok szerokopasmowka. poki co korzystasz z filtra projektu SW'a?

Skomentuj

Dokładnie tak,filtr pochodzi od SW.Mam plany podziałac cos w tym kierunku aby to jakoś poprawić ale 7 klepka podpowiada że to nie da za wiele.Czy sie mylę?Wątpie,pozostaje nam zabawa w tłumniki , pułapki i takie tam.Na mój gust to JUŻ gra jak należy i nie ma co zbytnio cudować.Choć nie powiem,mam się zamiar bawić dalej ale wątpie abym odniósł jakieś rewolucyjne sukcesy,to tylko głosnik za 20 zł,to tylko arz-tka.
                        Na pocieszenie przypomne że 206SE nie wypada szczególnie lepiej od pepiczka,może więcej góry.Ale to dość kontrowersyjny temat.Ja stawiam 1:1.

Skomentuj

Ja też sie nie lenie :P
                          wczoraj było tak
                          http://img458.imageshack.us/img458/8171/arz66083fp.jpg

dzisiaj jest tak:

zauważalny jest brak pasma powyżej ~14kHz - przynajmniej u mnie
                          poza tym przydał by sie jakiś sub do tego i 2 osoby już stwierdziły że kolumny mają esktradowy charakter oczywiście nie ze względu na wygląd :P

Skomentuj

do ja tesz powiem ze sie nie opie******, bo nie liczac tego ze jestem po 9h w pracy to juz powoli koncze moje horny :)

Skomentuj

A ja powiem ze sie opier***** bo SW zabrał głośniczki :] ale nie do końca bo cały czas myśle nad czyms nowym kłębia sie w główce nowe projekciki.

Również zastanwim sie nad ARZ a jak już mówicie ze maja estradowy chrakter no to nie ma co już myslec tylko zbierac mamone

takero, niezle DY :] wszystko sam robiłes wraz z rozprawieniem świniaczka :>

Skomentuj

ŁukaszN, specjalista tylko zabił i na pół przeciął ;]

[ Dodano: 2006-03-26, 11:15 ]
                                BTW szynki ze sklepu, nawet te za ponad 100zl za kg nie mają podskoku ;]
                                ŻADNEGO !!!
                                Tego po prostu trzeba spróbować

Skomentuj

Tez sie nie opier*******, sub na 22/120/8sc gotowy w 100% :)

Skomentuj

Widze ze kolega Takero rowniez preferuje domowe wyroby :) Ja od kilku juz lat regularnie z ojcem robimy diy na upolowanej wczesniej dziczyznie. Oczywiscie miesko jest badane wczesniej a potem to juz tylko sama przyjemnosc pracy i smakowania :)
                                    Zeby wiedziec jak to smakuje trzeba sprobowac. Tego nie da sie opowiedziec :) Takero moze potwierdzic.

Skomentuj

Zeby wiedziec jak to smakuje trzeba sprobowac. Tego nie da sie opowiedziec :) Takero moze potwierdzic.
                                      Potwierdzam
                                      Nie da się tego porównać do czegokolwiek kupionego w sklepie za jakiekolwiek pieniądze...
                                      BTW mam też wino DIY

Skomentuj

takero dokładnie, zadne sklepowe scierwo nie dorówna domowym wyrobom. Wiem bo mój starszy sie tym zajmuje

Juz nie raz sie wedziło baleronik itp.

A winko to juz inna historia :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X