Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

plany wakacyjne w tym roku :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja mialem jechac do norwegii ale chyba za zimno i tez do holandii uderze. Ciezko tam dorwac jakas prace? duzo polakow?

pozdr

Skomentuj

Polaków dużo ale głównie w celach turystycznych.
      A o prace jest w sumie trudno, najłatwiej mają sprzątaczki i nianki.

Skomentuj

eXe mowisz ze jedziesz ja tez mam taki plan do kumpla wyjechac na 3-4 miechy do londynu ale nie moge sie zdecydowac, a kurde przydalo by sie wkoncu na auto nazbiera :)

Skomentuj

Plany wakacyjne:
          Nic specjalnego, zbieram teraz kaske i juz dosc sie nazbieralo i chce jakas konstrukcje zrobic, mam juz pare pomyslow, chce zrobic cos czego juz nie zmienie...
          A tak pozatym to nic sie nie zmienia, dzien jak codzien, praca, praca i jeszcze raz praca niestety......

Skomentuj

Jak uda mi sie zaliczyc sesje w pierwszym terminie to bardzo chetnie wybiore sie do Holandii, na Sensation White

[ Dodano: 2006-04-04, 20:21 ]
            Ale to tylko takie marzenia z ta sesja :)

Skomentuj

sensation white? dragon na to chce jechac... wiesz gdzie mozna sciagnac film z tych imprez? interesuje mnie tez ta druga impreza... sensation... black? chyba jakos inaczje...

Skomentuj

djmunio, nie wydaje mnie sie ze wy tam krajobrazy bedziecie podziwiac :P

Skomentuj

ja bym tam na wakacje chcial rower miec ale czy bede mial... $ niema a dlugi sa....

Skomentuj

Ja planuje calutkie wakacje przbyczyc sie z Zonka :P moze na czasie jakies DIy ale sie zobaczy :)

Skomentuj

rower juz mam teraz tylko wybrac sie w bieszczady :)

Skomentuj

ja mogłbym jechac na sensation white i black, i podziwac krajobrazy po psylocybinie :P albo na koncertt carla cox

co do filmów z tych imprez to EMULE :P

Skomentuj

nadzik
                          jak by się ktoś rano obudził to i może by co podziwiał, bo jest naprawde co
                          Ale raczej wiekszość osób by nie była w stanie... <lol2>

Skomentuj

sensation white? dragon na to chce jechac... wiesz gdzie mozna sciagnac film z tych imprez? interesuje mnie tez ta druga impreza... sensation... black? chyba jakos inaczje...
                            ahahahaha... zycze powodzenia... od 18 lat wstep ;]
                            a po drugie tasior na takiej imprezie bez tablet sie nie obejdzie ;]

Skomentuj

bez tablet ;D haha.. vip ty kiedys miales dvd z jedna i druga impreza ;] calkiem niezle to bylo ;]

[ Dodano: 2006-04-06, 22:13 ]
                              aha.. na takie imprezy to od 21 lat ;]

Skomentuj

Rok temu bylem w robocie w USA u ojca a w tym roku jade w polowie wakacji do usa na stale wiec tam bede bawil sie car audio. zobaczymy jak tam bedzie.

Skomentuj

Oficjalnie na sensation niema juz biletow

Skomentuj

dolina... wszyscy sobie planują wakacje, pracę, odpoczynek... a ja będę się przygotowywał do egzaminu na studia magisterskie...

jakbym dorwał tego kogoś, kto wymyślił dwustopniowe studia to bym se z nim niewerbalnie porozmawiał...

wyjechałbym gdzieś do pracy, ale coś mi się wydaję że nawet na bilet w jedną stronę do Anglii w tym roku nie uzbieram... pozatym nie wiem nawet kiedy będę po obronie licencjatu(prawdopodobnie koniec czerwca), ani kiedy egzam na magisterkę (prawdopodobnie początek września).

:[

Skomentuj

Wakacje? W czerwcu odbieram Forestera i na północ na miesiąc przetestować auto - Szwecja

Skomentuj

Czaruję...
                                      X