eXe mowisz ze jedziesz ja tez mam taki plan do kumpla wyjechac na 3-4 miechy do londynu ale nie moge sie zdecydowac, a kurde przydalo by sie wkoncu na auto nazbiera :)
Plany wakacyjne:
Nic specjalnego, zbieram teraz kaske i juz dosc sie nazbieralo i chce jakas konstrukcje zrobic, mam juz pare pomyslow, chce zrobic cos czego juz nie zmienie...
A tak pozatym to nic sie nie zmienia, dzien jak codzien, praca, praca i jeszcze raz praca niestety......
sensation white? dragon na to chce jechac... wiesz gdzie mozna sciagnac film z tych imprez? interesuje mnie tez ta druga impreza... sensation... black? chyba jakos inaczje...
sensation white? dragon na to chce jechac... wiesz gdzie mozna sciagnac film z tych imprez? interesuje mnie tez ta druga impreza... sensation... black? chyba jakos inaczje...
ahahahaha... zycze powodzenia... od 18 lat wstep ;]
a po drugie tasior na takiej imprezie bez tablet sie nie obejdzie ;]
dolina... wszyscy sobie planują wakacje, pracę, odpoczynek... a ja będę się przygotowywał do egzaminu na studia magisterskie...
jakbym dorwał tego kogoś, kto wymyślił dwustopniowe studia to bym se z nim niewerbalnie porozmawiał...
wyjechałbym gdzieś do pracy, ale coś mi się wydaję że nawet na bilet w jedną stronę do Anglii w tym roku nie uzbieram... pozatym nie wiem nawet kiedy będę po obronie licencjatu(prawdopodobnie koniec czerwca), ani kiedy egzam na magisterkę (prawdopodobnie początek września).
Skomentuj