Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

plany wakacyjne w tym roku :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

plany wakacyjne w tym roku :)

Jak narazie mam plan wziasc urlop i pojechac ze znajomymi w bieszczady i przejechac ile sie da na rowerach tam :) to jest moje mazenie juz od dawna, teraz kupilem rower wiec moze sie uda :]

Ja jak co roku wyjazd w celach zarobkowych do holandi, 3-4k zł w 3tygodnie zawsze sie przydaje :p

Skomentuj

Jak tylko uda sie wziac urlop to oczywiscie tradycyjnie w gorach - w tym roku moze gory stolowe albo pieniny. Oczywiscie troche czasu poswiece na rowerek ))

Skomentuj

A ja od maja do pracy..... ;/ no ale co zrobic, koniec szkoly... trzeba na auto zbierac :)

No ale wypoczac tez bedzie trzeba, jakis wypad na 3-4 dni pod namiot na pewno bedzie:)

Skomentuj

plany ....fajnie jak by jakas robota wpadla na wakacje no i oczywiscie zdac bez poprawki zeby w wakacje nei kuc a tak cos z DIY to sprzedac kolumny obecne i zrobic monitory oraz suba:)

Skomentuj

a jak mozna wiedziec to gdzie sie szuka takiej fajnej pracy na wakacje? bo ja mam maturke teraz ale potem juz tylko wolne i wolne...

Skomentuj

głównym planem powinien być spot !! :P

Skomentuj

Ja już kupiłem bilet do Anglii, i mam zamiar tam ze 4 miechy pozarabiać :)maxdila, co będziesz robił w Holandii ?

Skomentuj

a co mozna robic w Holandi :P

Skomentuj

Wakcje hmm..

No to jak zwykle na wieś :] Ewentulanie mozemy zrobić u mnie na wsi spota Walory turystyczne: duze pole namiotowe piękne podlaskie krajobrazy, czyste powietrze, masa stawów do łowienia ryb i pływania, niedaleko przepływa rzek narew, sklepy z browarem , no to jak ktos sie pisze :>

Do Anglii też mógł bym jechac, ale jakoś nie chce sie jechać na 2 miechy żeby na troche dłuzej, no ale zobczy sie za dwa latka jak zdamy mature .

O i kolejny plan o ile pozwolą fundusze to zrobić suba na czyms

Skomentuj

jaaa to jak dobrze pujdzie to będe rozbierał i budował z wójkem nowy dom, no i oczywiście jakaś konstrukcja diy powstanie, aaaa tak to będe nad jeziorkiem sie kompał i patrzył na opalone ładne tyłeczki lasek

Skomentuj

Zamieszczone przez pan_pawel
                        a co mozna robic w Holandi :P
                        Na pewno nie jeździć na nartach :P
                        Ja mam po znajomości robote u antykowego dość bogatego kolesia który wygląda jak największy hipis na świecie :]
                        Robota u niego opiera sie głównie na przenoszeniu antyków (obrazy, meble, żeźby itp) z A do B przy czym A może być oddalone od B o 20m lub 3km.... robota wymaga dużej staranności (niektóre posągi są warte 300tyś euro !), poza tą robotą jeśli jest coś do rozwalenia to zaraz jesteśmy tam kierowani (ja z bratem) - rozbiórka magazynów, hall, domów aukcyjnych itp.
                        Robota najcięższa nie jest a wynagrodzenie (około 200zł na dzień) robi swoje, do tego dochodzi jeszcze premia, dopłata a właściwie finansowanie posiłków, zwrot za dojazd itp.
                        Następna robota jaką mam tam przewidzianą co roku, to praca u właściela firmy budowlanej który trnasportuje nas do jakiegoś opuszczonego budynku. zamyka tam i zostawia, a my sobie robimy ile chcemy (nawet 12h) a koleś zawsze zdowolony o czym świadczą liczne premie :]
                        Kończąc moje wspomnienia mały cennik z holandi:
                        1h roboty 6-7E bez premi
                        1 piwo 0,33 hajnek (woda z sikami) w klubie np. Panama (amsterdam) 2,5E
                        2l CocaCola 2E
                        Chlebek (bezsmakowa wata) 1,7E
                        Czekolada milka 1,8E
                        Snikers 0,9E
                        Jak widać żarcie tanie nie jest i najlepiej nabrać puszek, zupek itp z Pl ile sie da.
                        Co jest tanie.... elektronika - nie drastycznie ale jest, ciuchy - tanie jak diabli, szczególnie praktycznie całoroczne promocje dochodzące do 80%..... no i głośniki z audiocomponents :P

Skomentuj

anglia - praca - polska - musical fidelity
                          a jak starycz to jeszcze kolumny na excelach seasa 2x w17 ex002 na jedna

Skomentuj

eh tez bym tak sobie popracowal... jak masz miejsce to chetnie sie zabiore

Skomentuj

Załatw mi taką robotę

Skomentuj

pan paweł :P pierwszy bylem:P
                                a mi chodzi juz po glowie jakas zabudowa bagaznika... mniam :)

Skomentuj

Nikomu nie załatwie :P
                                  Robota jest tylko dlamnie i brata, więcej miejsc nie ma, nawet mój kuzyn sie nie załapie.

Skomentuj

Ja chętnie poszedłbym do jakiejś pracy, ale po wakacjach u dziadka też sporo kaski wpada bo w lato jest sporo roboty i zawsze na coć nowego z DIY się zarobi... A w miedzy czasie jeszcze jakiś biwak z kumplami z klasy, bo to już ostatni rok w tej szkole... może zaprosze ich na wieś do dzidka, bo jak to na podlasiu są 2 jeziorka i las no i piękny krajobraz... , a jak nie wypali to u kogoś na działce się zrobi...

Skomentuj

I ja zostałem zaproszony do Holandi. :o)
                                      W czerwcu na 2 tygodnie.

Skomentuj

hehe no i fajny temnat sie zrobil :)ja oprucz tego ze pojade w bieszczady chyba... to praca i praca, i moze kolejny awans :P ale to raczej bedzie ciezko

Skomentuj

Czaruję...
                                        X